This was all I ever wanted



Har haft en underbar julafton! Ätit nästan konstant, lyssnat på julmusik, sett Kan du vissla Johanna (jag hatar den filmen men varje år lyckas vi alltid hamna framför TVn precis när den går) skrattat en massa, ätit knäck, öppnat alla julklapparna och jag är hur nöjd som helst, sett Tomten är far till alla barnen och nu ligger jag i min säng, som i natt är min säng en madrass i tv-rummet på övervåningen, med min paltkoma som fortfarande sitter kvar. I ena rummet snarkas det och i andra rummet hostas det så vi ser väl om jag kommer kunna somna.
Men om tolv timmar sitter jag med bästa vän och bror på en buss mot Skellefteå för ännu mer julfirande och enorma mängder julmat.


To see the joy in the children's eyes, she way that the old folks smile, says that Christmas will never go away



Nu är det jul igen. Tiden bara rusa iväg och jag tycker att det är lite läskigt men de senaste åren har varit de bästa i mitt liv, no doubt.
Väcktes för ett tag sedan av pappa som kom med frukost på sängen, mackor, smoothie, saffransskorpor, kaffe och knäck som Jesper gjort. Det är skönt att vara hemma och bli bortskämd ibland.
Julmusiken spelas på högsta volym, det pysslas i köket, julen är här och julkänslan går fortfarande inte att hitta någonstans men jag ska göra mig i ordning och se om de behöver någon hjälp därnere.
Hoppas ni får en lika bra jul som jag tänkt ha!  


I just want you for my own More than you could ever know



Har flyttat hem till pappa för två dagar så ikväll har jag roat mig med att klä granen och slagit in den sista julklappen så nu är allt klart för julafton men jag har absolut ingen julkänsla överhuvudtaget. Trodde det var juldagen i morgon och började kolla bussar osv till Skellefteå innan jag kom på mig själv att vi inte ens har firat jul än.
Sitter och försöker hålla mig vaken så att jag kan se klart Sagan om konungens återkomst, var ju tvungen att se den bara för att jag och Andrea såg 2an igår.
På tal om Andrea vill ba ge hennes julklappar! Hon kommer bli så glaaa! Jag har kommit på att jag föredrar att ge bort presenter än att få det är ju så mycket roligare att se personernas ansikten när de öppnar den där julklappen som de verkligen har önskat sig!

Förresten, klockan är 00.05 så GOD JUL ALLA!


All I want for Christmas is you



Igår hamnade jag som vanligt hemma hos Andrea, hjälpte henne att slå in hennes sista julklappar och såg Sagan om de två tornen. Hade ingen lust att gå hem i iskylan så några timmar hos Andrea blev till hela natten hos Andrea. Låg och pratade till sent och gnällde som fan när klockan ringde i morse.
Har lämnat en stor resväska med alla julklappar till pappa och ska städa upp här hemma innan jag åker hem dit och tillbringar några nätter innan vi åker vidare till mamma och firar jul all over again.


If you ever wonder, you are everything to me



"Whoever said money can’t buy happiness didn’t know where to shop.
— Bo Derek

Cause if you like it then you shoulda put a ring on it



Äntligen har vi fått jullov, jag har ätit världens godaste lussebullar, det är 10 dagar tills vi åker till Hemavan och första dagen på jobbet gick finemang!
Nu ska jag springa på Rimi och handla en B&J åt Andrea som ligger hemma och är sjuk fast det blir ett snabbt besök, har ju ingen lust att bli sjuk precis innan jul direkt.


So tell me how is that you're the only one I wish I could forget



Fick hem ett julkort på Adam häromdagen som sitter så fint på mitt kylskåp nu!
Kul att få nått annat än räkningar och påminnelser från biblioteket också.
Har legat i soffan hela dagen som en annan strandad val och sett filmer på löpande band, hur skönt som helst! Att jag sov tolv timmar i natt var kanske inte det smartaste, är inte ett dugg trött nu och i morgon är det möte och inskolning klockan halv nio med chefen på nya jobbet, alltså måste jag ta mig upp med tuppen och borde sovit för länge sedan.

