You're from a whole another world, a different dimension, you open my eyes



! Inga lektioner idag så istället så har jag och Andrea har försökt fixa nya biljetter till studentskivan, vilket inte gick så bra - nytt försök i morgon, shoppat lite men allt åker tillbaka för mig och så har vi handlat mat för i morgon. Det styrs ju upp grillning och förkrök på furugränd med mina favoriter! Bra fredag säger jag


I hate it when you mention her name and dies a little when you look at me



Idag har jag köpt balbiljett, haft en lektion, prövat soffor på Mio med bästa vän, kört vilse, hittat de perfekta balskorna, prövat de bästa balskorna och insett att de är för små och skulle döda mina fötter om jag köpte dem, gjort ett kap och köpt de perfekta pumpsen istället, köpt 5 böcker för 5 kr så att jag kan göra ett sängbord, träffat la familia, dragit åt oss människor som flugor till en lampa då mamma och dom hade ett litet lamm i bilen, ätit middag med Andrea och familjen, fått mitt andra kärringstopp sedan jag fick körkortet, fått ryggen fixad, diskuterat OTH med Sofia, fått lite hopp om livet, laddat upp för helgen, insett att jag måste hämta ut mitt körkort i Skellefteå, önskat att jag har råd med en städerska, gått i mina nya skor, sett över min ekonomi för att se om jag har råd med en städerska, insett att man kan ju alltid drömma och försöka mutan Andrea istället.

I've got a little girl singing on repeat in my head



Det här nagellacket var en av de bästa presenterna jag fick på min födelsedag. Det är faktiskt orange, vilket inte alls syns men jag älskar det!

I'm so bored in this town, take me away from here






Wanna move in with me baby?


None of these boys can dance, not a single one of them stand a chance








Snodde bilderna från Andrea, så alla har väl egentligen redan sett dem. Jag hade i alla fall en jätte trevlig kväll i Vindeln! Satt ute på altanen, grillade och behövde inte tänka på morgondagen alls men jag valde att göra en tidig kväll istället för att dansa hela natten på TC.
Eftersom att det blev en tidig kväll igår så orkade jag ju mig upp tidigt idag också, har legat några timmar på balkongen, lagat tacos och sett film. Jag njuter bara mer och mer av mina lediga dagar.

I'm not gon' drink again but who am i kiddin', I'm about to call my friends tonight and do it over again



Att kliva upp och fara till jobbet i morse var ju inte det roligaste jag gjort i mitt liv. Men nu är det gjort och det är dags att ladda om för round two! Grillning och vin i Vindeln med en massa trevliga människor är kvällens planer.

Last night.... I don't remember last night

Andrea ringde och övertygade mig om att en utgång skulle vara bra, trots tidigt jobb imorgon. Men vinaren är påbörjad och nu beger vi oss mot Sofie för en bra början på en bra kväll.


I've got this girl, and she's the only thing that can drive me insane




Tillbringar dagarna med Andrea och Doris, äter god mat, snackar skit, leker tagen och tittut, ser film och går alldeles för mycket i affärer. Älskar att det är lov och jag älskar ännu mer att jag är helt ledig fredag och måndag! SOVMORGON!!
Nu taggas lördag, årets andra grillning står på schemat tillsammans med ett gäng härliga brudar, några flaskor vin, förhoppningsvis bra väder och utgång på det! Känns som att det är startskottet för alla underbara sommarkvällar som kommer bli i år!

I just want you to feel as I do, obviously the most impossible thing in the world



Jobbade som vanligt i morse och for se möta Andrea för en stund på stan och lunch på jobbet. Jag har ätit indiskt tre dagar i rad och är förtfarande inte less! Hade jag inte handlat upp mina sista pengar på Ica idag så hade jag farit dit i morgon igen! Annars har det varit en ganska jävlig dag, har haft den värsta huvudvärken på jag vet inte hur länge! Har bara legat i soffan och tyckt synd om mig själv och önskat att någon kunde komma och ta hand om mig. Det är en stor nackdel med att bo själv, ingen finns i närheten för att ta hand om en när man ligger liten och ynklig och är sjuk. Det hela blev dock faktiskt lite bättre när jag tittar i kalendern och ser att det är exak en månad tills dess att vi åker till turkiet!! UNDERBART

I think i fuckin' love you



För att summera fredagen säger jag som Linn: "Det är något med Andreas lägenhet och förfester...... haha blir så jäkla lyckat hela tiden och vi hade så himla kul" för jag kunde inte sagt det bättre själv! Hoppas på en favorit i repris nu!
Vaknade av ett sms från bästa vän om att hon ville komma och crasha min balkong så vi har tillbringat dagen i bikini i solen. Åt middag med familjen på jobbet och världens bästa pappa tankade bilen så nu får jag ha bilen hela veckan. Kommer bli så sjukt lat när jag inte har någon bil!
Nu springer Doris runt som ett tok i lägenheten och jag och Andrea ska sätta på en film. Älskar att slippa söndagsångesten och veta att vi är lediga i morgon!



I might drink a little bit more than I should tonight and I might take you home with me if I could tonight



Får lov om några timmar, ska bara redovisa ett arbete och skriva ett prov, solen skiner, har insett hur skönt det är att kunna köra bil till jobbet på morgonen och ikväll blir det förkrök hos Andrea med hela gänget samlade och sen ugång. Härlig start på helgen och lovet!

More than words is all you have to do to make it real


Älskar den här bilden och älskar Stöcksjö. Utan tvekan en av de bästa dagarna från sommaren 2010!

