Tell me baby why don't you love me? When I make me so damn easy to love



Sitter och pluggar NK och genetik och vet snart inte vars jag ska ta vägen, är så sjuuukt less på allting.
Efter det har jag typ fyra eller fem saker till att göra och jag går bara två dagar till...
Men vädret är i alla fall bättre och jag vill flytta ut till Stöcksjö eller tillbringa några dagar i Vindeln, har ju inte varit där sedan nyår typ.
I morgon fyller dessutom min kära broder år och jag har inte köpt något, vet inte vad jag ska köpa heller för den delen men det får bli morgondagens bekymmer antar jag. Är hungrig också men kylen ekar tomt och jag vet inte om pengarna har förts över till Icakortet så jag kan handla i morgon. Det fanns ingen tid så jag kunde tvätta idag heller och jag svämmar över av tvätt känns det som. Andrea kom och styr upp mitt liv!!! snälla.
Och så sitter jag och stör mig på att bilden ser ut som om jag försökte mig på en dagens outfit eller nått. 
SÄTT MIG PÅ PLANET TILL KRETA NUUUU
Näe, nu har jag klagat klart för idag, ska käka russin och fortsätta lära mig om gener. Trevlig kväll gott folk


Things will never go back to the way they were



Fredagsnatten blev en blöt natt, i princip medvetslös till tolv igår, kunde ha förväxlat mitt hår med ett askfat pga. av lukten, väntade en evighet på bussen till Stöcksjö, bestämde med mamma att jag troligen ska ta en av deras kissemissar, hoppade av på rätt ställe i Stöcksjö, skrev NK debatten med Andrea, såg tv, tog fram Andreas moppe från 70-talet, premiäråkt på den runt hela Stöcksjö i jakt på grädde, bakat pizza igen, väntat på kakao, fått hemleverans med grädde, fick ingen kakao, åkte genom Stöcksjö i jakt på kakao, bakade kladdkaka, tog ut den ur ugnen och kom på att jag glömde smör, kastade den och gjorde kladdkaka nr 2, åt pizza med Andrea, Mattias och Jakob, tittade på filmer, spelade kubb mitt i natten, förlorade alla tre matcher, fick en hel dubbelsäng för mig själv och somnade som en stock, vaknade med sol utanför fönstret, åt frukost med regn utanför fönstret, spelade rundpingis och kom till final en gång av typ hundra, tittat på Andrea som försökte slå de andra två, skrattat åt Andrea, fick inte igång moppen när vi skulle till stallet, tog cykeln istället men vände efter 30 meter för att vi inte orkade cykla, åt kladdkaka, såg en konstig film, blev hämtad av pappa, var på världens kortaste möte och nu sitter jag hemma igen. Kort sagt, har haft två riktigt bra dagar i paradiset!
Nu väntar mina tre plågsamma men sista dagar i skolan innan sommaren, jag kan inte hitta orken någonstans.


See i don't understand how you're number one



Hittills idag har jag vaknat halv sju fast jag började tio i elva, upptäckt att jag somnade med datorn i sängen och alla lampor på, cyklat till skolan och svurit åt regnet, skrivit prov, burit runt på massa påsar och väskor, köpt godis, sett One tree hill, handlat mat, hittat massor av saker som jag vill ha inne på Hjärtero, åkt buss till Stöcksjö, rensade konserver i Andreas kök och hittade grejer från 1999, slängt ut hälften av grejerna, åkt på pakethållaren, ätit kladdkakeballerina, skrämt livet ur Andrea två gånger, mockat åt Andreas mamma, klappat katter, letat efter oregano, tittat på Andreas systers nya kök och nu är jag tillbaka i paradiset, mitt favoritställe och lagar pizza åt mig och Andrea medan Andrea gör sig i ordning och förhoppningsvis så kan jag passa in allt så att jag är klar när hon kommer ner. Sen blir det gomiddag, en flaska Rosé och resten av kvällen är ganska öppen, vi får helt enkelt se vad det blir men den kan ju inte bli annat än lyckat när jag har min partner in crime med mig.

Your body ain't Pamela Anderson, Its a struggle just to get you in the caravan



Hjärnan var död när vi kom hem igår, både jag och Andrea var utslut men det slutade ändå med att vi låg och pratade i 120 halva natten och skrattade åt allt möjligt för att vi var så trötta men vi kunde ändå inte somna.
Nu har Andrea precis bokat en resa åt henne och Mattias till Nice och jag är hur avundsjuk som helst!
Men någon gång ska hon få visa mig den staden också, så är det bara!!
Nu ska vi gå och köpa något att äta till middag, vars är sommarvärmen?!


