Those glory days

Den här satt på min dörr i morse! Jag kan nästan inte förstå allt det här. Jag funderade på om jag skulle börja lägga upp sneak peaks frånlägenheten eftersom men jag kom fram till att det är nog inte så många som är intresserade så vi får se om jag orkar. Jag har klättrat ut på taket för att äta middag och ska nu fortsätta med det.

I've had 'em steal my heart and run and that ain't fun for anyone

Nu har jag tillbringat min första natt i nya lägenheten! helt galet. Millan och Andrea kom som de änglar de är och hjälpte till att bära det allra tyngsta grjerna, tack igen! Sen bar jag, jesper och mamma till två i natt och fy fan vad det känns i kroppen, jag somnade nog innan jag hann lägga huvudet på kudden. Eftersom att varenda liten vägg ska målas eller tapetseras så måste jag leva mitt liv i säckar och kartonger, det är tur att jag har hyfsad koll på vars jag lagt allt.

You came in my life at time I was down, you colored the world and turned it around



Balkongmöblerna är borta så jag har legat på balkongen och solat, ätit jordgubbar och läst Elle.
Upptäckte dock den andra spindeln på två dagar där ute så då fick det vara nog med solandet och jag höll på att bryta ihop.
I morgon ska jag hämta nyckeln till lägenheten så det här blir sista natten jag tillbringar på Storgatan.
Jag har bara släp i morgon så därför ska jag försöka flytta allting i morgon, önsketänkande kanske men inte helt omöjligt men är det någon som känner för att visa musklerna och hjälpa till att bära lite så är det bara att skicka ett sms.
Nu ska jag ge mig på att lufta ur min hundra kilos madrass och skruva isär sängen, får väl se om jag får ryggskott eller hamnar under madrassen istället. Det här är Andreagöra egentligen.

We will sneak out, through the backdoor, dance like we never did before

Ligger uttråkad i min soffa och önskar att jag hade sällskap. Har precis sett Remember me och ångrar nästan det, jag hatar verkligen när filmer har ett dåligt slut! Kom på att jag ska försöka flörta till mig några bilder från igår också, det fanns ju en hel del kameror fast jag har faktiskt ingen aning vem kamerorna tillhörde. Har fullt med myggbett som kliar som bara den också! Om det fanns en miljon myggor inne i Vindeln så var det nog tredubbla i Abborrtjärn, stannade man med cyklarna när vi var på väg in Vindeln så hade man myggor över hela kroppen på två sekunder, bokstavligen. Fy fan.
Ni fattar väl hur uttråkad jag är när jag ligger och skriver ett såndant här jäätte intressant inlägg. Näe, jag kanske ska roa mig med att putsa fönster, torka väggarna och taket och annat sånt där roligt som man kan göra en lördagskväll. Eller natt snarare, varför ska jag få all energi till att ta tag i saker mitt i natten??


When the alcohol is running through our vains we order one more drink and than the love remains



Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!


Yes, it’s so scary to fall in love

Sitter hemma hos Frida framför TVn och har laddat upp med bakis mat, vaniljbullar, godis, Cola och panpizza, fast det är Frida som står för bådas baksmällor. Jag mår bara fina fisken, tack gode gud!
Jag hade en jätte bra midsommar med grillning, jordgubbar och gitarrspelning och sång ute i Abborrtjärn innan vi cyklade in till Vindeln igen där vi mötte de andra för dans runt midsommarstången och mer party.
Jag, Frida och Petra vandrade hemåt långt efter tre någon gång, slitna men glada efter en mycket lyckad kväll!
Det går ju bara en buss hem idag vilket är klockan sex men jag klagar inte, jag har ju Cola och en TV så det blir bara bra. Men när jag kommer hem så måste jag ju packa som ett tok, jag flyttar ju om två dagar!!!!  


Just a second, it's my favorite song they're gonna play and I cannot text you with a drink in my hand



Midsommar förra året

Det går framåt med packningen och städningen, snart är hela köket nerpackat i lådor och flyttstädat.
Tvn har kommit och står i sin låda och är i vägen och jag vågar inte röra den för risken är stor att jag ska råkar välta den eller nått. Lyssnar på musik och går runt i mina nya klackar från Stockholm så att jag slipper skavsåren och haltningen för att man har för ont i fötterna, när jag ska ut med dom bland folk.
Om ett tag ska jag bege mig mot stan och hoppa på bussen till Vindeln där Andrea möter upp mig för vidare färd till Abborrtjärn där årets midsommarfirande tar fart med grillning och trevliga människor och fortsätter troligen inne i Vindeln med ännu fler härliga människor. Japp, livet är på topp!