I don't want a broken heart and I don't want to play the broken-hearted girl no no



I fredags blev det spontanutgång som hette duga, förfesten är som vanligt alltid bäst, hemma hos Andrea och Mattias är det alltid lika lyckat och kvällarna är långt ifrån händelselösa.
Vidare på Corona bjöds det på bra musik och en massa kända ansikten.
Det var två slitna tjejer som gick till jobbet på lördag morgon kan jag ju säga, hängde med Andrea hem efteråt, städade hennes lägenhet, tror att folket slog rekord i att spilla ut dricka över allt, sen vi dog i soffan framför några filmer som jag i och för sig sov mig igenom.
Sov tolv timmar i natt så nu kan man ju säga att jag tagit igen all missad sömn och resten av dagen är det Beyonce för hela slanten, Andrea gav mig idén så först ut var I am.. World tour och nu Obsessed.


A face on a lover with a fire in his heart

Kan ju meddela att Andreas hår inte blev orange igår i alla fall! Med en paus för middag vid halv elva och tre förpackningar färg senare så var vi klara, närmare bestämt halv två i natt.. Det var två trötta tjejer som satt vid frukostbordet i morse kan jag lova men vi tog oss upp och iväg till våra respektive ställen och det är väl huvudsaken.
Vi var på möte med våran nya handledare idag också, hon var ju världens gulligaste människa, inte alls sur och grinig som andra kan vara ...
Väl hemma börjar det märkas att vi inte sovit nått, vi dansar till Rockin' around the Christmas tree och sjunger med till Ave Maria och All I want for Christmas is you och lagar tacos för andra dagen, dör ut i soffan och jobbar lite med fältarbetet innan Andrea börjar springa runt som ett tok för att hinna med bussen till Vindeln och jag sitter kvar mitt i röran som blivit efter att vi hållit till här i två dagar men istället för att ta itu med den så ska jag ta min onda hals och huvud och gå till mormor som fyller år.


I wish everything wouldn't be so complicated


Bild från när vi var i Stockholm

Sitter på Waynes med Andrea och skriver klart fältarbetet som ska redovisas på fredag och för en gångs skull är vi klara i tid.
Ikväll blir det tacomiddag hos mig, Andrea har lagt sitt liv i mina händer eller i alla fall hennes hår.. Det är meningen att jag slinga hennes hår. Kanske inte så smart att nämna att sist jag färgade håret själv blev det gult/orange fast och andra sidan gick jag i typ 4an eller nått men sen dess har jag aldrig färgat håret själv och kommer aldrig göra det heller. Jag får återkomma med resultatet, om jag förstör hennes hår eller inte!


I still can't see anything clearer even though i really really want to



Så sjukt snygg ring!! Hade varit perfekt i min lilla samling..


Don't go around and regret things, it's just a waste of time



Med en huvudvärk som heter duga och för lite sömn ska jag nu sätta mig och försöka skriva klart religionsuppgiften.
Har varit hos pappa nästan hela dagen, hjälpt Jesper med nått skolarbete och käkat så mycket tacos att jag fortfarande har ont i magen fast det var flera timmar sedan. Lilla Adam och hans päron var också på besök hos pappa, jag undrar om det går att vara kär i en bebis? Adam är så sjukt söt och den här gången skrek han inte för full hals så fort någon annan än mamma eller pappa höll i honom utan istället myste han in sig i min stickade tröja och somnade.

