Can you be my doctor? Can you fix me up?



Jag hade en jätte fin födelsedag med bästa vän och familjen, lite tråkigt dock att den inte firades med alla andra i Vindeln på fredagen en sånt är väl livet när man har ett jobb. På tal om jobb, kommer till restaurangen idag, kollar bokningar och ser att det kommer ett gäng på 15 pers som ska äta och frågar vars chefen är. Vad tror ni svaret blir? Jo, "du är själv ikväll" toppen! underbart! kul! fantastiskt! woho! Men jag överlevde kvällen utan att spilla ut en flod av dricka över någon, eldat upp stället eller dödat någon så jag skulle ju helt klart kunna säga att det var en lyckad kväll.
Nu ska jag ta en låååång och varm dusch, är så trött att jag inte ville annat än att sova sista timmen på jobbet.
Tänk vad jag skulle döda för en ledig dag med sovmorgon..



I will never in my life let you go



Den här lilla bilden fick jag och Jesper av Yvonne igår, det är en liten ledtråd till vars vi ska fara. Så på en av de där solstolarna ska jag tillbringa en vecka på i slutet av maj! Vars exakt dessa solstolar finns vet vi inte än men det gör inget för det kommer bli så underbart med sol, bad och lata dagar!

So boy come closer if you wanna see some more of this



Studentmössan är hemma men längre än så har jag inte kommit längre (om man inte räknar med skorna till studenten då) Jag har inte en blekaste aning om vad jag ska ha för klänning på balen, hur mycket jag än letar så hittar jag inget! Beställde hem en klänning till studenten också men när jag fick hem och prövade klänningen så var den för stor, för lång och för genomskinlig.. Fast allt det går ju egentligen att fixa och jag kan ju inte hjälpa att älska den lite grann men nu är jag inte lika säker på den längre. Paniken!


I'll be your strength to find you when you get lost in the crowd



Igår fick vi ju äntligen hämta ut våra studentmössor och nu kan man verkligen se ljuset i tunneln. Det behövdes verkligen en liten peppning, är sjukt less på allt just nu, vädret är ett skämt, trött hela dagarna och skolan blir bara tråkigare och tråkigare för varje dag. Det behövs verkligen nått att se fram emot, något som händer för allra helst skulle jag vilja gå i ide tills sommaren. Men jag har ju faktiskt bio med bästa vän på lördag att se fram emot och lillskrutten som kommer hit på lördag på fika med resten av släkten.

Please excuse I don’t mean tο bе rude bυt tonight I’m fucking you


älskar, älskar, ÄLSKAR min nya ring!!

I have everything but still it feels like something is missing



Kanske är det dags att handla? Tur jag åt middag på jobbet idag.
Hade ju tänkt ge mig på att plugga lite ikväll men jag är helt slut så istället ska jag hoppa i duschen, mina armar luktar på fullt allvar Chicken tikka. Resten av veckan så ska jag hinna med att baka en massa mer, jobba, plugga, städa lägenheten tills den är skinande rent, gå till farmor och flörta till mig lite bullar, plugga körkortsteori och så ska jag klämma in tid för mat och sömn också.
Ge mig bara 16 juni!!

how am I supposed to read all the mixed signals?


Två sekunder och världens sötaste Doris hade somnat på mina ben

Älskar vårsolen som är här! Vädret är underbart och det går verkligen inte att klaga på livet. Igår åkte skinnjackan fram för första gången, promenerade in till stan, köpte en kaffe och tittade runt i några butiker. Tillbringade kvällen med bästa vän som helt plötsligt överraskade med att stå utanför dörren och knacka på, myste nån timme hos mig, var fylletaxi och åkte sen ut till Stöcksjö och såg några filmer.
Idag önskar jag att det var söndag imorgon så att jag kan få sova igen alla missade timmar istället för att kliva upp och jobba hela dagen.

