The first night alone are always the hardest





Jag är helt förstörd efter helgen! Att inte sova som en normal människa funkar inte fast jag klagar inte, hade en bra helg ändå! Har velat sova hela dagen på jobbet, har lärt upp den sista av våra nya killar idag så det var ju ganska lugnt hela dagen. Mindre kul var det ju att försova sig imorse, stressade som en galning och hela dagen blir förstörd.. Pricken över i:et var ju att jag fick lägga mina sista små pengar på lunch och fika på jobbet eftersom jag inte hann göra nått imorse så nu är jag så pank som man bara kan bli! Och det är veckor tills lönen kommer och kylen saknar innehåll, det blir att tömma frysen på allt som finns där... älskar ju verkligen att vara pank!!

Way can't I just stay in your arms forever and never leave the bed?





Är fortfarande lika jävla sliten, huvudet värker och ögonlocken vill bara falla ihop. Fast nu är det ju bristen på sömn de hela beror på inte baksmällan men glad är jag ändå!
Har umgåtts hela dagen med min guldklimp Olivia, pratat om helgen, skolan, pojkar och allt annat mellan himmel och jord som går att prata om! Myste på Mekka med en kopp kaffe och såg folk komma och gå, älskar att spendera timmar på ett fik. Ska dra med mig henne dit igen så snart jag får en ledig tid!
Nu ska jag dö i soffan igen, ny arbetsvecka väntar och jag längtar efter mitt jobb och arbetskamrater!

You are the most beautiful person when you lie in bed whit you arms around me and everytime you step outside the door, everything changes



Efter att ha bråkat med två fyllon som försökte sno trisslotter och nästan asgarvat åt en ung kille som köpte kondomer(alltså det går inte att hålla sig för skratt, hur töntigt det än låter men jag dog ju där jag satt) fick jag äntligen skynda mig hem till mina favoriter och slänga på mig andra kläder innan vi begav oss till Corona. Och jäklar vilken lyckad kväll det blev!! Längesen jag hade så kul! Hade en fin morgon också, älskar när man vaknar upp och bara är alldeles helt lycklig! Ännu bättre är det när det håller i sig hela dagen, har haft en fin dag och kväll också. Har ju dock varit död på jobbet.... Ska inte ens tala om det.....
Kan ju säga att min soffa har aldrig varit skönare än nu, ligger under min filt, längtar efter pizza från Roberto och ska se Bridesmaids. Rastlösheten kliar dock i kroppen men jag kan inte ens förmå mig att kliva upp och byta jeansen mot mjukisar....

Just another asshole who came into my life and left



Sover, jobbar och tränar dag ut och dag in! Har en förkylning som bara jävlas och som aldrig vill försvinna, börjar ju bli ganska less nu.. Gjorde en spontanare med Sofia och gick på Olles igår, trevligt trevligt! Och imorgon blir det Corona med mina finaste efter jobbet! Jobbar varje fredagskväll i två månader framåt minst men jag ska väl kunna få ha lite kul ändå! Imorgon blir det extra spännande att jobba dessutom eftersom att jag ska stänga med den nya killen som jag har lärt upp. Men så länge jag inte lyckas med allt möjligt som jag lyckades med när jag stängde för två veckor sedan så är det ju luuuuuugnt! Vill skriva det bara för att det är så jäkla roligt men jag orkar inte, ska sova nu så jag orkar kliva upp imorgon och hälsa på på dagis!

I don't want you to be the one that got away




Det blev kanske några glas för många av de goda ifredags men jag hade en rolig kväll med fina vänner så vad gör de? Tog min baksmälla och mötte upp bästa vän för att träna, har nog aldrig känt mig duktigare. Vi köpte med oss mat och så bäddade vi ner oss i min soffa och tittade på en massa serier som vi missat! Andrea botar inte bara baksmällor utan kaoset i min skalle också, hon är ganska bra att ha alltså!! Blev som alltid när jag är bakis sugen på B&J så vi klädde på oss och tog en långpromenad mitt i natten för att handla, nästan helt dött ute och inte alls kallt så det var jätte mysigt att promenera runt Teg.

