You are just another douchbag and I am too damn good for you

Mys med film och pizza igår innan vi packade ihop en massa grejer i Andreas lägenhet, så nu är det nästan klart för flytten! Det kommer nog vara två slitna tjejer som ska bära kartonger dagen efter vi kommit från London. Sitter fortfarande hemma hos Andrea, hon har varit på jobbet flera timmar men jag ska snart möta upp henne, måste bara äta upp pizzan vilket inte är det lättaste när min käke har låst sig för den miljonte gången.... Vi ska fixa det sista lilla innan London och sen blir det hem och packa, jag har inte packat en enda grej vilket är ovanligt för att vara mig, börjar ju bli smått stressad nu! Men snart bär det av! Gott nytt år alla!

I wish that you get hit by a car or at least that I get to punch you in the face

Igår blev det utgång med mina finaste! Sjukt mycket folk och ännu mer trängsel och kö, 50 minuter i regnet för att ta sig in var väl inte det roligaste.. Men väl inne hade vi de super!
Har dock mått betydligt mycket bättre än vad jag gör idag, önskade nästan livet ur Andrea imorse när hennes klocka ringde vid sju för att hon skulle upp och jobba. Fast jag fick ju somna om och sov ända till fyra!
Nu har jag och bästa vän legat och kollat på film och käkat pizza, ska åka och lämna bilen till pappa för att sen åka tillbaka och flyttpacka. Och imorgon drar vi äntligen till London!!!!!


My heart still wish fore you to be mine



Har haft en jätte bra julafton med min fina familj! Jespers och mitt lilla gudbarn var förbi en stund på dagen med sina föräldrar, han har blivit så stor! Och så söt att man nästan smälter!! Känns faktiskt jätte tråkigt att jag jobbar imorgon så att jag inte kan åka till farmor och få träffa honom då också..
Har ätit så att jag spricker nästan, klarar mig säkert utan mat tills vi åker till London känns det som.
Nu är jag hemma igen och har dragit på mig mjukisbyxorna och bäddat ner mig i min nya sköna filt och ska se en film.

You are the reason I smile more



Drog med mig Sofie till stan efter jobbet igår för att köpa de sista julklapparna och nu är alla utom en klar! Hur skönt som helst, har varit hyfsat stressad eftersom att jag jobbar kväll hela veckan men nu så!
Gjorde också världens mest impulsiva utgång med Sofia igår men vi träffade trevliga männsikor och hade hur kul som helst hela kvällen!
Fick två chokladaskar och en påse med chokladgodis från jobbet som julklapp så nu sitter jag och kalasar på Aladdinasken, målar naglarna och ser julkalendern. Julkänslan är fortfarande på noll och jag kommer att gå runt och vara hög på socker en vecka framåt...


How stupid was I, that thought that this would be different?

Jobb, färga håret och sen springa till nästa jobb för att jobba några timmar. Andrea mötte mig på jobbet när jag slutat för att handla ingredienser till knäck och fudge som vi har roat oss med hela kvällen + julklappsinslagning och The holiday! Nu ligger bästa vän i soffan, älskar när jag får henne som sovsällskap, precis like the good old days! Vi kommer ju inte se varandra förrän efter jul heller vilken verkligen tillhör det ovanliga! Men nu är det nog bäst att jag sover, oddsen är alldeles för höga gällande att vi försover oss imorgon..


Jag gråter bara i regnet

Har varit ledig fredag och lördag så det blev en väldigt lyckad utgång med mina fina i fredags! Igår låg jag och Sofie bakis i soffan halva dagen innan jag gick till Andrea för att hjälpa henne packa ner hennes garderob. Köpte pizza från Roberto och såg Jägarna 2 när vi va klara också. Men idag var jag tillbaka på jobbet som vanligt, jobbar alla dagar veckan som kommer, förutom julafton då. Och sen åker ju vi till London!!!