It's a good thing tears never show in the pouring rain



Jag köpte en sån burk med Jelly Beans på flygplatsen, 30 spänn men helt klart värt det, jag borde ha köpt fler, dock var bönan med popcorn väldigt läskig.
Nu ska jag och Andrea cykla hem till mig och lämna lite grejer, hon ska flytta in hos mig i tre dagar. GREAT!


She wants friends and wild romance, now she has her change to take revenge



Världens bästa lillebror

Yranhelgen börjar närma sig och jag älskar det. Det är ett av de bästa tecknen på att sommaren snart är här.
Förra året satt vi och mumsade jordgubbar och tittade på folket som spelade men i år får vi väl leva med att vädret inte verkar bli lika bra. Vad som händer på kvällen är däremot än så länge helt oplanerat, vi de enda utan riktiga planer? Hade tänkt fara på Corona men det var tydligen på lördag och eftersom att plugget har tagit över och styr mitt liv så finns det inte tid till att dra ut två kvällar i rad.. Men det ska nog bli så bra så!
Upptäckte för övrigt att min granne har fått barn utan att jag märkt det. Hon har alltså burit på ungen i nio månader och sedan ploppat ut den för någon månad sedan och jag har inte sett det. Är det ens möjligt? Ses man så sällan fast man bor i samma hus? Jaja, intresseklubben antecknar och plugget flåsar mig i nacken, dags att göra ett sista ryck ikväll.


Does it fill your heart and soul with the roots of rock and roll



Jag har snackat om att jag ville ha matta naglar och när Andrea sprang på denna så var hon så gullig att hon köpte den åt mig. Så när jag kom hem i torsdags så hade vi nästan lite julafton, jag hade handlat med mig lite grejer från Turkiet till henne också.


In the end they'll be the only ones there when you get old and start losing your hair

Jag har ju blivit van att kliva upp tidigt trots sena kvällar så igår var jag klarvaken halv åtta på morgonen
vilket resulterade i att jag var hur uttråkad som helst när kvällen kom.
Men jag hann få en hel del skolarbete bortgjort som jag missat förra vecka, hur kan man ens ha så mycke arbeten de sista veckorna..?
Här är i alla fall några bilder från i fredags, jag ska lägga mig och se lite Grey's innan jag tar tag i mitt liv.







Ain't no particular sign I'm compatible with I just want your extra time and your kiss

Vädret är ju underbart! Jag har varit vaken ett bra tag nu och det har varit sol hela tiden.
Gårdagen tillbringades på bästa sätt, lite snabbshopping på hålet och årets första mjukglass i solen, jag tyckte att vi behövde nått att ladda upp med inför nationella i spanska så jag bjöd Andrea på glass och sommarkänslan kom springandes.
Efter skolan åkte jag och Andrea hem till henne en snabbis för att hämta lite grejer. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills det blir sommarlov och jag kan tillbringa mina dagar där. Det är underbart.
När vi kom tillbaka till stan bjöd Andrea på Subway och vi tog med oss mackorna till SF parken och satt där och åt och njöt av det härliga vädret.
Klockan är snart nio och jag är grymt rastlös, jag vet inte vad jag ska hitta på idag men det blir i alla fall frukost på balkongen nu.


Just give me a chance to prove to you tonight that I just wanna be one of the girls

Nu är jag hemma från underbara Side igen! Men jag längtar redan tillbaka!
Igår kväll när jag kom hem kom Andrea uthoppande från min lägenhet och gissa om jag har saknat henne! och alla andra för den delen!
Vi satt uppe och pratade ikapp oss till tre i natt så det blev inte mycket sömn innan vi skulle upp igen och iväg till skolan.
Side ska bli staden som jag ska åka till bara för att sola, bada och ta det lugnt.
Vi kom till hotellet halv sex på morgonen efter att ha flugit i världens minsta flyg, alla var vrålhungriga och det enda vi hade att äta var kuddmackor utan smör och kexchoklad, vi underskattade molnen och brände oss första dagen, gick vilse minst en gång de fyra första dagarna, klev på en nedgrävd plastbit så nu ser det ut som att jag har stuckit en kniv genom foten, åt tre olika sorters twister, gick på marknaden, köpte en stor påse jordgubbar för 10 kronor, åt jätte god mat, hört skämt som jag önskar att jag inte hörde, Jesper blev frågad på majoriteten av restaurangerna om han var "famous", han gick under namnet famous boy under hela veckan av alla som jobbade i restaurangen bredvid hotellet, skrattat, fått brustet hjärta varje gång jag såg en hemlös katt eller hund - en av hundarna jag såg var liten med lång smutsig och tovig päls, ni kan inte ana hur mycket jag önskar att jag kunde ta hem den, såg världens brunaste vita människa, hade en spindel i mitt rum första natten vilket gjorde att jag hade svårt att sova de resterande sex nätterna, hittade min nya favorit butik med underbara smycken, solat, träffat världens härligast människor, badat i havet, smakat alla cider som fanns, melon, gröna äpplen, peach m.fl. och ingen var god, blev bjuden på disco av någon läskig typ, Jesper gick från att kallas famous boy till little brother och vi hamnade på en galen middag hos grannrestaurangen med sång, dans och galna utklädnader, gick igenom gamla stan om kvällarna, spelade pingis, drömde hemska drömmar om Saw filmerna, fick årets första myggbett, åt middag vid havet och alla frös så mycket att vi fick sitta med dukar runt oss som filtar, drack goda drinkar, läste böcker, köpte massa snygga grejer, lyssnade på gamla klassiker, tittade på solnedgången, blev förälskad i staden, bussen till flyget gick sönder, bytte och blev sedan stoppade av polisen, kom sent till flygplatsen och fick springa genom tax-freen på 20 minuter innan vi sprang till gaten och landade 21.00 i ett grönt och underbart Umeå


