I'm right over here, why can't you see me?



Gissa om jag saknar värmen!!! Håller ju på att frysa ihjäl så fort man kliver utanför dörren!
Vill bara åka utomlands igen!!
Annars då? Har varit borta från jordens yta senaste dagarna som Andrea uttryckte det.
Dragit på mig en mindre rolig förkylning och har så mycket att göra i skolan att vi kommer gå under snart.
Nu ska jag gå en snabbis på stan innan Carola ska klippa min lugg lite och ikväll ska jag mysa med min finaste vän Andrea hos mig.


And when the stars shine so bright, who wants to be alone?



Det har varit full rulle i helgen, jag som skulle plugga till körkortet och göra bort en del skoluppgifter har istället haft förkrök hos mig, lärt mig ett nytt ölspel, huggit mig i foten med dammsugarröret, haft en toppen kväll på 5ive, blivit bjuden på tequila, halkat och studsa ner för en liten trapp på 5ive, fått skjuts hem av en räddare i nöden, träffat min brevkompis som jag hade när jag var typ 10-12 år - sjukt kul, cyklat in i en häck på väg till jobbet, kommit dit före Andrea (surprise), sovit hela lördagen, blivit övertalad att köra tvådagars, haft Limpan på besök för första gången, förkrökat lite, haft fritt inträde på TC - roligt umgänge, tråkigt ställe, blivit bjuden på tequila igen, haft långväga samtal till Australien, käkat på Max, somnat efter sex någon gång - sovit lite och ingenting, gått upp vid tio för att åka till travet och stå på loppis med Andrea, mått som man förtjänat, käkat middag med familjen Nilsson och en massa travetmänniskor och nu våldgästar jag Andrea, tvättar och gör meningar med magneter på kylskåpet och har fortfarande inte pluggat en sekund.




Nothing like a storm in your heart to wake you up



Håret vette tusan vad jag ska göra med men det får vara så här ett par dagar till i alla fall.
Jag och Andrea har äntligen fått plats på en organisation där vi kan göra våra fältstudier så om några veckor flyttar vi till Stockholm för en vecka. Att Millan, Linn, Hanna och Elin är där samtidigt gör ju saken bara ännu bättre!
Minuterna räknas ned tills dess att det blir rättskunskapsprov och jag ser verkligen inte fram emot det men sen är det helg och jag ska stanna hemma med ett paket glass och film med andra ord ingen utgång för mig även fast jag är väldigt.

This is my perfect nightmare

Jahapp, då har jag gått och blivit brunhårig. Eller gråhårig eller råttfärgad eller brun med blonda slingor, jag kan inte bestämma mig för vad det är för färg och om jag är nöjd. Har funderat ett tag på att ringa Andrea i panik men det är ju inte mycket hon kan göra åt saken. Håller på att dö av hunger så nu ska det lagas mat och sen ska jag plugga rättskunskap som bara den!


UPDATE Håret är råttfärgat och inget annat. Har tillbringat mer tid ikväll till att bestämma mig om jag gillar det eller inte än till att plugga och efter mycket överläggande så är svaret nej! Det här måste bort fort, får se om jag ens dyker upp i morgon...

Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano



Bokade in min första körlektion igår, shit shit. Hon på körskolan tyckte att jag skulle göra bort teorin så mycket som möjligt innan jag börjar köra om tre veckor men hur fasiken ska jag hinna med det när jag har 5 prov och två inlämningar under de här tre veckorna. Kanske inte låter mycket men det här är inte att leka med.
Är extremt less redan men alla lärare lägger ju in allt innan vi åker på fältstudier så det är bara att bita ihop eller bryta ihop.
Har projektarbete nu och jag och Andrea har inte kommit nån stans men ooh vad jag gillar våran idé! Det här blir nog bara fin fint!! Det måste det bli.

