I see you with your arms around that girl and wishing I was her



Jag skulle kanske inte ropat hej innan jag var över bäcken och trott att jag var frisk igen. Gick ju ut med mina flickor igår, drack vin och hade det trevligt men jag var tvungen att slänga in handduken vid ett, då jag hostade så mycket att jag knapp kunde prata. I morse var det ännu värre, det kom mer hostattacker än ord från mig när Andrea ringde men det är ju värst på morgonen och kvällen. Det har varit riktigt hemsk att ligga inne och sova hela dagen när det är hur varmt som helst ute och alla andra ligger på stranden och solar men vill man bli frisk så.. Knarkar ipren, vitlök och hostmedicin som ett tok. Ska försöka få någon sömn, ligger och hostar några timmar innan jag äntligen lyckas somna, så håll tummarna att jag inte försover mig imorgon..

Everybody moving grooving proving it's your night



Som ett mirakel är jag nästan helt frisk igen och att fara och handla är inte längre en plåga så idag åkte jag ut till Andrea i Stöcksjö och lagade mat. Tacos stod på menyn och det var så skönt att sitta ute och äta utan att frysa.
Andrea har jag tyvärr lämnat i Stöcksjö med en massa jobb så jag ska möta upp mina flickor på Allstar för några glas sen flyttar vi väl vidare till Olles eller något. Japp, spontant, fint väder och fina vänner, det är då sommaren är som bäst!

If you are just like a little girl waiting for christmas-eve then I am ten times worse



Igår blev det en sväng på stan med min bror igår för att leta efter nya glasögon, jag lånade med mig några par hem så får väl se om det blir att slå till på några. Efter 1,5 timme höll jag dock på att dö, förutom förkylningen så har jag fått nån infektion så jag har ont i hela kroppen, blev helt slut bara av att gå till Coop idag. Men konstigt nog har jag inte feber utan den visar på 36,1 vilket är tom längre än min vanliga temp.
Som tur var ringde Andrea ikväll och bjöd över mig på film och glass så jag får röra mig längre än mellan köket och soffan, vilket är vad jag som mest orkar och dessutom har vi ju inte setts på flera dagar så det blev lite catching up.

You are the best thing I never will have

I fredags bakade jag och Andrea sjukt god pizza och sen fick sällskap av Alex och Sofie för en massa skratt, prat och några glas vin innan vi gick till Scharinska för att se Fanny och Klubb Trubbel spela. Dom var så sjukt jäkla bra och jag knappt trodde mina öron! Köpte glass med Andrea och satt på en trapp och tittade på folk innan vi gick hem till mig och sov.





Igår hämtade jag upp min bror, packade in oss i bilen och körde till Skellefteå och Bastuträsk för att hälsa på mamma och alla där. Jag har klarat av min första långa tur i bil wohoo och så fick jag ju spendera lite tid med min käre bror.


Körde vilse mitt ute i skogen och hamnade i Svanström!

If you can see me then you're probably a little too close, well I wish I could see this up close


In just a few days i have the key to heaven



Det känns som att jag inte göra annat om dagarna än att jobba, men cash is king och det är ju inte mycket till väder heller så egentligen gör det ju ingenting.
I tisdags blev det dock ett mycket trevligt break från vardagen och en mysig kväll med mina fina gamla klasskamrater. Vi möttes på Allstar för några timmars prat och några glas av "sommarkannan" innan vi gick vidare till Taket som överraskade ganska bra.
Tyvärr är jag fortfarande sängliggandes, inte pga baksmällan utan för att jag dragit på mig en förkylning som nu dessutom verkar utvecklats till feber också. Ligger med balkongdörren på vid gavel och fönster öppna och ändå känns det som att jag ska koka upp. Det här är nackdelen med att bo ensam, man har inga föräldrar som kan passa upp på en utan nu måste jag ta hand om mig själv fast jag inte ens vill röra mig från soffan..

Every day I miss having you next to me



I fredags blev det after work med Sofia och Sofie men det blev en lugn och tidig kväll för mig, en annan ska ju upp och jobba på morgonen. Men igår blev det all in, först blev det förkrök hos Soffett med en massa fina flickor och sedan vidare för ännu mer förkrök på teg innan vi styrde benen mot femman. Där var det för en gångs skull ganska bra drag och jag hade kul som fan! Träffade en massa gamla och härliga vänner och avslutade natten med att stå i kö en timme på Mc donalds, men tydligen så kan det ju hinna hända en hel del om du köar en timme på donken.
Fick ett samtal från min chef halv elva igår kväll om att jobba 7 timmar idag också så det var bara att ta sig upp ur sängen, be en bön om att folk hellre äter pizza idag än indiskt och ta min baksmälla och gå till jobbet. Till min stora lycka fick jag dock sluta redan klockan 6 och gå hem och dö ut i soffan istället!

When I was younger, so much younger than today, I never needed anybody's help in any way.