 


I can see the stars all the way from here

Jobbar dubbla jobb den här veckan, först dagisen och så fort jag slutat där så är det bara att springa till Coop för merjobb där. Men jag klagar fortfarande inte, har alldeles för kul för det. Umgås får jag göra sent på kvällarna istället, har intagit soffläge med Sofia och Sofie två kvällar den här veckan, tittat på film och gamla bilder från när jag och Sofia var på Gran Canaria. Nu ska jag klämma in en besök hos mormor mellan jobben, ska bara springa och köpa en tårta åt henne först.

 


Baby I can see your halo, you know you're my saving grace




Jag får skylla de dåliga bilderna på min Iphone men här är i alla fall tre från i lördags. Har inte fått mycke sömn i helgen så trodde verkligen inte att jag skulle orka mig upp till jobbet idag men motbevisade mig själv som tur var! Har målat med de minsta barnen = färg ÖVERALLT och gjort snöänglar när vi varit ute på eftermiddagen.
Imorgon är det luciatåg med föräldrar och pepparkakor så jag hade tänkt kliva upp och gå dit och äta frukost och titta på luciasången även fast jag inte jobbar men jag älskar mitt jobb så jag kan ju inte missa det!

Ladies, if you love your man show him you the fliest. Grind up on it, girl, show him how you ride it



Så här har jag tillbringat min söndag. Då Andreas föräldrar befunnit sig i huvudstaden så passade vi på att tillbringa en kväll i Stöcksjö för gamla tiders skull. B&J och Pretty Woman botar de flesta baksmällor!
Hade förövrigt supertrevligt igår! Förfest med mina finaste innan vi begav oss till TC som faktiskt var en positiv överraskning! Nu är det raka vägen till sängen som gäller, imorgon är det jobb 07.30 hos skruttungarna som gäller, vad jag saknat dem!

Are you going to leave me too?



Har hängt på Andreas jobb en stund idag innan vi tog en sväng på stan. Jag har fortfarande inte handlat en enda julklapp så jag är ju hyfsat stressad! Men vi var i alla fall och hämtade mina glasögon som äntligen var klara, prövade dem ordentligt nu när jag kom hem och jag blir så jäkla åksjuk av att ha på mig dem att det inte gick längre än nån minut. Hoppas att det försvinner ju mer man använder dem annars var det några dåligt spenderade tusenlappar....... Nu, off to work!


See how I'll leave with every piece of you, don't underestimate the things that I will do



Första snön har äntligen fallit, nu börjar julkänslorna komma och snart är det nyår också. Denna nyår ska dessutom firas i London tillsammans med bästa vän, kan det bli en bättre start på det nya året? Jag tror faktiskt inte det!
Glöggkvällen hos Hilda var för övrigt supermysig med massa skratt och gott fika. Sådana kvällar gillas skarpt!
Lunchade med lillebror och pappa idag innan jag mötte upp Andrea för julklappsshopping, även om jag inte kom hem med en enda julklapp. Imorgon är det ett arbetspass på nästan 11 timmar som gäller så jag borde egentligen ha varit i säng för länge sedan men fastnade vid en massa gamla bilder som jag hittade. Herregud säger jag bara, det är bilder som helst ska brännas och begravas! Fast jag måste dock visa dom för Andrea någon dag, ett väldigt gott skratt kan utlovas..

Wouldn't you hold me like you used to



Förskolan ringde och väckte mig igår morse och behövde vikarie så det var bara att hoppa ur sängen och gå till jobbet. Sen hem, andas drygt en timme för att sedan jobba på Coop till 22.30. Hängde lite med bästa vän efteråt, åt juleskum och såg på julkalendern. Det var tufft att kliva upp imorse! Har varit på fikaomgång nr 1 hos pappa idag, finbesök från Stockholm, snart blir det omgång nr 2 innan det blir glöggkväll hos Hilda! 10 av 10 på denna helg so far.

RSS 2.0