I just wanna pick up everything and leave beacuse I don't know how much more I can take

 







För exakt ett år sedan satte jag mig på ett flyg tillsammans Sofia med destinationen Gran Canaria!
På tre dagar var det bestämt och bokat, det var verkligen en sista minuten men bra hade vi det, drack gratis drinkar så det nästan kom ut genom öronen, gick vilse flera timmar mitt i natten, spelade in fula videos, somnade och brände ena sidan av ansiktet, träffade alldeles för många knäppa människor, hade väldiga problem med människorna som bodde där eftersom att inte en kotte pratade engelska och alla vet ju hur kass jag är på spanska, åt Paella, blev skrämda av en clown framför typ 30-40 pers som satt och skrattade åt oss, tog en taxi till en Puerto Rico en halv timme bort, betalade taxin och köpte drinkar och hade sen kanske 2 euro var kvar vilket inte ens räckte till buss hem men vi fick åka billigare tack gode Gud eller busschaufför kanske jag ska säga, dansade på barer, badade, gick i öknen och råkade hamna mitt på en nudiststrand, träffade en gubbe en kväll på genvägen ner till stranden som började skrika på och gå efter oss = vi båda höll på att dö på fläcken, dök i vågorna, promenerade till San Agustin, drack Fanta Strawberry, hade så stökigt att städtanten höll på att dö när hon kom in i vår lägenhet, skrattade så vi hade ont i magen, köpte nybakt bröd och käkade frukost på stranden varje morgon, träffade två härliga tjejer från Skåne, ristade in våra namn på ett räcke på hotellet, hittade och fick ta hand om en däckad 16 åring för att hennes kompis ville gå hem men lyckades tillslut få henne att fatta att hon måste ta hand om sin kompis, partajade på barer som hette Systembolaget och Spy bar, käkade världens godaste glass, shoppade, gick ut samma kväll som vi skulle hem och sov alltså ingenting den natten, satte oss på flyget hem i sex timmar och när vi landade var det iskallt och vi var infrysta i planet, kanske inte det roligaste att komma hem till..


She said why won't you ask me ask me to stay?



Sovmorgon, ett prov och sen vad dagen slut. Blev en snabbis på stan med Millan innan jag mötte upp Andrea strax efter tolv och vi var inte hemma igen förrän halv sju igen. Jesper kom och gjorde oss sällskap och vi gick runt halva stan för att hitta alla julklappar vi tänkte köpa men några köp blev det i alla fall men det fortfarande långt ifrån klart. Sen tvingade jag med dem på Strömpilen och därav den sena hemkomsten, både jag och Jesper är alldeles för sega när det gäller att köpa skor så vi tillbringade säkert en halv timme om inte mer på Din sko, less blev Andreas nya namn men Jesper fick i alla fall med sig ett par skor hem och the shoes of my dreams är slut i hela Sverige..


you're like a star in the sky, something you see but never reaches



Har ni sett stelare människa? Han sa åt mig att jag verkligen inte fick röra på mig så jag vågade knappt räcka ut tungan för att jag var så rädd att nått skulle bli fel. Men tro det eller ej så var dom mycket bättre på Kreta än här i Umeå.
Har hunnit med ett möte med jobbet, gått en snabbis på stan och sen hem och försöka plugga filosofi och ska jag vara ärlig så går det sämst. Försökte få tag på Andrea som inte svarade men som också försökte få tag på mig också men tillslut fick jag ett svar och ett förslag om att göra henne sällskap när hon skulle äta vilket jag inte var sen att haka på, tusen gånger bättre än att plugga filosofi!

Will I ever find someone just like you, girl you're one in a million



Pluggar filosofi så pennan glöder och hjärnan kokar, att jag sen inte fattar nått är ju en helt annan sak. Filosofi är ju rena grekiskan så det är grymt skönt att kursen slutar till jul!
På tal om jul så är det 21 dagar kvar tills vi drar till Hemavan!! Vi alla är nog lite väl taggade men det ska bli skönt att åka iväg några dagar.
Innan Hemavan ska det bli en sväng till skogen och iskylan också, jag, Andrea och Jesper åker nämligen upp till mamma på juldagen och firar jul nr 2.


