On a bridge across the Severn on a Saturday night, Susie meets the man of her dreams.





Har haft den bästa helgen på länge, åt lunch med lillebror i fredags innan vi shoppade lite nytt på stan. Och istället för att klä ut sig och gå ut i lördags så bakade jag och Andrea cupcakes och macaroner, såg alla serier vi missat, gick en härlig promenad, käkade sushi och bara hade det bäst innan vi somnade. Fyndade en massa på loppis igår gjorde vi också, hann även få finbesök av Olivia innan helgen var slut!
Var iofs ledig idag så jag har haft långhelg men imorgon är det jobb 07.30 som gäller så, godnatt.

I can feel the sun whenever you're near. Every time you touch me I just melt away



Hej, jag har varit blondin en gång i tiden, vilket jag helt glömt bort. Men brunetter have more fun!
Vet egentligen inte varför jag bloggar, det är inte mycket nytt som hänt sedan sist, har sett film med lillebror, varit ute och gått med Andrea, tränat och jobbat. Kom på kvart över 9 ikväll att jag glömde stämpla ut när jag slutade idag bara för att jag var så jäkla hungrig och ville hem. Bra där Sara! Bra.
Nu ska jag sova, jobbar 07.30-21.15 imorgon. Det kommer vara en zombie som kliver in genom dörren imorgon men det är ju roligt så jag ska ju inte alls klaga! Sorry för det Andrea.


You are the only one i want by my side



Efter jobbet igår så bestämde jag och Andrea oss för att ta igen på hennes missade barndom, nämligen alla klassiska Disneyfilmer som hon inte sett. Så vi låg och såg Skönheten och odjuret, Anastasia, Ringaren i Notre Dame och Pocahontas hela dagen, perfekta bakisdagen förutom att ingen av oss drack en droppe alkohol ifredags. Bakade cupcakes och göra tacos hann vi också med innan vi avslutade kvällen med att se Crazy, Stupid, Love, den var grymt bra! Se den!
Nu ska jag slå in paket och göra mig i ordning för att åka till mitt lilla gudbarn som fyllt 1 år, jösses vad tiden går fort!

I can’t take one more sleepless night without you,



Har jobbat 9 timmar idag och innan jag började på Coop så städade jag ju också på Kappahl så nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag heter. Det är mycke information som ska tryckas in i min hjärna också, nu när man är på ett nytt jobb men jag trivs som fisken i vattnet! Nu ska jag fortsätta äta mina satsumas och se Grey's, det känns lite konstigt att ha en lugn hemmakväll istället för den vanliga utgången
... eller egentligen är det jäkligt skönt om jag ska vara ärlig!

Just give me a call, I miss you



Det är inte mycke märkvärdigt som händer i vardagen nu, äter, sover, tränar, käkar middag hos pappa och umgås med bästa vän! Att jag längtar tillbaka som en galning till Nice är ju heller ingen nyhet, plågar sig med att titta på alla bilderna för hundrade gången och önskar att man hellre ligger på en strand vid havet än att sitta i en kall lägenhet och höra ovädret utanför. Men från och med idag så hittar ni mig i kassan på Coop! Har fått börja där i veckan så nu blir det bara jobb, jobb, jobb, jobb.


Sorry for taking your idea and making it mine



Hit vill jag åka nästa sommar!!

Idag är det bakislördag fullt ut! Fast egentligen är jag inte så bakis, bara jävulskt sliten. Har varit till Robertos och köpt godaste pizzan och kollat lite film. Ska se om jag vågar mig på att se Beck levande begravd ikväll också. Det enda minnet jag har av filmen är en fullsatt biosalong som skriker rakt ut vid mer än ett tillfälle. Tur att jag har Ben & Jerry som sällskap.

You taste like whiskey when you kiss me



Ni anar inte hur mycket jag dör när jag ser den här bilden!! Det är utan tvekan min favoritplats på jorden, någon gång i mitt liv ska jag lära mig franska och flytta hit! Tills dess får jag väl nöja mig med att göra det till tradition att åka dit. Fast det är ju inte så dumt det heller. 
Är för övrigt dödens död, steg upp klockan fem imorse bara för att jag vaknade då och har varit igång sen dess. Jag vet inte hur många gånger jag har frågat mig själv varför jag var tungen att göra det, och att dricka fyra stora koppar kaffe innan tolv har inte hjälpt alls. Men what to do, kastar istället in handduken redan nu och går i säng, måste ju ladda upp för utgång med mina favoriter imorgon.  

I guarantee you'll miss me, 'cause you changed the way you kiss me


Tjuvade bilden från Malin, från när hon fyllde de gyllene 19

Är så trött att jag nästan inte orkar hålla ögonen öppna. Slocknade innan huvudet landade på kudden igår och vaknade varken av alla sms jag fick eller av mina hundra klockor jag ställt på morgonen. Så det var bara att hoppa i kläderna och springa till bilen, hatar när det blir så men älskar att jag har bilen!! Hur ska jag klara mig utan den? Typ det bästa som hänt.
Har varit ute och gått med Sofie en sväng ikväll också, mysigt! Hjälpte dock inte till att göra mig piggare, hade tänkt härda till nio och sova sen men kom precis på att det är Svenska Hollywoodfruar ikväll!! Det finns ju inte en chans i världen att jag tänker missa det!

I hate to sleep alone when I know I can sleep with your arms around me



I fredags blev det Idol och förkrök med en massa fina innan vi drog vidare till Corona som verkligen var över förväntan! Sjukt rolig men udda kväll. Mindre roligt var det att kliva upp och jobba halv 9 dagen efter men det gick ju galant. Gjorde lite ärenden med Andrea efter, lunchade och for sen hem och dog lite i soffan innan Andrea kom och lagade middag åt oss. Men istället för en filmkväll så blev det en spontan sista minuten utgång och Corona levererade igår igen!

Another shot of whiskey, can't stop looking at the door wishing you'd come sweeping in the way you did before


En av Malins bilder från i fredags

När jag vaknade imorse och hörde att det regnade ville jag bara ligga kvar under täcket, se en massa serier och dricka te. Men sån tur har man ju aldrig, istället var det bara att släpa sig upp ur sängen och fara och jobba.
Nu ska jag springa iväg och möta Andrea för att fara och träna och sen vidare till pappa för att fixa med lite papper och se om det finns några jobb att söka, kan inte bara jobben komma till mig istället?

I hate that I want you next to me







Malin firades ju i fredags och som den perfekta värdinnan hon är bjöds det på fördrink, snacks, god mat och ännu godare efterrätt! Super trevlig förfest innan vi drog vidare till Corona, vi kan väl bara lämnade det vid att resten av kvällen var väldigt händelserik.
Igår hämtade Andrea upp mig för att handla en massa mat innan vi åkte ut till Stöcksjö. Jag har saknat att tillbringa kvällarna där ute så det var jätte mysigt att vara där. Inte för att tala om att det är bästa sättet att återhämta sig efter en kväll out on the town.

RSS 2.0