There is no other place in the word where I want to be then in your arms



Blir lite knäpp i skallen av att vara hemma och ledig, har alltså bara jobbat en dag den här veckan! Om man inte räknar de 3 timmar jag ryckte in idag. Men min lägenhet har aldrig varit så ren som den är nu, jag har skurat väggar, duschen, fönster, golv, skåp och det finns inte en skymt av disk i köket och förutom jobbkläderna i en fåtölj så ligger det inget framme heller. Tack gode för att vi satte in nästan fulla veckor med helger idag så jag har att göra i några månader framöver!! Vill inte ha det så här en vecka till haha..
Ikväll blir det i alla fall utgång med mina finaste så det är väl dags att börja röra på sig! Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra kväll!

I'm something you'll regret losing, I can promise you that much.





Tre från London! Känns inte ens som att vi varit där nu, konstig känsla måste jag säga. Men oj så kul vi hade!
Idag drog jag äntligen igång med träningen igen! Har ju jobbat så jävulskt och haft fullt upp med annat att träningen har hamnat långt ner på listan av viktiga saker men nu så! Snart är ju sommaren här så det är bara att ligga i! Är ledig två dagar också, klättrar nästan på väggarna och vill bara tillbaka till jobbet igen! Måste skaffa en hobby... Eller ett liv utanför jobbet...?


Admit it. You’re waiting for something you know won’t happen.



Jag vet att den här videon har poppat upp lite överallt på slutet men måste bara lägga ut den! Dom är så sjukt bra! Älskar orginalet men den är precis lika bra!

I don'r regret being with you because at the time, you were exactly what I wanted



Nu är min långa jobbvecka över och det är faktiskt lite skönt! Jobbade 8-18 i torsdags på bara 1 timmes sömn så jag var heeeelt död och med allt som jag gjort de senaste dagarna så är min sömn helt åt helvete rubbad.
Två spontana utgångar har det blivit den här veckan och båda lika lyckade! Hade super trevligt igår med mina fina på Corona! Har mått mycket bättre än förtjänat idag, hur skönt som helst! Har varit på middag med släkten idag och fått träffa Adam igen, mitt lilla gudbarn är så söt att man smälter ju!! Åkte hem till bästa vän efteråt och bäddade ner mig i min favoritfåtölj och såg film med henne. Ibland har man det bra alltså!

I don't hate you because you left. I hate you because you pretended that you wouldn't



Älskar när jag går från att ha 1 arbetspass på en vecka till 5! Jobbar 8 dagar i rad nu och trivs som fisken i vattnet! Mindre kul är det att jag sover 4 timmar max per natt och är för trött för att tvätta och städa när jag kommer hem så det ser förjävligt ut här. Fast iofs vill jag ju verkligen inte göra annat än att jobba som en galning! Man kan ju också undra va tusan jag gör om jag bara sover 4 timmar och jobbar 10?? Har ju liksom 10 timmar över efter det.... 
Ser ni förresten godiset och allt gott bredvid mig på bilden? nomnom! Andrea och jag hade laddat upp ordentligt inför nyårsdagen. Perfekt när vi vaknade upp efter en galen och rolig uteväll med en härlig baksmälla och låg under våra täcken och pratade och skrattade åt allt! Typ det godaste jag ätit!

I may look completely calm but in my head I've punched you in the face like three times





Hade en jätte fin fredag igår, middag och mys med en massa tjejer hemma hos Jessica. Det är vardagslyx måste jag säga! Långbord, fina vänner och en massa prat, så vill jag ha det varje vecka!
Åkte hem till Andrea efteråt och kikade på hennes lägenhet och jag är heeeelt förälskad! Ska flytta in i deras vardagsrum hade jag tänkt mig! Bäddade ner oss i deras säng och såg på film tills mitt i natta så det var ju inte speciellt kul att stiga upp och jobba 07.45 imorse.... Som tur så har det varit lugnt hela dagen men jag har ändå hunnit få en utskällning av en man som tycker att vi trakasserar kunderna med återbäringen, varit sjukt snygg enligt "skriktanten" och haft både 4 och 5 kunder som har varit riktigt sura över att pantmaskinen är helt trasig. Jag kan ju inte ens göra nått åt saken?!