Hey, you look gorgeous tonight


I go to bed every night wishing you would lie there next to me



Igår blev det en hel del julklappar inhandlade för mig och Jesper och högen under min gran växer men vi är ändå långt ifrån klara. På kvällen blev det lussebullsbak och Svenska Hollywoodfruar här hos mig med Andrea och ikväll bytte vi Hollywoodfruarna och lussebullarnas mot B&J, Gossip girl, 90210 och Desperate Housewives. 
Och jag har fortfarande inte lagt mig, istället fastnade jag framför en massa Bones avsnitt med Misse på magen och är inte trött för fem öre, tur för mig att jag ska vara hemma och göra bort lite skolarbete, hade aldrig kommit upp halv sju i morgon.


I'm counting down the days when you will come my way



Jag har hunnit övningsköra med pappa lite idag, dagens lärdom: Stanna aldrig i en backe med bakhjulsdriven bil, du kommer ingenstans men annars gick det bara fin fint!
Andrea has gone missing och svarar inte i sin mobil. Det här är varför du ska ha pangar på mobilen!!!! Så att du kan smsa till mig vars du håller hus så slipper jag undra.
Ska gå en sväng på stan med Jesper efter skolan också, vi har 11 personer att handla julklappar till (!!!?) så det känns ju som att det är dags att börja storshoppingen.

There comes a day in your life when you wanna kick back, straw hat on the porch when you old perhaps




Vaknade med datorn i sängen i morse, jag hade alltså lyckats somna mitt i Hairspray med kläderna, sminket och alla lamporna på, det är tungt att vakna när man vet att man somnat med sminket på kan jag lova.
Resten av dagen har jag roat mig med att se julkalendern, ätit pepparkaksfil, skurat väggarna i hallen, städat resten av lägenheten, solat, tvättat, sett nån film som gick på 5an och så var päronen på julbord i Nordmaling så jag och Jesper fick pengar till att gå ut och äta, vi valde nått så glamouröst som Jannos, det blev en kebabpizza special och grekisksallad.


Only you know who the real ones are cause you've seen



Jag vill ha! Starbucks måste ju vara Guds gåva till mänskligheten, synd bara att man måste åka till Arlanda för att få handla där.. Hatar att bilden påminner om Kreta, värme och sol också..


La den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare på vad jag är kapabel till



Lyssna på den här!! Jag, Andrea och Linn har suttit och skratta så tårarna nästan rann! Så jäkla rolig!

I want you to always feel you're amazing



Jag har gått och tittat på dem här örhängena i veckor, hade tänkt ha dem på nyår men jag har aldrig tagit tummen ur och köpt dem. Fick världens impuls att jag bara måste gå och köpa dem idag och tur var väl de för dagens lucka i BikBoks julkalender var att alla örhängen kostade 29 kr! Så då kunde jag ju inte annat än att slå till på dem!
Nu ska jag slänga på mig andra kläder och möta Andrea på Ica vi ska tillbringa vår fredagskväll på Waynes och skriva på fältarbetet. Linn kommer och gör oss sällskap om några timmar också, inte så tokig fredag ändå.


I don't wanna take no pictures I just wanna take some shots



Jag och Andrea har suttit fyra timmar på Waynes och skrivit ihop över sex A4 tillsammans på fältarbetet och vi är långt ifrån klar så det blir en sväng dit i morgon också.
Nu är jag less som bara den och vill bara sova men jag måste vänta på att tvätten ska bli klar så jag hade tänkt roa mig med att se årets julkalender även om den enligt Andrea inte alls är bra vilket jag inte tror heller, senast det var en bra julkalender var 1999 när det var Julens hjältar, kanske ska se den i år istället..

To see the joy in the children's eyes, The way that the old folks smile Says that Christmas will never go away



Sitter på golvet och lyssnar på jullistan som jag och Andrea satte ihop, slår in julklappar och ser högen under granen växa, skulle vilja ge hela världen till dem jag tycker om men kan i alla fall bocka av två personer från listan av personer det ska handlas julklappar till. Första december och jag räknar ner, mest till nyår såklart men den här julen ska nog bli riktigt bra den också.
Och flickor, ni som snackar om att vi måste styra upp nått? Är det bara jag som vill bygga pepparkakshus och bara julmysa?

 

RSS 2.0