I have never been as happy as I am now



Åkte runt halv Umeå för att få tag på en burk Kesella, det verkar som att alla bakade lussebullar i söndags men goda blev dom ju! Jobbar är annars det enda i min skalle, vill bara jobba jobba jobba, blir bara uttråkad av att inte jobba. Var överlycklig över att jag hade två lediga dagar i veckan men efter en dag är jag less och ska jobba imorgon istället. Dog lite inombords när jag vaknade idag också och hade missat samtal från förskolan som behövde vikarie idag.
Nu ska jag se klart Victoria's secret, laga tacopaj och julpynta! Behöver få julkänsla i lägenheten!

My heart's a stereo, It beats for you, so listen close




Vaknade och trodde att det var lördag idag, har blivit helt virrig av att jobba på helgerna och ha lediga dagar mitt i veckan. For i alla fall ut och åt med lillebror på vårat favortiställe, Tajmahal, maten är så jäkla god alltså!
Ska åka och hämta Andrea nu, ska julpynta min lägenhet, baka lussebullar, pizza och kolla på Love Actually!


I pick you up when you are down



Det här är vad jag gör på dagarna, jobbigt? Inte alls. Det är bara roligt! Vet inte hur många gånger jag börjat läsa pippi idag också men jag vet fortfarande inte hur den slutar. Måste vara en arbetsskada att jag faktiskt vill veta slutet?!
Gick den lilla biten hem till Andrea efter att jag slutade och åt pepparkaksfil och nu ska jag röja här hemma. Hur fan lyckas jag alltid stöka till så jävligt?

After tonight there'll be no me and you, No distant memories past for me to hold on to



Bygger pärlplattor, sjunger julsånger och målar hela dagarna men sötaste dagisbarnen, jag klagar ju verkligen inte på mitt jobb. Blir bara mer och mer säker på att jag ska läsa till förskollärare om några år.
Det är ju kul också att jag hade en jobbdag den här veckan men plötsligt blev det fyra. Tji fick jag dock, för att jag tyckte att det bara var att köra på i 110 som vanligt även fast man inte är riktigt kry. Men jag har varken influensan eller ligger däckad så 110 är vad som gäller.

You shoot me down but I won't fall, I am titanium





Det gick ju bara fina fisken på förskolan idag, men har ju kommit in i allt så vad trodde jag egentligen?
Har knarkat vitlök, ingeföra, c-vitamin och bisolvon hela kvällen så att inte förkylningen ska bryta ut och bli lika jävlig som för någon månad sedan då pappa trodde jag hade lunginflammation. Men vila kan jag göra när jag är död så istället har jag tagit på mig en till dag på förskolan imorgon och 10 timmar på Coop på fredag.

So she throws him at the wall and kisses burn like fire




Har hängt med bästa vän idag, de vanliga ni vet, hon ringde vid tio imorse och en halvtimme senare kliver hon in genom dörren. Fördelen med att hon har nyckel hit är att jag alltid kan somna om när hon meddelat att hon är på ingång, nackdelen är att jag alltid blir livrädd när hon väcker mig. Fick ett samtal idag av chefen på förskolan bredvid mig som undra om jag vill vara vikarie två veckor innan jul. Låter ju inte mycket kanske men jag blir ju glad för alla dagar jag får och nu blir det ju nästan två veckor med skruttungarna. Några timmar senare ringde de från andra förskolan som hör ihop med den bredvid mig, uppe mot böleäng, och ville att jag skulle jobba där imorgon. Så det blir premiär där med andra ord! Lite läskigt faktistk. Så nu ska jag leta fram täckbyxorna och göra matlåda innan sängen kallar.

I may be young but I'm ready


Fy tusan så trött jag var igår när jag gick till jobbet men det blev en riktigt lugn dag. Klättrade runt i ett frysrum, fick bullar i huvudet som ramlade ner och bakade halva förmiddagen och sen blev det varuplock resten av tiden. Kom hem och hittade Andrea och Misse i soffan, käkade och så for vi på bion. Breaking dawn var faktiskt riktigt bra! Idag är jag däremot sliten, nackdelen med att jobba på förskola och inne i mejeriet på butiken är ju att förkylningar är oundvikliga. Fast ska väl egentligen vara glad att jag klarat mig från magsjukan som gick på förskolan för ett tag sedan... Tur att jag troligen är ledig tills helgen så att jag kan kurera mig!


Someday I will go to Paris and fall in love



Snart ska jag göra mig i ordning och gå till jobbet, stänger ikväll och börjar 7.30 imorgon så det är inte mycket som händer idag. Men klagar fortfarande för jag gillar verkligen mitt jobb fast igår hade jag en man som kom in och handlade och blev så arg på kortläsaren att han börja slänga ur sig en massa saker om att den var ett missfoster och sen kom det en dam och vill få pengar tillbaka för att skinkan hon köpt gick sönder när hon tog skivorna ur förpackningen. Det finns verkligen roliga människor!
Åkte hem till pappa igår på middag, utgång på de och imorgon blir det bio med bästa vän så lite helg får jag också ha även om jag tar riktig helg på måndag.