Baby, that's why you're beautiful



Tänk om man vore miljonär..! Och om dom funnits i typ.. svart


If she ever tries to fuckin' leave again I'ma tie her to the bed and set this house on fire



Det blev ingen skola för mig igår, försökte sova bort huvudvärken istället vilket inte gick speciellt bra alls.
Så när Andrea ville gå på promenad hängde jag på ihopp om att den skulle försvinna när jag fick lite frisk luft, det gjorde den inte men vi fick oss en promenad på två timmar.
Sitter nu på rättskunskapen, den tråkigaste kursen jag läser det här året, längtar till helgen och har världens cravings på kaffe från Starbucks! Skulle ju döda för att dom skulle öppna fler butiker än på Arlanda!

And now I know who you are it wasn't that hard just to figure you out



Ligger i Andreas soffa med en massa täcken, en skål popcorn och eld i öppna spisen, ja man ska ju inte klaga.
Har haft det jätte trevligt hos Andrea's syster med hela familjen Nilsson, mat dock endast efterrätt för min del eftersom jag åt innan, vin och en massa skratt, Trasan trivs med andra ord.
Det byggs ju för fulla muggar här, vi ska sova i soffan eftersom att allt under Andrea's rum är borta och hoppförbud har utfärdats i hennes rum och dessutom har vi varken toa, mat eller vatten här och jag är hur hungrig som helst! Men vi ska snart gå till gamla huset och tvätta bort sminket så vi får väl se vad man kan hitta där.

Too many long lines in a row I love the powder on your nose



Det har varit fullt upp de senaste dagarna, i onsdags ringde klockan före 05.00 och sen bar det av till Ikea där Andrea shoppade en massa snygg till deras lägenhet! Det var två slitna tjejer som kom hem i onsdags men kul hade vi ju så vad gör det? Fick äntligen träffa Olivia sen typ evigheter och vi satte oss på Waynes och pratade i några timmar om allt som hänt sedan sist. Och igår blev det pizza och förfest hos Fridas Mattias och sedan utgång på 5ive och jag måste säga att det var roligaste kvällen i min kroghistoria! Träffade en massa folk som jag inte sett på år bokstavligen vilket var kul för dom var saknade! Dock mår jag ju som jag förtjänar idag.. Men det var värt det. Andrea lyckades dra med mig på innebandy i Röbäck och om ett tag ska vi på middag till Nina och Dennis och resten av kvällen tillbringas på mitt favoritställe, Paradiset, aka Andreas gamla hem.


Men, babies, it doesn't matter: we're soulmates



Källaren i mitt hus kommer att bli min död! Varje gång jag ska ner och tvätta är det en gigantisk spindel där!! Stora och snabba rackare är det och jag som blir rädd för Millans plastspindel i köket, tänk er då hur panikslagen jag blir när dom där monstren kommer! Och jag överdriver inte, de är det största spindlarna jag sett! Jag har dödat 6 stycken de senaste typ 7 gånger jag tvättat......
Men från det ena till det andra, i morgon åker jag och min bästa vän till Ikea över dagen och tar lite ledigt från vårt vanliga liv. Vi ska cykla till godishuset efter skolan och handla lite godis till resan.
Andrea har bestämt sig för att sova hos mig i natt med orden "risken att du försover dig är mindre då"
....
Hon känner mig väl den kvinnan

But it don't matter what I try to do I keep on forgetting to forget about you



Vi är inne på vår 3:e vecka i skolan och jag är redan less... Hur bra är det egentligen? Med andra ord, jag är körd. Sitter på filosofilektionen och är så uttråkad att jag letar resor till Nice bara för att hålla mig vaken. Vi har inte ens varit hemma i tre veckor och jag vill iväg igen!
Men på onsdag får jag ju i alla fall åka iväg en liten sväng, till Ikea, fortfarande i Sverige men det blir kul ändå.
För över ett år sedan gjorde jag den här resan för att handla grejer till min lägenhet vilket är helt sjukt och nu är det Andreas tur. Ingen hade väl trott det här för ett år sedan.


I wanna be a part of something I don't know



Middag och jacuzzi hos Andrea, en av de bästa dagarna under sommaren!

