Cause when you hold me like this, you know my heart skips, skips a beat




Första helgen på typ 100 år som jag inte varit ute och nu känns det inte ens som att jag haft helg?!
Jobbade ifredags som alla andra veckor sen blev det mys med bästa vän och en promenad mitt i natten. Måste ändå erkänna att det var ganska skönt att inte vakna bakis och istället gå till jobbet och handla en ordentlig frukost, dra på oss kläderna och möta upp Sofie för att fixa allt till Valborg. Sen stressade vi alla tre ut till travet för att hinna se Chuckens lopp men såklart kom vi precis när det var färdigt, så typiskt oss att jag inte ens är förvånad. Så vi bytte hästlukten och regnet mot Mekka och kladdkaka, satt där nån timme och skrattade tills tårarna rann. Kände att jag inte hade umgåtts tillräckligt med Andrea så vi vinkade hejdå till Sofie och cyklade hem till henne för att riva kök och lite filmmys. Det slutade med att elen försvann i halva lägenheten när vi skulle plocka ner lamporna i köket, bara att ge upp och se film istället..
Drog med mig Sofie ut på en promenad efter jobbet och vi kunde inte låta bli att sätta oss på en bänk vid älven och äntligen få njuta av lite värme! Blir det samma väder imorgon kan jag lova att kvällen blir tio av tio! Är riktigt taggad! Ska bara jobba 7-16 först...

Butterflies in my stomach, this is all i can think of

Är man inte fet innan man börjar jobba här så kommer man garanterat bli det med tiden!! Vem kan stå emot att kalasa på allt det här?!
Mys med bästa vän igår, precis vad som behövdes! Det blir en favorit i repris ikväll, stan, middag och mys!
Ska först bara jobba klart mina timmar, andra av tre dagar som jag börjar 07.00 på morgonen. Gissa hur kul det är när man inte kan sova nått på nätterna?


I love shoes, booze and men with tattoos

Det känns som att den här förkylningen aldrig kommer ge sig.. Det värsta är ju att jag har ju bara mig själv att skylla.
Var ledig igår och Sofie kom med det fantastiska förslaget att vi skulle käka pizza och se film, sagt och gjort! Andrea kom också förbi en stund och sen promenerade jag med henne hem innan jag gick en sväng runt teg, och jag som undrar varför jag aldrig blir frisk? Trodde att jag skulle ligga däckad idag men icket, klarade mig faktiskt från att bli mer sjuk!
Nu planeras det för fullt inför Valborg också, in i minsta detalj nästan och jag tror att det kan bli riktigt lyckat! 14 tjejer, fint väder, massa mat och vuxendricka, vad kan gå fel?

 



I'm falling and falling but soon I am going to hit the ground, hard



En sväng på stan med Sofie och spenderade lite pengar och klassikern jobb följt av utgång ifredags med mina tjejer! Spontant är alltid bäst och jag hade sjukt kul! Att traska därifrån i snöstormen var väl inte mitt briljantaste ögonblick.. Hade en sjö av vatten i mina skor och höll på frysa ihjäl innan jag var framme och har nu alla symtom på förkylning som man kan ha, hosta, tät i näsan, nyser var 10e minut, slemmar och snorar. Känner mig såååå fräsch!

Come home so I can kiss you!



Har vi inte fått tillräckligt med snö nu?? Jag börjar bli less nu, vill ha sommar, glass, lata dagar i Stöcksjö och shorts!! Dock är det lata dagar hos mig som gäller eller pw och gym med bästa vän idag men annars är det soffhäng. Börjar bli lite stressad av att bara ligga och se film och inte göra nått men det var så sjukt längesen jag hade lediga dagar som såhär så det är ganska skönt att bara få ta det lugnt! Att jag är sjuk och ska jobba hela helgen är däremot inte alls lika kul...  

Your lips taste like heaven, so why should I stop?



De senaste dagarna har jag hunnit med jobb, utgång, bakishäng med bästa vän, snackat massa skit, lördagsmyst, middag hos farmor, ännu mer häng med bästa vän, skrattat åt konstiga historier från helgen, haft ett tre veckor försenat födelsedagsfika hos mig, busat lite med min gullunge till gudbarn, promenerat i solen, sett hockeyn, jobbat igen, gått broarna runt med Andrea, börjat se OTH från början och har fastnat helt, färgat mitt hår och varit överlycklig över att jag faktiskt är ledig imorgon!

