I will be right here waiting for you



Ännu en körlektion idag och jag har lyckats backa och parkera utan att köra in i enda bil! Wohoo
Annat roligt som hänt idag? Vegmaten var slut på skolan = att det inte fanns någon mat till mig och ett mindre utbrott på matkärringen. Hade som tur var några kronor löst och köpte en macka i fiket, lyssnade på en väldigt intressant föreläsning med en kristen, en muslim och en jude, gick en sväng på stan efter skolan och kollade ut lite julklappar och köpte julklappspapper så nu ska jag faktiskt slå in årets första julklapp. Det här är min favorit del med julen, handla alla julklappar, allt julbak och julpynt, själva julaftonen är däremot bland det värsta jag vet.


Cos when I'm going through some things I know that she's my daylight



Åkte till pappa igår och åt middag, gav honom hans väääldigt försenade farsdagspresent och åt sandwich pepparkaka. Jag saknar faktiskt att vara hemma och man uppskattar det mycket mer när man väl är där.
Fick med mig två julstjärnor hem också så nu har jag bytt ut plastblommorna, nu är ju bara den stora frågan hur länge jag kan hålla dom vid liv..

 

I just feel complete when you're by my side



Utgång i fredags, har haft roligare när jag varit ute men jag hade ju Andrea så egentligen krävs det inte mer för en lyckad kväll. Vaknade upp i världens skönaste säng och slötittade på tv några timmar medans Andrea låg död i sängen. Hade tänkt spendera kvällen hemma under täcket med en film men det slutade med att Andrea kom förbi och vi drog fram allt mitt julpynt och pyntade hela lägenheten. Älskar hur allting blev, nu vill jag bara äta lussebullar och dricka glögg varje dag fram till jul.
Svängde förbi Ica, köpte glass och gick hem till Andrea och styrde upp hennes garderob och myste ner oss i soffan med två filmer och jag däckar som vanligt innan andra filmen tog slut. Kul sällskap jag är...
Första advent idag och som det team vi är har jag och Andrea gjort frukost, tvättat, spelat julmusik, slängt gamla bord och sen traskat in till stan och skyltsöndagen, kollat på lite julklappar åt oss själva och druckit en pepparkakslatte, med andra ord en perfekt söndag.


Dansa är kul men jag föredrar å supa



Nu är varenda kvadratcentimeter av lägenheten städad, Andrea trillar snart in och sen kommer resten, jag håller på att dö av hunger och är alldeles för lat för att laga mat.. Får se hur jag löser det där, nått måste jag äta för jag har inte tänkt ringa Australien ikväll! Nu ska jag möta Andrea på bron, hon har middagsförslag och jag är öppen för de mesta!

Don't wanna kiss, Don't wanna touch, just smoke my cigarette and hush



Upptäckte en spindel i mitt sovrum igår kväll, skyndade mig och döda den lilla rackaren men sen sov jag på soffan.. Vaknade med en killer huvudvärk och flyttade mig till sängen och somnade om, ingen skola för mig idag alltså.
Pappa kom förbi och fyllde på mitt kylskåp, det ekar ju ganska bra såhär i slutet av månaden, tur jag har pappa då. Jesper agerar DJ och spelar endast jullåtar och jag far runt och städar, det väntas ju fin fint besök och en kväll i dimman. 


Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me



Igår hade jag den absolut bästa dagen på länge! Lussebullar och kaffe till frukost, en snabbis på stan och en sväng till Strömpilen, blev bjuden på en mysig fika på NK med en massa prat och ännu mer skratt - underbart. 
Nu taggar jag helg, girls night out i morgon, lite ledighet och lördagsfrunch på Jannis.

It's a beautiful morning, A beautiful way to loose your heart,


Just promise me you'll think of me everytime you look up in the sky and see a star



Sitter hemma hos bästa Andrea, dricker ananasjuice och försöker göra bort lite plugg, det går väl sådär men en liten bit har vi kommit i alla fall men när vi inte setts på en hel dag så blir det en hel del att prata om istället. 
Kommer ändå spendera många kvällar här för vi har tusen saker att göra med projektarbetet och fältstudierna som måste vara klart snart.
Men nu har vi lagt undan skolböckerna för ikväll och taggar fredag och roligheter istället.