Jag har haft en riktigt skön helg, ansträngningarna har inte varit många men det var vad som behövdes.
I fredags såg jag idol och Shutter Island med Andrea och Mattias, fast jag var tvungen att berätta hela filmen för Andrea för att hon skulle vara beredd på det läskiga.
Efter jobbet i lördags cyklade vi till Ersboda och Mariedal, Andrea har ju en lägenhet att möblera så vi gick i inredningsbutiker hela dagen. Vi hann även med ett litet besök på Godishuset och återupplevde gamla barndomsminnen.


And I like the way you still say please while you're looking up at me



Varje morgon lyssnar jag på låtarna som vi spelade om och om igen på Kreta och kan inte sluta längta tillbaka!!
Det är ju egentligen bara att plåga sig själv men jag kan inte låta bli.
Äntligen fredag och den här helgen blir en lugn helg, jobb och shopping till Andreas lägenhet står på schemat i morgon i alla fall och så hoppas jag på att Olivia och jag lyckas hitta en ledig stund så att vi kan träffas någon gång!

You're like my favorite damn disease



Tusenfotingen lyckades infångas och spolas ner i toan, ifall det är någon som undrar..
Kunde inte somna förrän efter tre någon gång som resultat av att jag sov bort hela dagen men eftersom att vi började 11 idag så gjorde det ju inte så mycket. Det blir en sväng på stan efter skolan idag också, Andrea har några ärenden att gå och som den trogna vännen jag är så följer jag ju självklart med. En långpromenad till ÖB ska vi också hinna med ikväll och jag ska försöka att inte sova bort all tid utan faktiskt städa lägenheten och tvätta, inte för att det är speciellt kul men det måste ju göras.

Once you black you never go back

Eftersom att jag bytt samhälls C mot historia så blir det tidiga onsdagar och en skön sovmorgon på torsdagar. Lyckades på nått vis byta dator med Andrea så den råkade följa med mig hem men jag klagar inte, fick ett bra utbud av filmer att välja emellan och eftersom att jag hade en väldigt trevlig huvudvärk passade det perfekt. Somnade mitt i 27 dresses och vaknade för ett litet tag sedan att att en tusenfoting kryper på mig!! Och jag var för trött för att agera så nu har den krypit in under listen och jag har ingen lust att sova i min säng längre.. Ska laga en jätte sen middag och sen ska jag ut på tusenfotsjakt..

Once you party with us you'll be falling in love



Finns det nått bättre än Nutella och cola? Tror inte det va!
Nog för att inget lockar nu efter att vi har förätit oss på Kreta.
Sitter på dagens sista lektion och efter det blir det sushi i parken med min favorit och sedan bio, inte dåligt alls!

Baby there's no other who do it like I do it



Har haft det super bra hos Millan i helgen och är det dags för en ny vecka i skolan, går bara och väntar på att alla lärare ska lägga in en massa prov och inlämningar....
Efter skolan blir det en sväng på stan med Andrea, har hittat de perfekta skorna som pappa så jätte snällt ska köpa åt mig och kväll är det tydligen meningen att vi ska börja träna igen, jag och Andrea.
Det blir intressant kan jag lova men oh så behövligt.

Come and tune the jukebox and we're ready for ya



Igår blev det pizza och fotboll hemma hos Andrea men jag kunde inte hålla mig så det blev utgång för mig i alla fall. Trevligt värre men en massa trevligt folk men det blev en tidig kväll för mig ändå. Fick dock springa ut mitt i natten för att möta en vilsen Linn men som tur var så hann det lösa sig innan jag hann in till stan.
Hoppade på bussen till Vindeln och älsklings Millan, har gått Vindelraggen och faktiskt blivit uppraggade och nu sitter vi i Millans säng, hon spelar gitarr och jag sitter här. Så fort det blir mörkt ska vi gå till Hembygdsgården där det tydligen ska spöka och sedan sätta oss nere vid älven grilla marshmallows och dricka vin.
Ibland är livet bara för underbart.


Please go somewhere else and be annoying

'

Första skolveckan börjar lida mot sitt slut, vi ska prova studentmössor, lite väl tidigt kanske men det är väl bra. Känns enormt konstigt dock. Sen måste jag hitta igen Andreas laddare som jag så duktigt lyckats glömma och ikväll blir det utgång med favorit flickorna.

RSS 2.0