Like an angel passing through my room

Klockan är väl typ halv åtta och jag har varit vaken sen strax efter fem.. Jag och jesper sitter ju på tåget på väg till Stockholm och jag är så sjukt trött, kunde inte sova i natt så mer än tre timmars sömn har det inte blivit. inte för jesper heller så vi lär vara ordentligt trötta i slutet av dagen men jag är taggad! kom precis på att i Stockholm finns det ju stora hm och det gillar starkt!

I am standing by an angel

Jag sitter vid matbordet i storstugan och har precis ätit klart. vi är inne på våran andra dag här i Leksand och jag vill inte åka hem. Det är så underbart lugnt och avslappnat här. Igår åkte vi in till Noret och tittade lite i de få affärer som finns där, jag köpte en liten bokstav i trä (vad jag ska med den och de andra bokstäverna till får ni se när jag är inflyttad i lägenheten) sen åkte vi hem och satte oss framför tvn för att titta på Victorias bröllop. Vad fint det var!

Now you're in New York, these streets will make you feel brand new, the lights will inspire you,



Lena hade fribiljetter till nya Beck så kvällen bjöd på bio med familjen Nilsson och middag på Café Göteborg.
Somnade när jag kom hem så nu blir det dags för mig att ta tag i lite städning och packning, har börjat packa lite flyttlådor faktiskt men det är ju så klart långt ifrån färdigt och hur jag ska hinna allt det här är en väldigt bra fråga.. Dessutom så måste jag ju packa resväskan för i morgon bär det ju av till mitt älskade Leksand för några dagar. Det lutar även åt att jag och Jesper drar en sväng till huvudstaden bara över en dag.
Men nu ska jag gå, det kommer att bli en lång natt.. Tur att jag cirka 9 timmars resa att sova ikapp mig på!

BREAKIN NEWS GIRLS!

Mina damer och herrar! Eller i alla fall speciellt mina fina flickor i klassen!
Jag har något mycket stort att berätta för er!
Det är så att för bara någon minut sedan så beställde Fredrik hem *trumvirvel* EN TV!!
Japp, ni hörde rätt! Jag fick precis meddelat att en TV landar hos mig inom kort, en 42 tum dessutom så här slår vi på stort direkt hehe. Nu kan vi käka pizza, dricka öl OCH titta på tv i mitt nya vardagsrum!

Well baby you got everything I need and more


Har inte så mycket annat att göra så jag lägger upp en bild på ett av halsbanden som jag köpte i Turkiet,
jag älskart! Helt klart en av mina nya favoriter!

Put everything we´ve got in stake, lets worry about today and put tomorrow in a bottle



Andrea köpte ett par riktigt snygga pumps för någon dag sedan som var sjukt snygga och ett riktigt kap!
Så nu är jag också sugen på att inskaffa mig ett par och dessa ovan är väldigt starka konkurrenter.
Men eftersom att beslutsångest är ett av mina mellannamn så kan jag inte bestämma mig ifall jag ska slå till nästa gång jag får pengar.
Andrea och Lena kom och hämtade mig efter att hon kom från Vindeln så nu sitter jag i Andreas rum och äter ananaskaka och dricker kaffe, myspyser lite och laddar för jobb i morgon.


Im waiting for the day that, together we could find another way back

Sitter hemma hos pappa och försöker mig på att skriva en krönika typ hundra år efter att den egentligen skulle ha varit inlämnad och det går inte alls bra.. Hatar fortfarande svenska C!
Har varit ute och kört med pappa på industriområdet vid ÖB och så körde jag från mig på Hedlunda till pappa ute på Böleäng, pappa var inte bara lite nervös men vi kom hela vägen fram utan några problem!
Fick ett samtal om att jag borde bege mig till Ersboda där det är en massa folk men regnet förstör allting! Dessutom sitter jag ute på Böleäng i Jespers hood och regnlockigt hår och känner mig allmänt otaggad på att hoppa på någon buss som jag inte vet när den går och sedan vandra hela vägen hem mitt i natten.
Näe, istället ska jag se om jag hittar några bra filmer tills dess att jag åker till stugan på fredag.
Det ska som sagt bli grymt skönt att få komma bort ett tag och vi verkar stanna en dag extra också vilket jag verkligen inte klagar på!
Förresten! Nästan två veckor bara tills jag får min lägenhet! wohoo
och nej, jag kommer aldrig att sluta tjata om det