Sommaren har kommit till Umeå och jag älskar det!!
Gjorde bort nationella i svenska i morse och åkte sedan raka vägen hem till pappa och hämtade bilen och plockade upp Andrea för en tripp till Strömpilen. Sen raka vägen hem och tillbringa resten av dagen på min balkong med senaste Elle. Tillåter vädret det så ska jag spendera hela mitt lov på balkongen.  
Sitter och ser på hockeyn nu, Skellefteå är ett skämt och jag har egentligen miljoner miljarders andra saker att göra. Ge mig bara fredagkväll och en flaska vin, tack.


Dance the night away, Grab somebody drink a little more

Jag taggar fredag med mina favoriter










Know what I want, I want you alone



Ja, för alla som inte fattade det från mitt tidigare inlägg så har jag TAGIT KÖRKORTET idag!! Är ganska efter alla andra och det känns nästan uttjatat men nu är det äntligen mitt! Skrev både provet och körde upp idag dessutom. Ringde och fakegrinade till Andrea som knappt visste vad hon skulle ta vägen och firade med en super god lunch och kaffe. Lycka på hög nivå och nu slipper jag äntligen allt teoriplugg och ångesten! In your face säger jag bara till dem som trodde att jag inte hade en chans i världen!
Har lyckats hugga av mig fingret idag också, men det är en annan väldigt intressant (läs blodig) historia som vi kan lämna hos Andrea.

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!!!


I see how you look at me but i hear how you talk about them



Restaurangbesöket byttes ganska snabbt ut mot middag och film at Andrea's place istället, ett mycket bra beslut om ni frågar mig. Jag lyckades hålla mig vaken under middagen och medan det spelades lite tv-spel men 10 minuter in i filmen så slocknade jag och var ganska stendöd tills dess att jag fick skjuts hem strax innan två.
Skulle egentligen ha följt med ut till Stöcksjö och firat Andrea och Lena idag men istället tog jag det kloka och enormt tråkiga beslutet att stanna hemma och plugga körkortsteori istället. Vilket jag har ångrat nästan hela dagen och det känns som att jag aldrig kommer att nå slutmålet men när jag väl sitter där med körkortet i handen kommer jag vara lyckligare än på länge!


I still don't know what it is you want and it is driving me crazy



Efter att ha suttit och stirrat rakt fram i några timmar i hopp om att det ska falla ner en tallrik med mat helt utan resultat så vaknar Andrea äntligen till liv. Så nu ska jag fara och äta trerätters med henne på jobbet och fira att hon blivit ett år äldre, ännu klokare och ännu snyggare! Underbar lördag och grattis älskade vän!!


120 days and we will be in paradise



Bilden är långt ifrån bra men det här är en liten del av vad jag och Andrea roade oss med i torsdags, spikade upp tavlor och lyktor, handlade nya matskålar åt Misse, satte upp gardiner i vardagsrummet, städade ur alla mina skåp och organiserade upp dem, tvättade och rensade i klädkammaren. Det är tur att jag har Andrea som styr upp mitt liv!!
Igår skruvades det ihop en grill och sedan grillade vi för första gången i år och åt jordgubbar till efterrätt, snacka om att man har sommarkänslor. Äntligen är sommaren på väg!


Not a day passed me by, when I don't think about you

 

Ungefär så här ser det ut i mitt liv nu, miljoner saker att göra men en väldigt liten del blir gjorda. Jobb, lite städning och två maskiner tvätt av de kanske 7 som behövs, det är det enda vettiga jag har lyckats göra idag men hittar man roligare saker att göra så är jag inte den första att tacka nej. Nu sitter jag här med skägget i brevlådan istället och en massa tvätt, disk, dammtorkning, nationella, körkortsplugg, provpluggning och uppsatser som väntar på mig, men det får bli morgondagens problem! Nu ska jag ta mitt onda huvud och sova, älskar onsdagar och sovmorgon 


Can we bring yesterday back around 'cause i know how i feel about you now



Middagen i fredags var great och likaså filmen! Mätta och belåtna klev vi rätt in i en förfest hos Andrea och där satt jag till mitt i natten innan jag promenerade hem till mig igen. Åt middag med Jesper och mamma igår, som jag inte sett på år och dar nästan. Hann med en ordentlig påfyllning av min kyl och frys också och avslutade kvällen och helgen med en film. Jag längtar redan tills dess att det blir fredag igen....
Nu; dags att rusa till jobbet

I know you like it when i lick and bite my ruby lips



Dagarna rusar förbi, har fått hem min studentklänning och kan fortfarande inte bestämma mig om jag vill ha den, slagit in Andrea's paket, köpt en tröja för 100 kr, har börjar världens mest plågsamma kurs - kalligrafi, färgat håret, ätit jordgubbar, drömt mardrömmar de senaste 5 dagarna, gått miljoner vändor på stan, fått krokarna i hallen uppskruvade (9 månader efter att jag flyttat in), upptäckt att Ben & Jerry fått två nya smaker, blivit väckt nio på morgonen av att Andrea bankar på dörren, har kanske kanske kanske bestämt vilken klänning jag ska ha på balen, jobbat, spenderat en massa tid med bästa vän, sett på hockey. Det här är ungefär det mest märkvärdiga som jag har gjort i veckan, tiden går fort när man har roligt säger man ju, inte för att det här lät så speciellt kul men det har det varit. Nu ska jag handla så man kan få någon frukost i morgon, middag står Andrea för i morgon eftersom hon bjuder på mat på Allstar och sen bio. Elva av tio toasters


RSS 2.0