Must be the reason why I'm king of my castle



Är inne på min andra dag på mitt sista år i skolan och jag är redan less! Det ser ju lovande ut för resten av året.
Längtar tillbaka till Kreta, måste leta fram tjocksockar och kom precis på att jag har filosofi läxa som måste göras.
Kan i alla fall glädjas lite av att jag köpt ett par skor, ni vet sånadär svarta med rundad klack som varenda kotte i stan har men jag älskar dem så jag var tvungen att bli en i mängden.  

I've had the time of my life



Igår morse landade jag i kalla, trista Umeå igen efter två underbara veckor på Kreta med världens bästa. Att växla från över 40 + grader till 10 + är ingen hitt alls... Andrea är den som sitter på alla bilder så de kommer vid ett senare tillfälle men jag har snott den här av Linn, första kvällen, taggade på livet och vita som få.

Under de här två veckorna har vi missat flyget till Kreta på grund av försenat flyg från Umeå, sovit på Rest and Fly, druckit min första Frappuccino på Starbucks, landat i extremvärme på Kreta, ätit välkomsmiddag, druckit Strawberry daiquiris, dansat hela nätter på Splendid, tagit första underbara doppet i havet, käkat pasta och fetaost så det nästan kom ut ur öronen, läst 5 böcker, smygbadat i hotellpoolen efter en natt på Splendid, suttit i badkaret med Andrea för att torka och nyktra till, tillbringat halva dagarna i poolen eller havet för att det varit så varmt, suttit ute på natten och matat kattungar med ost, gått i alla butiker hundra gånger om, somnat på golvet, druckit världens äckligaste cider, flutit omkring i havet på en badmadrass, skrattat så tårarna runnit, ramlat baklänges på Splendids dansgolv, shoppat smycken, bränt fötterna på sanden, blivit bästis med tanten som höll ordningen på Splendids toaletter, tagit bussen till Chania, hamnat mitt i ett bråk mellan två män där det flög menyer och mopedhjälmar genom restaurangen, blivit intervjuade och hamnat i tidningen, hittat ett Starbucks och druckit mitt livs andra Frappuccino Caramel, kört tequila race, tittat på grekisk tv, snott askfat från hotellet, partajat till morgonen efter, ramlat i duschen och dragit med mig duschstången och draperiet i fallet, svurit på svenska till dryga greker, sovit en hel dag, solat på en badmadrass i poolen, haft två ödlor utanför dörren som vi döpte till Elsa och Ernst, träffat en katt med bara ett öga, blivit bjuden på drinkar, käkat nutellamackor, briljerat i Yatzy, pallat granatäpple från ett träd, gått hem mitt i natten i BH och kjol och blev tvungna att gömma oss på ett annat hotell när det körde förbi en bil som stannade när de såg oss, spelat in störda videos på Andreas kamera, klagat på att det varit kallt på kvällarna så fort det var under 30 + grader, fått skäll av Andrea femtioelva gånger för att jag tar för dåliga kort, sett en liten flicka bli påkörd, ätit på restaurang en kväll, tatuerat mig, hatat städtanten, vrickat fötterna ett flertal gånger, skrivit vykort, ätit glass i mängder, varit extremt lycklig, sett tre stjärnfall på 30 sekunder, beställt roomservice, somnat så fort planet lyfte från Kreta och vaknade lagomt för att se Stockholm by night, försökt sova på Arlandas kalla golv, spelat vändtia och slutligen landat i Umeå igen.
Allt det här var bara en liten del av de två bästa veckorna i mitt liv och jag kan inte vänta tills jag får göra nästa resa med Andrea.
(jäklar vad långt det blev..)


No wait a minute

Mötte Millan på stan idag också, hon köpte sina skor och jag har hittat mina vinterskor, dock kommer det svida i plånboken när jag köper dom men det är dom värd!
Träffade sen Olivia, handlade lunch och får ett samtal av Andrea; "Jag hittar inte igen biljetten till Stockholm" Ni kan ju ana att paniken var total men efter en massa letande och ett samtal till Anders så var dom tillbaka igen och det tackar vi gudarna för!
Nu måste jag skynda mig hem, min dator ska äntligen få komma hem! och förhoppningsvis kan vi få igång internet.