She says don't let go, never give up, it's such a wonderful life


A smile can cover up everything



Igår var det tisdagstacos hemma hos Malin, vi fick ihop alla 9 tjejer, åt, snackade skit och myste. Älskar såndär vardagslyx. Idag vaknade jag av ett sms från bästa vän, hoppade ur sängen och gick ut och promenerade 1 mil med henne. Åkte och kollade på ett par stolar till hennes lägenhet efter det och innan vi for hem till mig stannade vi för att hämta ut mina glasögon som jag väntat över två veckor på men vad händer? Jo, killen råkar smälta sönder mina bågar när han ska böja till dom. Så jag fick gå därifrån tomhänt och får vänta en vecka till på nya glasögon. 
Skulle egentligen behöva sova nu men helg följt av tre lediga dagar har gjort att jag har lyckas vända på dygnet, skönt att jag börjar 10 imorgon i alla fall!

Why waste your time getting hurt by someone, whene there's someone else out there waiting to make you happy



Jag tog mig tillslut hur koman som jag låg i igår och gick ut på en promenad med bästa vän. Vi gick förbi farmor och farfar på vägen hem också och hämtade en massa gamla flaskor som jag ska ställa bredvid tvn med ljus i.
Har precis kommit hem från stan, äntligen har Andrea köpt en lägenhet så vi har varit runt på varenda inredningsbutik och tittat ut en massa snyggt till den! Längtar så mycket tills jag får se den irl!! Nu börjar vi verkligen bli vuxna... haha
Ska slänga i mig mat och fara och knäcka till min rygg, är stel som en pinne och har ont som bara den så just nu känns det som min lyckligaste dag i livet att jag ska få fara och fixa det.


We must bring our own light to the darkness



Jag sov 13 timmar i natt, så jäkla skönt att äntligen få sova ut. Har jobbat 7 av 7 dagar förra veckan så nu har jag tagit helg. Ni kan inte ana vad en annons om godis för 4.95 kr/hg och bananer för 10 kr/kg kan göra för en butik! Det var så mycket folk att jag nästan inte han göra annat än att springa fram och tillbaka mellan kassan men tiden går ju fort när det händer mycket. Jobbar bara två dagar i veckan men hade tänkt att bara ta det jätte lugnt hela veckan och göra typ ingenting, skulle också just skriva att jag kommer säkert bli inringd fler dagar bara för att, men har inte blivit det. Men precis när jag skulle det så ringde Coop och nu jobbar jag helgen också, klirrrrr i kassan!

But there's something in the air, they share a look in silence and everything is understood





Häromdagen åkte jag, Sofia och Sofie för att hälsa på Johanna och Christoffer och lilla Emla som måste vara det sötaste jag sett! Och så lik Christoffer att jag vet inte vad! Vi hade super trevligt och stannade tills mitt i natten nästan innan vi kunde slita oss därifrån.
Nu ska jag göra lite mat och städa lite innan jag ska gå till jobbet, var inte helt säker på att jag började 5 idag så jag var tvungen att springa upp på Coop och kolla och de visade sig att jag började 6 så fick en extra timme ledigt. Jobbar ju alla dagar den här veckan så den lediga tiden jag får är riktigt skön.
Måste bara berätta rosen, när jag kom hem igår kväll så hängde det ett paket på min dörr, va i helvetet tänkte jag?! Men när jag öppnade det så var det en ros och en lite lapp med: "Grattis till nya jobbet" från pappa, Yvonne och Jesper. Blev jätte rörd, det var ju bara hur fint som helst!

Oh, killing me softly and I'm still fallin'. Still the one I need, I will always be with you



Var hyfsat trött när jag gick mina 15 meter till jobbet halv 7 imorse. Stackars Jessica fick ju hjärnskakning i lördags när vi var ute så jag fick hoppa in och jobba istället för henne. Fast jag klagar ju inte för jag älskar ju att jobba på dagiset, har haft så sjuk tur som fått jobba varje vecka sedan jag började som vikarie där! 
Och imorgon är det 11.45-22.15 på Coop som gäller, jobb jobb jobb, jag älskar de!
Nu ska jag slänga på mig lite varmare kläder och möta upp Andrea för en långpromenad.

This could be Para-para-paradise




Sofia och Sofie var här i veckan, vi såg film, snackade en massa skit och Sofie försökte elda upp min lägenhet när hon poppade popcorn. Det luktar fortfarande fan.
Jobbade i fredags och var inställd på en kväll med popcorn och idol men istället blev det en spontanutgång! Det blev en ännu mer spontan utgång igår också! Fick för oss att vi ville se Dada Life, så förade här med en massa fina flickor innan vi åkte Corona. Säger bara att det är tur att man har så fina vänner!!
Idag har det varit bakisdag med stort B. Käkat Robertos kungliga pizza, legat som en död i soffan och sen fått sällskap av bästa vän och legat som två döda och kollat vänner! Sjukt skönt!

RSS 2.0