Just ask me and I'll take you round the block and back this way again

Idag har jag hunnit med ett ordentligt träningspass med Andrea på simhallen och en sen käkade vi årets första mjukglass med Fanny inne i stan. Nu har jag sagt hej då till henne och Misse och sitter hemma hos pappa och väntar på att vi ska börja dra oss till flygplatsen, det kommer bli så underbart! Men jag har lite tid på mig så jag sitter och tittar på tapeter till lägenheten, fy fasiken vad jag längtar tills jag sitter på det nya golvet i min alldelens egna lägenhet och käkar pizza och dricker öl. Men det är ju bara en och en halv månad kvar så det är inte så länge kvar!


I think I should know how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out

Idag har jag varit i skolan och gjort absolut ingenting, lämnat in min dator för att få windows 7 och fick veta att den måste skickas till Polen, hoppat över badet, myst med Andrea och Linn och ätit lunch hos mig, träffat gubben som friade till mig i busskuren, ätit godis, kramat alla hej då, cyklat till strömpilen, hittat en snygg mobil på elgiganten, provat en massa skor på din sko, fått skäll av Andrea för att jag gått för fort, hamnat mitt i en minibuffé på ica maxi, träffat en knäpp italienare, ätit av all den goda maten, skrattat, läst om kreta, hittat världens roligaste kokbok, skrattat åt den, handlat, hittat den perfekta vägen ut till strömpilen, tittat på min lägenhet igen, blivit upp över öronen förälskad i den, sett en idiot cykla förbi, bjudit Andrea på mat, skrattat lite mer, planerat nya lägenheten, firat med en päron split, packat det sista till turkiet, varit lycklig. Jag har haft världens bästa dag! Nu ska jag sova

I know you can't stay but I wish you would



Jag saknar den här lilla krabaten hur mycket som helst och vill verkligen åka till mami igen men tyvärr så finns det ingen tid över till det förrän skolan har slutat och det suger verkligen!
Dagen har jag tillbringat med inta plugg och lite Grey's och förhoppningsvis så sitter allt som en smäck nu!
Nu återstår det bara att se om jag kommer upp i morgon.. Provet är 8.20 så jag måste ju.


So tell me why we talking when we dance so good?

Snart är helgen över lika fort som den kom men sen är det bara tre dagar tills jag drar iväg till Turkiet.
Jag sa ju att jag hade tusen grejer att göra innan onsdag så det är precis vad jag har roat mig med i helgen.
Jag tackade till och med nej till en kväll på 5five för det här..! 
Så det enda jag har gjort är att skrivit en spanska uppsats, gjort klart engelska, pluggat till Inta provet som jag missade och ska göra i morgon och nu ska ja börja på geografin.. Dessutom har jag städat så svetten rann, packat allt som går till Turkiet och tvättat. Effektivitet är mitt mellannamn den här helgen men fy vad less jag är.
Jag är sjukt less på allt städande, diskande och tvättande, tanken vid att jag ska hålla efter mig själv i en tvåa är inte så lockande just nu.
Däremot är jag hur taggad som helst på flytten! Har jag pengar då så ska det käkas pizza och drickas öl på vardagsrumsgolvet!