On the first page of our story the future seemed so bright

Strax efter 9 klev jag upp och skulle försöka ta mig in på H&M:s hemsida och kolla in Lanvin, det tog en halvtimme att ta sig in och när jag väl kom in så var allt slutsålt!
Käkade nybakta bullar istället och skyndade till körskolan för ännu en lektion och nu börjar det verkligen gå framåt! Det tar sig som mordbrännaren skulle sagt.


You are and will always be my big sunshine in life


I'm so tired of everything going wrong, just say that you love me and everything will be okey


For you I'd be runnin' a thousand miles just to get ya where you are



Åkte ut med Andrea till Stöcksjö igår kväll, det ryktas på stan att Anders lagar världens godaste abborre så det var det som stod på menyn igår och jag kan inte annat än säga att ryktet stämmer.
Resten av kvällen myste vi i gamla huset, åt tårta, fick se Andrea göra årets första vurpa och kollade renoveringen i stora huset, ställde i ordning på Andreas rum och sen gjorde vi en tidig kväll.
Ny skolvecka i morgon och jag tror att jag glömde taggen på Kreta eller nått för jag kan inte hitta den nånstans, likadant är det med min mössa, bankdosa, hoodtröja, impregneringssprayen och julgranen, hittar ju ingenting som jag behöver. Fattar inte att det är så lätt att tappa bort saker i den här lägenheten..


I wake up in the morning with a mild case of amnesia



Jag tar tillbaka allt jag har sagt förut om snygga saker, det är måste vara bland det snyggaste jag sett!!
Jag vill ha det, jag måste ha det, jag skulle döda för det, utan tvekan. Det är vid sådana här tillfällen man önskar att man bodde någonstans där H&M får in allt de snygga! Måste väl åka till Stockholm för att få tag på det här, det skulle bli ett väldigt dyrt halsband med andra ord.

Fly me to the moon, let me play among the stars



Har tillbringat kvällen på furugränd 1 med Andrea, vi har sett film och jag har bakat pizza för en mindre armé.
Andrea har slängt ut mig ur köket så hon står och diskar och jag kollar idolklipp, bra deal om ni frågar mig, mindre kul för henne fast jag hade också slängt ut mig själv, ställer till med alldeles för stor röra.
Nu ska vi hämta upp tvätten och hoppa i säng, jobb 09.30 i morgon och sen är det full rulle hela dagen.

All I want to hear are those three little words



Äntligen fredag, humöret är på topp och jag är taggad på utgång men så blir det inte utan jag ska tillbringa dagen och kvällen med min bästa vän istället, precis vad jag behöver!
Är riktigt less på att laga mat själv och väldigt sugen på hemgjord pizza (hint hint Andrea).
I morgon står jobb och julpyntsshopping på schemat eller i alla fall så ska vi ut på jakt efter julpynt, jag fick ju handla allt mitt förra året men Andrea har ju en hel lägenhet att fylla och inredningsberoende som vi är så är det precis vad vi ska göra i morgon, dricka pepparkakslatte och tagga julen och julmarknader och allt julbak.. Ja, vi bakar hellre lussebullar, går på julmarknader, hänger upp julpynt och gör våra lägenheter julmysiga, alldeles för mycket vuxenpoäng för att det ska vara normalt.


Please get drunk and hold my hand again



Älskar att vara ledig och få sova tills man vaknar, Andrea kom hit efter hon hade skrivit prov och så satt vi och fixade med musik till nyår, sjukt taggade tjejer! Skulle vilja spola fram dagarna till 30 december, kanske ett litet stopp över jul och sen kan vi ju hoppa direkt till sommaren så blir jag nöjd.
Fick just samtal från min chef om att jag inte behöver jobba i morgon vilket betyder att jag har noll planer för kvällen men verkligen ingen lust att mögla bort hemma.