Without you I would be nothing in this world, you are my other half



Vaknade av att dom hamrade i lägenheten under och höll på att bli tokig, vem spikar upp grejer på väggarna när klockan är 8 på morgonen?? Tittade på mobilen som visade 12.30... Har alltså sovit som en stock i 13 timmar!
Men oj vad jag behövde det! Har varit helt slut efter den här helgen men jobb och utgång och allt möjligt.
Igår fyllde världens bästa år dessutom!! Firade ute i Stöcksjö med hennes familj med god mat och en massa bus med Leo.
Nu ska jag skynda mig, jobbet kallar som vanligt!

But there's one thing i gotta say, She can fuck you good, but i can fuck you better





Mina dagar ser likadana ut hela tiden känns det som, jobbar på som en galning och far runt hela butiken med massor att göra och njuter av mina raster när jag kan sitta på lastbryggan och fika.
Firar påsken med utgång i torsdags och igår och jäklar vad kul jag haft!! Skrattat massor med mina bästa och träffat roliga människor och bara dansat halva kvällen! Underbart kul att börja jobba 7.45 igår dock men desto skönare att få vara ledig idag och sova ut efter att de va full rulle på TC igår. Blev hämtad av Andrea och har tillbringat dagen ute i Stöcksjö med sötnosarna Leo och Junie. Full rulle där också kan man ju säga! Jag däckade också när det var sovdags för barnen men efter en power nap var jag redo igen och vi satt nån timme med Andreas syster i hennes kök, käkade glass, pratade och hade det bara mys.

Never fuck somebody wit'out tellin' me

Har länge gått och funderat på min nästa tatuering och nu är den äntligen på plats! Helvete så ont det gjorde, har fortfarande ont efter tre dagar. Men det var mer än värt de! Min älskade fina lillebrors födelsedag är äntligen tatuerat på mig!
Annars då? Skulle egentligen vara ledig måndag till fredag men istället blev bara måndagen ledig. Sitter på rast nu och kalasar på chokladasken.
Kassorna har fått ett eget liv och vill inte fungera, långa köer och frågor på legitimation på alla kunder börjar bli ganska drygt nu. Det är ju så kul när det händer när det är som mest folk!
Skulle skylta om i butiken också och precis när jag var klar och pustar ut för att jag inte slagit nått så händer ju det som man inte vill ska hända. Skylten lossnar från taket och ramlar rätt ner på alla vår cola i glasflaskor! Cola och glas över hela golvet och kunder kom springandes från alla håll hahaha och där står jag i chock mitt i allt!
Har ju bästa chefen som bara kom skrattandes idag och undrade om jag visste varför vi inte har nån cola kvar.
Sen var det inge mer med de men jag ska aldrig skylta om i närheten av glas igen!

 


All I want to do is kiss you, all I can think is I am screwed



Corona ifredags blev riktigt lyckat! Däckade tillslut i Andrea's säng vid 5 på morgonen och jag har varken skrattat så mycket som vi gjorde eller sovit så gott på länge! Bestämde med Andrea på morgonen att vi skulle styra upp myskväll och skyndade iväg till jobbet. Men icket, när Andrea kom för att handla inför kvällen så lockade utgång mer och vi är ju bara ung en gång så det blev tvådagars istället! Och lördagen överträffade sig själv. Ville dock begrava mig i sängen när jag vaknade men det var bara att kliva upp, ställa sig i duschen tills man blev ett russin och sen gå till jobbet igen. Önskade verkligen att jag hade fått ligga kvar när jag klev ut genom dörren och möttes av en snöstorm.... Men hade det så bra på jobbet idag att humöret hamnade på topp igen.
.... Tills jag kom hem och möttes av min översnöade bil... Underbart. 50 minuter senare så står den i alla fall hos Fanny som är en ängel som låter mig parkera där över natten! Ska ju på äventyr med bästa vän imorgon så vill inte riskera att jag måste gräva fram bilen en gång till.

RSS 2.0