Baby seems like everywhere I go I see you, from your eyes, your smile, It's like I breathe you



Jag somnade vid tio i soffan och så vaknade jag hur pigg som helst strax innan sex och låg med datorn och läste lite i en bok fram till nio eller nått när tröttheten kom tillbaka och jag var tvungen att sova en stund. Dumt val av mig eftersom att jag har sovit bort halva dagen nu när jag egentligen har en massa saker att göra..
Sitter och äter sallad ur en av skålarna som jag fick av mamma i avslutningspresent, hon hade tydligen kommit ihåg att jag sagt att jag ville sa sådana skålar för si sådär hundra år sedan när vi var och handlade lite grejer till lägenheten så nu sprang hon in och köpte dem åt mig. Hon är verkligen världens bästa mamma!
Dessutom hade hon pappkassar med mat och andra grejer med sig åt mig så nu är mitt kylskåp överfullt och jag lär inte behöva handla än på ett bra tag, grymt skönt måste jag säga!
Nu ska jag hoppa i duschen och sen försöka mig på en promenad om nu inte mina skavsår och ett eventuellt regn hindrar mig.


Im in love with you but the vibe is wrong and that haunted me, all the way home




Vilken dag det blev igår! Först skolanslutningen och se när alla 3or sprang ut och åkte på flaken sen satte vi oss i SF parken, åt mjukglass och bara njöt av det underbara vädret och sommarlovet.
På kvällen gjorde vi i ordning mat och så cyklade jag, Andrea, Linn och Sussie till Böleäng där vår klass styrde upp klassfest med partytält, musik och hemska öllekar. Senare på kvällen kom det dit en massa mer folk och det hela resulterade i en sjukt bra kväll och start på sommarlovet! Bättre klass än SP2AD kan man helt enkelt inte ha!!
Linn och jag vaknade till liv ordentligt vid tio, drog på oss shorts och gick och handlade jordgubbar och satte oss och åt frukost på balkongen. 
Kvällen lär jag spendera med att packa lite lådor inför flytten, tråkigt men sant. Egentligen borde jag väl tillbringa den ute i solen med mina fina vänner och en grill.
Det är ju bara cirkus 17 dagar tills dess att jag får nyckeln till lägenheten! och eftersom att jag känner mig själv ganska så bra så är det bäst att börja med packningen i tid så att allt är gjort när det väl är dags.


I'd put myself first and make the rules as I go, cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come hom

 

Jag var halvt död när jag vaknade i morse, huvudet dunkade, näsan var igentäppt och halsen värkte som bara den. Millan ringde någon gång och undrade vars jag höll hus men jag var helt borta så jag vet inte ens när det var eller vad jag sa. Tack gode gud är det över nu.
Typ 18 dagar tills jag har nycklarna till lägenheten och på lördag är det två månader tills jag och Andrea åker till Kreta!! Wohoooo livet leker
Dessutom har jag ju en liten minitripp till stugan att se framemot med min kära familj, jag vet ju att jag och Jesper inte kommer att slå ihjäl varandra så
I morgon är det ju skolavslutning och på kvällen blir det grillning med klassen och party party, härlig start på sommarlovet måste jag ju säga!
Får mamma som hon vill så ska jag dock infinna mig utanför tegskyrkan innan nio på fredag morgon.. Skulle inte tro det va.