Russian roulette is not the same without a gun and baby when it's love, if it's not rough it isn't fun



Jag är uttråkad, har suttit med en massa plugg halva kvällen. Först gjort klart engelskan, nu inta och sen kanske lite geografi. Det känns som att jag har tusen grejer att göra innan torsdag. Men jag ska försöka att göra bort så mycket som möjligt under helgen. Fast sen måste jag tvätta och städa också, någon kille kommer och kollar på lägenheten till veckan vilket påminner mig om att jag ska ringa till han som bor i lägenheten som jag ska ta över så att jag och Andrea kan fara dit och kolla igen.
Fick världens lust att grilla! Och att bowla och jag har ingen aning varför men jag har ju faktiskt en liten dold talang när det gäller bowling. Tro det eller ej. Men nu ska jag sluta snacka strunt och fortsätta med det som jag faktiskt ska göra.


I'm walking on sunshine whoa and it's time to feel good



Jag kollade just vädret i Side och på lördagen och söndagen ska det vara 29 grader i skuggan!
TA MIG DIT NUUUUUU


You know tonight I am feeling a little out control

Äntligen fredag!!
Jag har redan tagit sommarlov och det är inte kul, jag orkar inte plugga eller nått men det är bara att rycka upp sig. Det är ju 5 veckor kvar och jag är ju borta en av dom så det är ju inte så farligt. Sen kommer det efterlängtade sommarlovet och jag ska flytta hem till Andrea. Näe, inte riktigt men jag lär väl tillbinga så mycket tid som jag kan och får hemma hos henne. Det finns ju en anledning till att stället kallas för paradiset.
Men nu ska jag göra sista rycket på den här lektionen och sen ska jag ta helg och åka hem till pappa.


You kissed my lips in a bad bad dream



Gran Canaria -09

Om exakt en vecka åker jag till Turkiet gott folk! Hur underbart är inte det?!
Igår var jag och pappa på Strömpilen och köpte bikini och skor så nu är jag all set för avresa, packade till och med ner det mesta när jag kom hem.
Dock har jag hur mycket som helst som jag måste göra bort innan men då är det väl bra att jag har absolut inga planer i helgen så jag har ju all tid i världen på mig, nästan i alla fall.


I'm so deep into this shit I can taste the earth

Nu sitter jag på veckornas mest plågsamma lektion, svenska C.
Men jag ska roa mig med att lägga upp en bildbomb med bilder från Valborg.


























'Cause you're running me in circles I'm running out of breath



Köpte det här linnet på H&M för någon dag sedan. Tyvärr ekade det redan ganska duktigt i min börs sedan innan men jag överlever det nog för det var det bästa köpet på länge! Älskar den


Hey, this is what I want to do, take of that polka dot bikini, girl

Vem tusan har lagt till Barbapappa låtar på Andreas Spotyfi? Vi satt och gick igenom alla låtar från igår och upptäckte en massa barbapappa låtar och annat konstigt.
Slappare dag än denna kan nog ingen haft, vi har varit hos Nina och legat och sett någon film och en massa Vänner avsnitt men nu är vi hemma igen och tröttare än någonsin. Sängen har aldrig sett så skön ut som nu.
Kom precis på att vi såg några som kom och bar på en lycktstolpe igår och hur fasiken dom lyckades med det skulle jag gärna vilja veta! Men kul var det.
Jag har för övrigt inga oförklariga skador för en gångs skull bara ont i en fot efter att vrickat den och blåmärken på armen efter att en viss person som inte ska nämnas vid namn bestämde sig för att använda den som boxningssäck.


Hey, you're looking kind of cute in that polka dot bikini, girl

Andrea sitter och taggar massa partylåtar och vill ute ikväll igen och hon har fått mig sugen också.
Hade jag inte varit fattig som en kyrkråtta så hade jag inte tvekat!
Men istället får jag lägga upp några bilder från när jag var hos mami förra helgen.


Leos lekland





Zacharias försökte grilla ödlan som jag köpte åt honom på Gran Canaria på
kaminen


Hästen käkar mint halstabletter och kan öppna dörrar





Världens sötaste unge!!

I'm the kind to sit up in his room Heart sick an' eyes filled up with blue



Valborg förra året

Gårkvällen blev väldigt lyckat!! Hade grymt kul men ett stort gäng av härliga människor.
Startade ju kvällen hos Andrea med god middag innan vi åkte in till stan och hem till Erik på förfest för att sedan dra vidare på en fest på Grubbe där vi dansade och sjöng halva natten.
Vid tre mötte jag upp Andrea som hade fått med sig mina nycklar och så åkte vi hem till mig, käkade bullar innan vi somnade.
Nu sitter jag hemma hos Andrea och snart ska vi ta cheesecaken som blev över från igår och gå till Nina där vi ska tillbringa kvällen. Lördagen kan inte bli bättre!


RSS 2.0