I hate that I wish you would lie in my bed right now, waiting for me



Nu är det slut på ledigheten! Det har varit ganska skönt att få va ledig en vecka men det känns också ganska skönt att vara tillbaka på jobbet. Men i tisdags blev det ju att flytta Andreas lägenhet hela dagen, jag och Andrea städade ur den gamla och killarna fick bära alla grejer. Pausade och köpte mat och sen var det full rulle igen men nya lägenhetn är så fin! T.o.m. jag tycker att det känns konstigt att lämna den gamla men det är väl slutet på ett kapitel och nu börjar ett nytt, ett ganska bra sätt att starta det nya året på också!
Idag åkte jag, Sofia och Emil och hälsade på Johanna, Christoffer och lilla Emla. Hon måste ju vara det sötaste jag skådat! Och så stor hon har blivit! Försökte ta med henne hem men jag fick inte........?

I wish you were just someone I passed by on the street

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Gjorde nog massa nytt, inget speciellt stort dock 

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga nyårslöften

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Johanna och Christoffer fick världens sötaste Emla!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet, Frankrike, England

6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
Nä inte dirket, har varit ett väldigt bra år over all, mer raka puckar och mindre krångel kanske


7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Oj, minns väl inte speciella datum men Nice (!!!) London, Andreas flytt, pappa och Yvonne som gifte sig, sommaren rent allmänt och annat fint som hände.

8. Din största framgång 2011?
Haha, ingen? Nä men att jag fått två jobb jag älskar

9. Största misstaget?
Att tro att saker faktiskt kan bli annorlunda även fast det varit en been there, done that redan

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Är väl inne på min 4 ordentliga och jävliga förkylning men annars så är det ju bara fin fint!

11. Bästa köpet?
Flygbiljetterna till Nice

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resorna är väl klar etta men annars mat och kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Andrea besitter ju den magiska kraften att alltid få mig att må bra men också mina andra fina vänner och mina jobb

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Har olika låtar till olika grejer, som Grenade till Hemavan eller Everybody dance till Nice

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och men mest mycket mycket gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat och pluggat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Övertänkt saker och ting

18. Hur tillbringade du julen?
Först med mitt gudbarn sen en stund hos mormor och resten av julaftonen hos pappa med släkten

19. Blev du kär i år?
Nejnej

20. Favoritprogram på TV
Modern family, Gossip girl, 90210, One tree hill och Desperate, Bones, Pan Am. Tecken på att jag har haft för mycket fritid??

21. Bästa boken du läste i år?
Min bästa väns dotter

22. Största musikaliska upptäckten?
Iiiiiingen alls tror jag

23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Är det meningen att jag ska minnas det fortfarande?

24. Något du önskade dig men inte fick?
En häst! nä men jag minns inte det heller

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Bjöd lilla släkten på fika innan jag gick på bio med Andrea

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, några saker finns det

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Finns väl bara ett ord: svart

28. Vad fick dig att må bra?
Fina vänner, lillebror och familjen och mitt jobb. Är det verkligen normalt att säga så om sitt jobb??

29. Vem saknade du?
Hade alla jag ville ha nära, eller mamma och Olivia när vi inte setts på länge

30. Den bästa nya personen du träffade?
Måste väl säga gamla vänner som blev nya, men det finns en massa nya nya personer också!

31. Tror du att 2012 kommer bli ett bättre år?
Har faktiskt väldigt höga förhoppningar på det här året, tror att det kan bli hur jäkla bra som helst!



Hey! How are you?, oh you are someone that never have existed in my life, just keep walking