And thought you break my heart, you're the only one

Idag har jag jobbat, druckit liter av kaffe, varit på bibblan, fått icakortet spärrat, fått panik för att jag trodde att det inte gick att handla med det längre, cyklat som ett tok, ätit en jätte god macka till lunch, fått reda på att jag fortfarande kan handla med icakortet, tackat någon uppe bland molnen för att jag inte ska få svälta, dött i trappan på mimer, jagat lärare för att få reda på betyg, cyklat hem för att jag glömt datorn, försökte läsa på om vattenkraftverk i sista sekunden, haft debatt om vattenkraftverk, aluminiumfabriker, regnskogar och el, skrattat åt debatten som höll på spåra, städat ur skåpen, slängt spanskagrejerna (!!!), cyklat till skomakaren för att lämna in min väska, kom på att jag glömt att fara till optikern, cyklat tillbaka i panik, konstaterat att jag näst intill blind, cyklat till Andrea, dött i sängen, impulshandlat kläder från HM, råkat göra en bakåtkullerbytta ner från sängen, fått världens godaste middag serverad, haft en het diskussion om längden på en linjal, försökt bestämma vad jag ska handla från Ikea, avbokat pass på jobbet, bestämt mig för att följa med till stugan.
Har stressat runt hela dagen men nu är jag äntligen hemma hos Andrea och får andas lite, två dagar kvar till skolavslutningen och jag har tusen grejer kvar att göra. Snyggt jobbat Sara.


I've been to so many moments in my life where I can't find anyone to turn to but you, only you, always you



Super snälla silver Sara rycker ut igen!
Andrea ligger däckad i sängen och kan knappt gå upp för att hon är så sjuk så jag hann precis undvika duschen och hoppa på cykeln istället för att cykla till rimi och handla lite åt henne. Så nu sitter jag bredvid henne och utnyttjar det snabba internetet innan jag ska cykla hem igen.
Bilden är från stranden på Andreas går och jag saknar Paradiset som bara den!
Får se ifall jag kanske åker till mitt andra paradis, Leksand nästa vecka över en lång helg. Jag har inte riktigt kunna bestämma mig än, det som håller kvar mig är min andra halva. Jag vill ju väldigt gärna att hon ska följa med oss men å andra sidan så kommer det ju vara otroligt skönt att tillbringa några dagar med la familia.
Men nu ska jag stoppa om världens bästa innan jag cyklar hem igen och avlider i min säng, snacka om att vara trött.

I'm not your boyfriend, baby, I ain't your cute little sex toy



Har inte så mycket att säga nuförtiden, mitt sommarlov har börjat och kommer bestå jobb, jobb, jobb och så lite ledigt. Längtar till Kreta så att jag tror jag dör!!
Nästa vecka är det ju skolavslutningen och sen börjar sommaren på riktigt och jag har bara ett år kvar innan friheten, wohooo
Träffade Fanny en stund på stan igår och käkade glass och halvt impulsköpte en klänning, ryggen är sjukt snygg men jag orkar inte lägga upp en bild på den.
Ska skriva klart lite skolarbeten nu och gå ut och gå en stund sen blir det en tidig kväll eftersom jag jobbar i morgon, samma visa hela sommaren.

I see you what you wanna do, let's break the rules



Idag är det en stor dag på många sätt.
Världens bästa lillebror fyller 16 år och jag kan inte förstå att han är så stor när han på samma gång borde använda tutte och blöja, var han inte nyss inte 8 år och djävulen själv?!
I morgon är det dessutom bal för honom och resten av TC, jag och Andrea ska fara förbi en stund och förhoppningsvis möter man någon av de gamla lärarna.
Dessutom är det på pricken 1 år idag sedan jag flyttade hemifrån och in i den här lägenheten!
Jag har alltså bott själv i ett år, handlat med Icakort, tvättat och lagat mat på egenhand.
Hallå tiden! Vars tog du vägen?!? Är det någon som ens kan fatta det?
Tredje anledningen då? Jo, idag börjar nedräkningen tills dess att jag får flytta in i den nya lägenheten, min alldelens egna lägenhet, 27 dagar cirkus to go. Även fast jag bott här 1 år så har det bara varit i 2:a hand så det har ju egentligen inte varit min lägenhet men någon dag snart ska jag skriva på kontraktet till min tvåa, sedan börja måla och tapetsera, flytta möbler, käka pizza på golvet och inreda allting. 
Livet är allt bra sjukt ändå, inte tusan trodde jag när jag började gymnasiet att jag inom två år skulle flyttat hemifrån och dessutom till en stor tvåa när jag fyllt 18. Suprise suprise
Japp, livet leker ganska bra trots allt


RSS 2.0