Hur många timmar klarade jag att hålla mig hemma och ta det lugnt igår? Tre. Sen mötte jag Andrea för en promenad och så hakade jag på mina finaste på en spontanutgång. Det har sagt många gånger förut men när det är spontant så är det som bäst! Hade så sjukt jäkla kul och det märktes ganska bra imorse, jag mådde väl precis som förtjänat med andra ord.
Ikväll har jag och Andrea en date med Harry P. och jag är så grymt taggad på den sista filmen!

Never regret the things you do, because at the time it was exactly what you wanted



Stängde av alla klockor och ljudet på mobilen igår och sov tills jag vaknade idag, vilket var för 1,5 timme sedan.
Sjukt skönt och idag ska min största kraftansträngning vara att gå ner i tvättstugan och tvätta några tvättar. 
Det känns som att jag knappt varit hemma något sen fredagsmorgon fram till idag men jag klagar ju iof inte, vad finns det att klaga på när man är ute och lever livet?
Men det är skönt att bara vara ensam och göra ingenting också, så nu ska jag lägga mig och se första säsongen av Sex and the city.
 

Friendship isn't about whom you have known the longest.. It's about who came and never left your side

Har haft en jäkla skit morgon och så kommer jag hem till lägenheten och möts av bästa vän som är här och har köpt med sig lite godsaker för att muntra upp mig. Blev hur glad som helst och det var precis vad jag behövde!
Annars då, förutom att jag har gått runt som ett åskmoln? Har varit 1 sekund ifrån att krocka, var dock långt ifrån mitt fel om nån nu får för sig att tro de, sett en gubbe snatta bikinis på hm som han stoppa ner i sin rullator och bara gick raka vägen ut, dock stannade han två meter innan entrén för att se till så att allt lågt bra. Höll på dö när jag såg det och så lyckades jag inte hitta någon som jobbade där och kände mig inte berättigad till att stoppa honom (dumt, jag vet) men nu har gubben iaf några bikinis som han förhoppningsvis får nytta av..
Har desstuom varit med om min första springnota som två tjejer bestämde sig för att ta när jag jobbade idag. Var ju riktigt kul när vi upptäckte de..

We're gonna get you wet , we're gonna make you sweat , a night you won't forget



Tänk att så små saker kan göra en så lycklig.
Hade i alla fall en kung kväll/natt i fredags, skrattade så man nästan grät men som Andrea sa så är krogen så tråkig att man nästan somnar. 
Nu ska jag fara och klippa gräs som en dåre.. Det borde inte vara tillåtet att göra annat än att ligga ute i solen när det är sånt här väder!  

Soon we will be in paradise, loving every moment and never wanting to go back again



Efter tre försök har äntligen jag och Andrea, eller egentligen bara Andrea lyckats bleka längderna i mitt hår och jag älskar det! Bytte gårdagens strandhäng mot parkhäng med Andrea och Millan idag, dött lite i solen och catchat upp om de senaste veckorna. Både Elis och Sofia kom och gjorde oss lite sällskap också. Älskar dessa slappa sommardagar men nu ska det klippas gräs och sannolikheten att jag dör av solsting är nog ganska stor. Tur pappa bjuder på middag och det blir utgång med mina fina så jag har nått att se fram emot när jag går där och klipper gräset med världens sämsta gräsklippare. Skulle dock göra precis vad som helst för ett dopp i Stöcksjön nu!

we do the dance right, we got it made like ice cream topped with honey but we got no money

Jobbar två jobb, lunchar med papi, åker hem och sover en timme och sen vidare till jobb nr 3. Miljoner gäster, en jäkla massa spring, 200 kr i dricks, mina favoritgubbar från Norge och 6 timmar går ganska fort. Ligger död i soffan nu men 10 timmars arbete kommer sitta ganska fint på kontot sen. Lever numera efter "sova kan man göra när man är död", istället för att lägga mig och sova nu så ska det städas och duschas och göra lite andra små grejer. Har en date med Andrea imorgon (för ovanlighetens skull) så det finns inte en minut över imorgon heller men jag klagar inte, livet leker och jag skulle aldrig palla att sitta still hela dagen.


There ain't no reason you and me should be alone



Lever livets glada dagar, njuter av solen och går runt och är bara lycklig rakt igenom.
Tar bilen ut till Stöcksjö direkt efter jag slutar och tillbringar mina dagar där, solar, badar, leker lite med Leo eller ligger på golvet i Gamla huset, pratar och skrattar medans Andrea målar. Spontankäkar sushi vid kajen och gör ett ännu mer spontanare besök på bion och ser den bästa filmen på länge. Lunchar med pappa och drar på mig målarkläderna för att jobba lite med honom och sen blir det destination Stöcksjö och Paradiset och det vanliga bad och golvhäng. Bytte dock gårdagens sushi och bio mot tre sköna typer och Max. Japp, livet.

RSS 2.0