Come with me home tonight and I will never let you go


So I surrender, to every word you whisper Every door you enter, I will let you in



Jag har lyckats tappa bort min bankdosa.. Kostar 250 kr att få en ny! Så jag får vända upp och ner på lägenheten tills jag hittar den, varför kan man inte ringa till saker som är borta??
Hamnade bakom världens idiot i traktor idag på körskolan också, min körlärare la sig på tutan utan att han märkte nått så vi höll på bli ordentligt påbackade men vi kom hem hela och med hel bil.
Nu ska jag ut i kylan och vara ett duktigt barnbarn och handla åt mormor sen ska jag vara en duktig elev och plugga.

There’s nowhere else to go, I hope that you’ll stay the night



Misse the kisse is in the building again!
Har äntligen hämtat hem Misse från mormor efter snart en månad så nu är det lite liv i lägenheten igen.
Har hunnit med att träna med Andrea, hjälp Jesper med lite plugg och övningskört och idag gick det faktiskt riktigt riktigt bra, älskar lediga dagar!


You could be a sweet dream or a beautiful nightmare Either way I, don't wanna wake up from you



Kass bild från Jespers iPhone men så här jätte glad var världens sötaste lilla Adam.
Har käkat kladdkaka som smakade pepparkaka och hälsat på denna sötnos men både jag och Jesper måste vara riktiga skräcködlor för det blev en hel del gråt när han fick komma till oss fast vi är ju inte mamma eller pappa så det var väl inte så konstigt. Jag kommer ju inte vara sen på att anmäla mig som barnvakt när han blivit större!

Remember that I'll always be in love with you




Pretty, pretty please dont you ever, ever feel like you're less than fuckin' perfect







I brist på bilder från i lördags så lägger jag upp vimmelbilder från Corona. 

Igår var jag halvt död, inga pommes frites fick jag heller med däremot tårta hos pappa och bullar hos mina tremänningar, det slår ju inte dagen efter pommes frites men nästan.
Det var sjukt skönt med sovmorgon idag, ta igen förlorad sömn och slippa stressa. En sväng på stan med Andrea efter skolan och sen gymmet, älskar att vi år igång igen. Det är meningen att jag ska hinna med en sväng till pappas kusin och hälsa på min en månads gamla tremänning också. Inte mycket för världen men det är kul att det händer något i denna gråa vardag.


I smile to hide the pain but I realy can't take it anymore



Gårkvällens bästa var hamburgaren med Andrea på Max och jag har en gång för alla konstaterat att Corona inte är något för mig och vakterna är helt tappade.
Fyra timmars sömn och en film senare så ligger jag fortfarande i sängen och ser I rymden finns inga känslor, skön söndag med andra ord. Skulle vilja ragga med mig någon på Max bara, är sjuukt sugen på pommes.


Jag dansar aldrig nykter någonstans, aldrig, inte en chans att jag dansar nykter


Någon dag efter att jag kom hem från Turkiet, hade ju inte tackat nej till att åka igen.

Idag var första dagen på en ny era, träningen har äntligen kommit igång igen och det är så sjukt skönt! Nu vill jag inte göra annat än att träna men det var ju på tiden också.
Nu ska jag göra mig i ordning, det väntas middag med familjen innan jag åker hem till Andrea där det blir fullt hus och förkrök innan Corona. Jag har en bra känsla.

People don’t want to think no more, they just want to feel


Jag är kär! Måste vara det snyggaste jag sett på länge! Jag vill ha, jag vill ha, snälla snälla jultomten!!

UPDATE! Mindre än en timme efter att jag hittade denna sjukt snygga ring så har jag den i min ägo! Snabba puckar här alltså

We are angels with only one wing, to fly we must hold each other



För en gångs skull kan jag säga att jag varit effektiv, har tvättat, dammsugit, handlat åt mormor, dammtorkat och torkat golven så jag förtjänar typ en applåd eller nått!
Nu taggar vi helg eller främst lördag, då blir det middag med familjen sen ska jag möta upp resten av tjejerna för lite förkrök at Andrea's innan vi drar vidare till Corona.
Sitter här som en zombie och borde gå och lägga mig, jag låg ju vaken till två i natt för att jag hade så j*vla ont i handen och handleden, var bara minuter från att ringa pappa om att fara på akuten men tillslut lyckades jag somna och tack gode gud är det bättre idag! Jag måste sluta ramla i trappor ..



