I wanna be a billionaire so fuckin' bad



Jag syr gardiner, mamma bakar muffins, Jesper tar igen nattens förlorade sömn på soffan och Zackrisson springer runt och lever rövare. Från åtta på morgonen och sen hela dagen så är det alla möjliga barnprogram som går på TVn, Zacharias är diktator när det gäller TVn och vad som ska ses men jag har lyckats beslagta fjärrkontrollen..
Men då är det så klart inge bra på TVn och jag håller på att avlida av tristess, ska gå upp i andra huset och måla efter maten och sen får vi se ifall jag åker hem med en tidigare buss än tänkt, men det blir i alla fall inte idag.


When does the easy part of life start?

Har precis kommit hem till mamma och nu vankas det mat.
Hämtade Zacharias på dagis när vi kom fram och sen blev det Leo's lekland, mina knän är dock åt helvete så Jesper fick stå för all spring och lek och jag skötte kameran, min kära broder har äntligen köpt sig en Iphone som han har tjatat om i evigheter. 
Är sjukt uttråkad, det börjar bli alldeles för vanligt och tröttsamt. Tror att jag ska gå upp till det andra huset och måla lite så jag får bota rastlösheten lite och få tankarna på annat håll.  


I don't know anything today

Pengarna är slut och mitt kylskåp har ekat ett tag nu, dagens lunch bestod av blåbärskaka hos farmor och jag har turen att pappa bjuder på restaurang om en halv timme. Eftersom att jag är borta så mycket också så är det ju ganska så onödigt att ladda upp med mat som bara blir dålig. Andrea ska shoppa åt mig i Nice så nu måste jag lösa problemet med att hon inte har fått några pengar och jag inte har några pengar.. Lönen har aldrig varit så här efterlängtad!

My bed is empty and cold since you left


Jag och Andrea avslutade Trästock med att trycka i oss bästa bakismaten!

Efter 13 timmars sömn så är jag nästan återhämtad efter tre dagar i Skellefteå och trästock.
Trots att det regnade första dagen och att jag sov med en filt första natten och trodde att jag bokstavligen skulle frysa ihjäl så var det tre riktigt bra dagar med en massa härligt folk, skratt och galna upptåg. Man kan inte annat än gilla det.
Nu sitter jag hemma hos pappa och snyltar på deras Internet, varken TVn eller Internetet vill funka hos mig och jag är bara måttligt less på det.
Men snart så är det klart och då ska det bjudas på grillat och "saft" kan jag lova!




As long as the wrong feels right it's like I'm in flight



Igår mötte jag upp Olivia för en sallad i parken med lite live musik, förutom att det blåste så var det tio av tio.
Andrea och jag gjorde likadant efter jobbet men då blev det vid fontänen och utan live musiken.
Sen en snabbis på stan, jag provade världens snyggaste skor och Andrea köpte en stranddyna och Lena storshoppade.
Höll på dö av värmen så direkt vi kom hem så bytte vi till bikini och hoppade i sjön, vattnet är ännu varmare nu och jag kan inte annat än tänka på Kreta.
Nu måste jag väcka Andrea som ligger på golvet och sover på sin nya stranddyna, maten är färdig och tydligen så har det kommit gäster också, bäst att skynda.




Did you come here tonight to find something deeper or did you just follow me home 'cause you're scared of the dark



Har klippt gräs hela helgen och är så där måttligt less nu och inte är blir det bättre av att jag måste upp och jobba halv nio i morgon. Chansen att jag kommer upp är otroligt liten...
Men jag ser ljuset i slutet av tunneln, dagarna fram tills dess att vi åker till Kreta blir bara färre och färre och dessutom så ska jag ju hinna med en tripp till Trästock och sen mamma och så fyller ju Linn år!

Igår mötte jag upp Sofia och så la vi oss i gräset vid älven, lyssnade på musiken som spelades och bara pratade, hur skönt som helst!
Ska köra hem nu, byta kläder och sen möta upp Andrea för en promenad. Det är ju galet varmt ute så jag hoppas vi sätter oss i gräset någonstans och bara njuter av att ta det lite lugnt och ha ledigt, vilket vi båda behöver!
Jag är knappt hemma nuförtiden så jag får ta med mig tvätt och tvätta hos andra, både pappa och Andrea har blivit drabbade av min fulla tvättkorg..


Did you really think you'd found somebody or did the vodka make you leave with me?



Bild från när vi var och kollade om vi fått nå fisk hos mami

Nu är jag hemma hos mig igen, eller egentligen är jag hos pappa just nu. Har klippt gräs i flera timmar idag, riktigt slitsamt men det är ju värt pengarna sen.
Nu är köket och mitt sovrum tapetserade och satan i gatan vad snyggt mitt sovrum blev! Jag är helt förälskad i det! Fick ett il igår när jag kom hem och började hänga upp kläder och plocka fram tavlor och sånt när det helt plötsligt knackar på dörren och Andrea står utanför. Jag visade henne mitt rum och sen låg vi i min säng och pratade om allt som hänt sedan jag for till mamma och så tog vi en promenad för att hitta Nutella vilket var mission impossible eftersom att alla mataffärer hade stängt.
Favorit samtalsämnet just nu är ju Kreta, tänk att om mindre än en månad så sitter vi på flyget på väg dit!!!