I'll never be the same If we ever meet again



Var klarvaken 05.50 i morse! Sen dess har det varit full rulle hela dagen, tvättar, städar, fixar gardiner, käkat med Andrea, handlat böcker och sett de snyggaste skorna någonsin som Millan kärat ner sig i.
Är så taggad på Kreta att jag har en massa överskottsenergi som jag måste göra av med på något vilket resulterar i att jag städar min lägenhet om och om igen.. 
Är hos pappa och snyltar på Jespers dator och tv så jag ska kunna lunga mitt abstinens lite i alla fall.. Ni anar inte hur less jag är på att aldrig få TVn att funka hemma hos mig nu när jag väl har en!
Men nu ska jag springa och skriva ut biljetten till Kreta, iiihhh, det är nära nu!!!



Come have a look at paradise

 

Jag har inte mycket bättre för mig så det får bli ännu en liten sneak peak från sovrummet. Det är fortfarande värdelösa mobilbilder som gäller. Jag saknar datorn och en kamera mer och mer!

 Drog med mig pappa och Jesper till Strömpilen en stund idag och fick med mig ett par nya skor, aftersun och lite annat smått och gott till Kreta. Innan vi åkte därifrån köpte jag en cola och åkte till Andrea för att muntra upp henne eftersom hon legat hemma och varit sjuk. Har hunnit med att nästan packat klart resväskan också. Fanny kom som en räddande ängel och lånade ut sin resväska så nu har jag också något att packa i. Nu ska jag återgå till att göra ingenting igen..

Have a little look

 

Jag har ju lovat sneak peaks länge nu så det är väl på tiden att jag lägger ut en bild! Detta är en del av mitt sovrum, ni anar inte vad jag älskar det rummet! Det är perfekt. Dock saknar jag både kamera och dator så ni får nöja er med dåliga mobilbilder..

I fredags blev det förkrök hos mig, avskedsfest för Erik, sommardroskan och natten avslutades i Andrea och Mattias nya lägenhet innan jag begav mig hem vid fyra.
Idag har jag sovit bort i princip hela dagen bokstavligen och jag har god lust att sova ändå tills torsdag om det inte vore för jobbet och en massa som måste fixas till Kreta! Japp, snart drar vi!!

You can say that my life is going in the right direction

Dom senaste dagarna har jag åkt alldeles för mycket buss, varit nära att krocka, sett till så att kylskåpet innehåller nått annat än sylt, gått på stan med Sofia,lagt för mycket pengar på kläder, hängt gardiner, spikat upp grejer på väggen, träffat och pratat med Andrea för första gången på en vecka (det var en jobbig vecka ska ni veta), fått fina presenter av Andrea, lyssnat på henne som har pratat none stop, letat bikini åt Andrea, handlat ännu mer kläder, växlat pengar till Kreta, haft ångest över att skolan börjar snart, lurat brallorna av Linn, fått skäll av Linn, druckit vin hos Linn, lindrat ångesten över skolan med att tänka på Kreta, käkat vitlöksbröd på Allstars, cyklat i regnet, köpt ett barbord och stolar, övningskört till Flurkmark, kört genom stan för första gången och överlevde, sprungit ärenden på banken och känt mig vuxen, börjat packa väskan till Kreta och nu sitter jag vid mitt nya bord och dricker cola, jag har blivit beroende...

Things just go round and round in my head

Fortfarande inte mycket som händer här men nu börjar jag komma rastlösheten och sluta vara så uttråkad. 
Idag åkte vi till farmor eller alltså Zacharias farmor och åt middag och killarna åkte ut och fiskade ett tag medan jag, mamma och farmor stannade hemma och drack kaffe och åt världens godaste kakor! 
På tisdag bär det av hem igen och på onsdag vankas det drinkar och födelsedagsfirande hemma hos bästaste Linn som äntligen fyller 18!!!

RSS 2.0