I'm looking at an angel and believe me when I say she got that whole place glowing



Vad har jag lyckats med idag då? Jo halkat i en trapp och dött eller nästan i alla fall, halkade och studsade ner några steg. Jag har inte vågat kolla ryggen om jag skrapade upp den, har ont som f*n i handleden och arslet men annars så gick det bara fin fint! Ibland känns det som att jag är den enda som lyckas med sånt.
Nu ska jag värma smulpaj och sen lägga mig och läsa Låt den rätte komma in, hundra år efter alla andra ...


I said your love, your love, your love is my drug


Varför ska jag envisas med att kolla igenom bilderna från Krata varje dag?? Vill bara tillbaka!

Finns det nått värre än att gå på banken? Tror inte det eller okej det gör väl det men att sitta där över en halv timme och stirra in i en vägg, jag höll ju på allvar på att somna! Och nu måste jag på Nordea i morgon också men men, sånt är ju livet.
Övningskörde idag också och idag gick det faktiskt bra så det går ju framåt! Men det det är en bra bit bort men jag har satt mitt mål långt bort så det ska jag nog klara. Nu ska jag löpa genom snön till bussen.

The sun is always shining in the sky somewhere



Jag är så grymt sugen på en till, när man väl har börjat ...
Men det får vänta ett bra tag, först måste man ju ha pengar till det och sen måste jag ju vara helt 100 på vad jag vill göra men någon gång i framtiden så ska det nog bli en till!  


treat people as you would like to be treated, karma is a bitch only if you are one



Underbart skönt att vara ledig idag! Tog en snabb promenad in till stan och jag måste ju vara dum på riktigt, att termometern visade på minus borde ju ha gjort att jag fattade att det inte är meningen att man ska gå ut då men jag gjorde det i alla fall och tji fick jag. Höll ju på att frysa ihjäl på bron så nu åker busskortet officiellt fram, ska typ aldrig gå utanför dörren igen innan det blivit sommar.
Är sugen som bara den på smulpaj så nu ska jag gå på Coop, köpa hallon och göra en paj och sen sätta på någon film. Det känns ju inte som att jag går i skolan..

If you need me I'll coming running from a thousand miles away


Min senaste kärlek, den är verkligen inte snygg på bild men betydligt snyggare i verkligheten. Blev kär i den och en klänning som också är från HM idag när jag och Andrea var på stan.
Hittade också en kudde som jag skulle döda för att få ha men vem skulle lägga 400 kr på en kudde?! Ja, inte jag i alla fall men snygg var den!

Want you to take me like a thief in the night Hold me like a pillow, make me feel right



Drog med mig Andrea på middagen igår också och efter en massa övertalning från min och Andreas sida och bortfrusna ben så blev det tillslut kinabuffé. God mat och trevligt sällskap resulterade i ett riktigt bra slut på tre veckors ledighet. Efter att ha ätit oss proppmätta gick jag hem, kokade te och lindade in mig i en filt och kröp upp i soffan framför EMA som verkligen inte var något att se.
Sitter på första lektionen på tre veckor och alla är redan less men efter skolan ska jag och Andrea gå en lång sväng på stan och kanske fara en snabbis på Strömpilen och handla skor med Jesper.

And I can't believe that I'm your man and I get to kiss you baby just because I can


Jag har utan tvekan världens snyggaste vän!!

Jag slocknade innan filmen var slut igår, alltså kring elva, vad hände?! Andrea väckte mig en gång och jag önskade livet ur henne och sen fick jag sova tills filmen var slut. Sen bäddade vi ner oss i hennes jätte säng, kollade inredning och sov till ett idag, käkade frukost vid tre och lyssnade på julmusik.
Ska snart möta min kära bror som tydligen ska bjuda på middag och jag får den stora äran att välja vars vi ska äta också enda kravet att det ska finnas kebab...