A very wise person once said; it's impossible for a guy and girl just be friends


It's gonna be a late night til the early morning when I come on home



För någon vecka sedan fick jag ett sms där det stod: Se till att ta ledigt mellan den 19 - 26 maj. Mer information kommer sen. Pappa och Yvonne.
Och igår såg jag att Jesper har sökt ledigt mellan dom datumen med anledning av en utlandsresa så jag kommer alltså att få åka utomlands i år igen!! Fortfarande är destinationen hemlig men så länge det inte är typ Ryssland, Liechtenstein eller Uzbekistan så spelar det ingen roll för mig, jag är bara så glad över att vi ska fara!

Honey, I'm so glad that i got you


I'm gonna love you like I've never been hurt before



Idag har jag klarat sista fasen på körkortsteorin, bättre sent än aldrig skulle man väl kunna säga.
Har även lyckats tappa bort min mobil på jobbet i morse, letade nästan en halv timme och torkade väl golvet en extra gång efter att jag krupit runt hela butiken efter mobiljäveln. Hittade den tillslut under en hög med jeans som jag plockat upp från golvet och jag har för allt i världen ingen aning hur den hamnade där. Sist men absolut inte minst så kan ju alla gratulera mig för att jag för första gången under min karriär som servitris spillt ut dricka över några gäster. För att göra det hela ännu bättre så låg deras iPhones på bordet och även dom träffades av tsunamin som kom farandes. Men jag har ju uppenbarligen livet i behåll och likaså jobbet.


You're so damn pretty, If I had a type than baby it would be you



Fredag - middag hos pappa och mötte sen Andrea på mitten och gick hem till henne för att se film. Doris är heeeelt vild, hon är ju inte lung en stund, nästan så man börjar undra om det är ADHD varning på henne.
Lördag - tog på mig att jobba några timmar på restaurangen och som tur var kom det inte många gäster så det var en lugn kväll. Gick till Andrea efter jobbet igen, take away, bästa vän, film och varsin soffa, ja bättre än så blev det inte! Eller jo, en godispåse hade ju inte suttit fel. Var hurtiga idag och gick till och från Travet, lånade också Anders bil och gjorde en sväng till Strömpilen där Andrea kom hem med de snyggaste skorna jag sett på länge och jag med ett par till studenten!

I know you want me, I made it obvious that I want you too



Hade en jätte mysig kväll i Vindeln hos Frida som tog tag i saken och styrde upp knytis! Sånt här borde vi göra oftare och som vanligt kan det inte bli annat än lyckat.
Igår gick jag en sväng på stan innan jag tog bussen till Strömpilen, skulle kolla på en potentiell studentklänning och hittade skor till studenten på Din sko. Slocknade i soffan vid 8 och vaknade inte förrän halv 8 i morse, det var bara studsa upp och skynda iväg till jobbet. Tur för mig att jag vaknade även fast jag inte hade någon klocka ställd men så grymt skönt det är att vara helt utvilad för en gångs skull!


I lay my head where your heart used to be



I fredags åkte jag och Andrea och hämtade hem deras nya älskling. Sötare kan man ju leta efter!
Jobbet var bokstavligen lugnet före stormen, lite gäster och många servitriser gjorde att jag fick sluta tidigare och kunde gå hem och ladda upp med två filmer istället. Igår var det däremot ett mindre kaos och jag blev sista servitrisen hem = att jag var helt död när jag klev innanför dörren hemma. 
Firar att ha en helt ledig dag idag med sovmorgon, tvätt och storstädning av lägenheten. Rastlösheten kommer sakta men säkert krypande..

Wonderful little things in life


Every time we say goodbye I wish we had one more kiss



Sova, äta, jobba, gå i skolan, äta, sova, äta, jobba, gå i skolan, äta, sova osv... Så ser alla mina dagar ut, inget roligt händer utan allting bara flyter på i sina vanliga rutiner. I morgon är det fredag och äntligen blir det lov! Jag jobbar både fredag och lördag kvällen så det blir varken utgång eller något annat roligt gjort. Hyffsat skönt ändå om jag ska vara ärlig men på tisdag blir det middag och några glas vin i Vindeln med mina bästa istället!


I'm freaking in love with this


RSS 2.0