Som sagt, vi hade det riktigt bra i London och tackade för ett fantastiskt 2011, jag måste nog säga att det utan tvekan varit det bästa året i mitt hittills 19 åriga liv. Det säger väl en del? Har bara varit så lycklig det här året så förhoppningarna är höga på 2012!
Vi har i alla fall åkt buss från Umeå, varit 50 minuter och haft smått panik över att vi ska missa flyget till London, sovit nå jävulskt oskönt på bussen, råkat somna på killen bredvid, blivit stoppade av polisen för att busschauffören körde för fort, hunnit i tid till flyget, undrat varför varje gång jag satt mig på planen varför jag ger mig in på att flyg, drivit tiden på planet med att se film, landat i London utan en blekaste aning vars vi ska och bortglömd pin till mobilen, skrivit fel kod på mobilen två gånger och Andreas mobil dog, tagit 3 timmar på oss för att hitta och ta oss från flygplatsen till tåget mot vårat hotell - det krävdes två tåg, tunnelbana och en massa irrande runt tågstationen, checkat in på hotellet, försökt komma in på Halebops hemsida för att hitta pinkoden - kommer varken in eller får hjälp av kundtjänsten, upptäckt att vårat hotellrum har andra uttag så vi kan inte ladda Andreas mobil, datorn eller använda plattången, tagit tåget in till London igen utan mobiler, chockats över alla människor, köpt lunch och suttit ute i en park och ätit den, letat som galningar efter en adapter, hittat en på en mixad apotek/lunschställe/kicks/elektronik-butik, köpt kaffe på Starbucks, däckat på hotellrummet, ätit hotellfrukost, trängts med alldeles för många människor längs Oxford Street, tillbringat timmar i alla butiker - rekordet blev lite över 2 timmar på Forever 21, ätit lunch på en gammeldags Amerikansk restaurang, åkt till Camden och gått på bio, hamnat bredvid en kille och en man på tunnelbanan som började bråka om ett litet skräp - dom var nog ganska redo att börja slåss när vi hoppade av, sovit på tåget, haft panik över kläder till nyår, dött lite inne på Primark då det var så jävulskt med folk att man fick köa 30 minuter för att betala, frysit ihjäl på hotellrummet, förundrats över deras kassasystem och könummer, gått till matbutiken och köpt godis, chips, choklad, cola, kakor och alkohol - tänkte att det var bäst att ladda upp till baksmällan, insett att vi köpt vinflaska med kork och att vi inte har en öppnare - tager vad haver och lyckas tillslut få upp vinet met en galge, gjort oss i ordning för nyår och gått på en restaurang och ätit nyårsmiddag, tagit tåget in till London, gått till London eye tillsammans men tusentals andra människor, träffat ett gäng sköna killar, imponerats av fyrverkerierna, upptäckt en kille som stod och stirrat och flyttat sig närmare och närmare så att han tillslut stod tryckt mot Andrea, blivit ryckt i armen av killen, sliter oss lös och försöker försvinna in i folkmassan men blir förföljda av snubben, lyckas försvinna in bland alla tiotusentals människor, köat i öven en timme till tunnelbanan för att åka till nattklubben - allt var dock sjukt uppstyrt med poliser, stängsel och poliser på häst, haft så sjukt jäkla kul på nattklubben, dansat hela natten, blivit bjudna på både en och två för många drinkar, sovit på tågstationen då tåget gick 2,5 timme efter att vi kom dit vilket var halv 6 på morgonen, kommit till hotellet lagomt tills frukosten börjat serveras, dött på vårat hotellrum, vaknat och bestämt oss för att åka ett stopp bort till en stad bredvid, kommer dit och blir stoppade av en vakt eftersom att våra biljetter inte gällde där, blir livrädda för vakten men klarar oss undan då vi säger att vi är från Sverige, kommer ut i regnet och börjar leta efter Town Center - går vilse i över 2 timmar innan vi går tillbaka till stationen och inser att vi skulle ha gått åt andra håller och är framme på 15 minuter, märker att allt stängt 8 minuter innan vi kom till centrum, äter på subway och åker hem igen, bäddat ner oss i sängen och kollat film, packat väskorna, stigit upp och stressat till affären och så visar det sig att dem öppnar 9 istället för 8, gått hem och hoppat på tåget istället för att åka hemåt, tagit oss till flygplatsen på max 1 timme - alltså 2 timmar snabbare än när vi kom, suttit på Arlanda flera timmar och kollat film, hamnat på olika platser på flyget hem som också visade sig vara den värsta av alla flyg vi åkte under resan - kunde ju inte direkt hålla killen bredivid i handen så det var bara att bita ihop och förstå att vi inte kommer störta, landat i Umeå och snöovädret och önskat att vi kunde boka om en resa och dra till Thailand typ 3 månader..


You shoot me down but I won't fall



Nu är jag hemma efter en sjukt rolig resa till London! Är ju hyfsat sliten men det blev inga missade flyg denna gång men en resa utan något som går galet verkar ju tydligen inte vara vår grej. Men det är en annan historia, jag har i alla fall haft det hur kul som helst med min favorit person på denna jord!! Nu är det raka vägen till sängen för imorgon är det tidig morgon och agera flytthjälp som gäller!


RSS 2.0