Now I'm standin' alone in a crowded room and we're not speakin' And I'm dyin' to know, is it killin' you like it's killin' me


Lugnet före stormen när Millan fyllde 18!

Däckade i Andreas soffa efter två filmer och en massa prat, älskar att Andrea alltid förvandlas till en pratande duracecellkanin när vi inte setts på ett bra tag. 
Vaknade av att Andrea ringde mig i morse och trodde hon skulle skälla på mig för att jag hade missat jobbet eller  nått men tydligen så hade dom skjutit upp tiden vi skulle jobba två timmar och bestämt att berätta det för oss 20 minuter innan vi egentligen skulle börja. Fast mig gjorde det ingenting, jag var stendöd så det var bara skönt att sova några timmar till.
Nu ska jag göra mig iordning sen vankas det middag med Andrea och några filmer, bättre än så kan det inte bli!


I can't go a single day in life without you by my side



Kvällen ska jag spendera med min bästa, hon har ju bott i Vindeln och jobbat på sitt körkort så vi har inte setts på fem dagar vilket är länge för att vara oss, har saknat quinnan som bara den men om nån timme så kliver hon innanför dörren. Vi ska ladda upp med guacamole, grönsaker och dipp, några filmer och bara mysa järnet.
Det blir en lugn helg och jobb tidigt i morgon igen, jag är i stort behov av en sovmorgon! Men som man så fint brukar säga, sova kan man göra när man är död.

You can fin me on a table full of vodka and tequila lyrics



Här är klänningen of my dreams, älskar modellen men jag vill inte se ut som jag dragit på mig en sopsäck, klippt lite här och där och sen gått ut genom dörren. Men som sagt, det är länge kvar så jag lär nog hinna hitta en hel del klänningar som jag vill ha.
Nu ska jag storstäda lägenheten, övningsköra med pappa och sen vänta på att Andrea ska slå en pling när hon kommit hem till stan igen.

My heart stops when you look at me


Kolla vad bruna vi var!!! Numera är man ju vit som snö och ser ut som en levande död ..

Var på körskolan idag igen, usch och fy. Ska dra med pappa ut i morgon och öva och öva och öva och så kanske öva lite till!
Jag har för övrigt hittat balklänningen i mina drömmar idag!! Den är grymt jäkla snygg i modellen men tyget ser ut som om det vore en sopsäck eller en regnjacka vilket suger big time för jag skulle döda för klänningen annars.
Tur att det är länge kvar innan det är baldags, det hinner nog många tåg fram och tillbaka innan man hittar den perfekta klänningen.
Bröt min och Andreas deal idag och köpte en påse tomteskumm när jag var och handlade åt mormor men jag har varit sugen på det ända sedan jag såg att de kommit ut i butikerna, känns lite väl tidigt men snart är väl butikerna fulla av jul grejer.
Men nu ska jag hämta mina sista tomtar från micron och sen hoppa rätt i säng, tidiga morgonar är inte min grej.


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world


TAKE ME BACK!


Ligger i soffan med en killer huvudvärk och försöker koncentrera mig på filmen på datorn. Funkar inge vidare så egentligen borde jag nog lägga mig och sova nån timme men då lär jag ju aldrig vakna i morgon istället.
Har övningskört idag också, det går då i rätt riktning och jag tror att både pappa och jag (mest pappa) är mindre och mindre rädda för att jag ska köra av vägen eller rätt in i en bil.
Jag vill bara ha körkortet i min hand!


Tell me baby why don't you love me? When I make me so damn easy to love



Dagarna flyter på, lovet är snart slut och jag gör inget vettigt. Mina 17 vakna timmar igår tillbringade jag med att jobba, övningsköra, möta Olivia på stan och prata i telefonen med Linn i nästan två timmar. Det låter ju som en hel del men det värsta är att om man skulle lägga ihop alla timmar som jag verkligen gjorde något under så skulle jag väl kanske få ihop 7 timmar av vettiga aktiviteter. Tragiskt men sant.
Men det är grymt skönt att ha lov så jag ska inte klaga!

RSS 2.0