I cannot stop laughing at you



Det blev en dag extra här hos mamma, vi åker hem i morgon någon gång istället.
Jag ska köra till Norsjö snart och handla färg med mamma, hon och jag målade upp all färg igår så nu måste det  handlas nytt. Eftersom vi renoverar ett stort hus så är det tusen grejer som måste målas och jag har fått i uppgift att måla dörrar, skåp och alla möbler.
Hemma verkar det också gå framåt med målnignen, jag får rapporter från pappa om att sovrummet är klart nu också så nu är det inte långt kvar tills jag kan börja packa upp allting och slippa leva med allting i lådor och säckar.

If you go now, please leave the lights on. Just say goodbye now and leave



Livet flyter på i sin lugna takt här ute i Riskärlen. Har kört traktor för första gången i mitt liv och jag måste säga att det gick ganska bra, tills vi kom till en lång nerförsbacke och jag tyckte det gick för fort så jag släpper ratten och skriker.. Kanske inte det bästa men vi hamnade inte i diket så.
Det är inte mycket mer som händer här, efter maten ska jag åka med Casper och Jesper till sjön och kolla om det blivit nån fisk. Jag önskar verkligen att jag inte behövde åka hem igen på onsdag, hade det inte varit för jobbet så hade jag stannat mycket längre.

You are just a wannabe and everyone knows it

Igår åkte som sag och Jesper till mamma, det blev ett litet besök på myrorna där jag köpte en skit snygg kjol som ska användas som klänning.
Igår var vi på logdans (är fullt medveten om hur töntigt det låter) och lyssnade på Fredriks pappa som spelade och sen spelade även Fredrik dragspel med några. Det var faktiskt ganska roligt att se alla gamla människor som dansade runt där på golvet och vissa såg riktigt kära ut trots att dom säkert varit gifta i hundra år.
Nu ska jag laga mat, grillad lax står på menyn och sen ska Casper lära mig att köra traktor... jaa det märks ju att vi är ute på landet. Men det lär inte bli mycket körande för risken är alldelens för stor att det går åt pipsvängen.

I can't stop smile when I see you

Åkte ut till Stöcksjö idag igen eftersom att det skulle bjudas på middag här.
Jag tror att det här har varit en av de bästa dagarna hittills på sommarlovet!
Hjälpte Andrea att laga mat och sen kom Millan och efter ett tag droppade både Linn och Petra in och vi satt ute och åt god mat och pratade om allt mellan himmel och jord, skrattade så att tårarna rann. Bjöd på min och Andreas berömda kladdkaka innan vi hoppade i bubbelpoolen och sen blev det årets första dopp för mig. Älskar att man alltid blir som ett barn igen när man badar.
Hade det inte varit för att jag ska iväg tidigt i morgon så hade jag stannat kvar och badat och solat lite men bussen till mamma går 10.10. Åker ju dit och bor i skogen tills på onsdag men det första jag gör när jag kommer hem igen lär nog vara att åka ut hit igen. Fasiken vad jag kommer att sakna det här i vinter.

I know I won't be the first one, givin' you all this attention! But Baby listen, I just need somebody to love!



Midsommar i Vindeln

Är ute i Paradiset och här har det varit full rulle sedan sju i morse, jag och Andrea skulle kolla på en lägenhet klockan 9. Efter det gick vi och handlade lite tills i morgon. Det ska ju nämligen bjudas på middag, jacuzzi och gummiring bakom båten och härligt gäng brudar.
Men nu ska jag göra Andrea sällskap där nere, vi har dragit ut flotten längre ut i sjön och legat och solat på den sen vi kom hem. Det är sådana här dagar som bara är helt perfekta.


I miss you when the nights get darker and the stars are shining

Millan och jag mötte upp Andrea vid bussen och gick till Ica och handlade jordgubbar och cola och sen vidare till Robertos för att hämta pizza. Jag eller snarare mamma bjöd på pizza som tack för hjälpen med flytten. Bästa sittplatsen i lägenheten är ju taket så självklart satte vi oss där igen. Dessa flickor är bara för bra!

I like the way you smile at me

Jag och Millan bytte stan och shopping för mitt tak och fika, underbart!

Have a little sneak peak

Jag är uttråkad så därför lägger jag upp en liten sneak peak ändå. Bilen är ju inte den bästa men vad ska man förvänta sig av en mobilkamera? Det här är i princip enda stället där det är ordning, resten av lägenheten är full med kartonger, målargrejer och kassar. Pappa målar väggar och jag ska återgå till att måla naglarna.

RSS 2.0