Time, it needs time to win back your love again



Det ska bli grymt skönt att komma iväg en vecka till solen och värmen och att få fuskstarta på brännan!
Tur i oturen som jag har så missar jag spanska nationella men det är nog lika bra..

Lovet närmar sig och fy tusan vad jag ser fram emot det!
Inte för att jag har några speciella planer, schemat är öppet helt och hållet i princip och det är ganska skönt men en del grejer är inbokat och det kommer bli GREAT!


I never thought that dreams came true but you showed me that they do



Inte den bästa bilden men här är i alla fall den sista presenten, en resa till Turkiet!
13 maj åker jag, Jesper, pappa och Yvonne till Turkiet och Side i en vecka.
Det ska bli grymt skönt att få komma iväg härifrån ännu en gång, tyvärr går jag miste om något annat så kanske hade blivit vilket är väldigt synd men "sånt är livet" heter det ju.
Sen var ju det än så länge bra underbara drömmar.
Nu blir det en vecka i Turkiet och sedan två veckor på KRETAAA i slutet av sommaren!


First time I saw your face, I must admit I was feeling just a little bit out of place



Igår firade jag min födelsedag för 3:e gången, den här gången hemma hos mormor.
Det var hur mycket fika som helst och så hade Ias följt med mamma och Fredrik hit så äntligen fick jag träffa honom igen.
Jag fick faktistk riktigt bra presenter.
Pengar, skor, tröja, jeans, halsband, halsduk, kokbok, presentkort på bio, Escada parfym och en guldklocka som mamma fick när hon fyllde 18 och så det som är på bilden ovan. En flaska mousserat vin som smakar smultron tror jag som Yvonne hade fixat ihop snyggt.
Bästa presenten ska jag dock visa sen!


You see, I've been to hell and back so many times, I must admit you kind of bore me

Fredagen var riktigt kul! Vickan lyckades alldeles utmärkt med att styra födelsedagsfest och jag hade en underbar kväll med mina absoluta favoriter!
Det blev ju först middag på TC och sedan hem till Andrea där vi blandade drinkar, dansade och gjorde oss i ordning innan vi gick till bygdegården och Victorias fest.
Jag, Millan och Frida sov hemma hos Andrea men hon hade åkt in till stan för att sova hos sin b-friend så när Lena och dom farit hade vi hela huset för oss själva. Det är ju som mitt andra hem det där så jag hade det hur bra som helst och stannade kvar där några timmar efter att Millan och Frida farit också.
Sen blev det fika och presentöppning hos pappa med släkten, jag kan se om jag lyckades ta någon bra bild så ska jag visa sen.


Nu springer en stressad Andrea runt och ska göra sig i ordning, hämtningen är här om tio minuter och vi har suttit och kollat lägenheter liite för länge.
Min lägenhet är is jävla kall, inget element är igång så jag och Andrea somnade med mjukisar, hoodtröja och två täcken eftersom vi halvt höll på att frysa ihjäl. Men vi hade det bra ändå, en kväll med henne var exakt precis vad jag behövde. Ni anar inte hur bra den tjejen är alltså! Det finns inte en chans i världen att jag skulle klara mig utan henne.


All the crazy shit I did tonight, those would be the best memories



26 Mars 2009

GRATTTISSSSS FRIDAA!!
Idag är ingen vanlig dag, nej för det är Fridas födelsedag! Hurra hurra hurra

Den här dagen kan inte bli annat än lyckad!
Frida och jag fyller år, jag ska ut och äta med mina favorit flickor för att sedan åka hem till Andrea på förfest och sedan vidare tills Victorias födelsedagsfest!
Galet vilket bra humör jag är på idag, livet leker!


Listen now I'm only gonna break your heart and shader and splater it all into little bitty pieces

Dagarna känns tyvärr bara tyngre och tyngre och jag blir mer och mer less.
Tänk om man fick åka iväg och ligga på en strand hela dagarna?
Ni kan inte ana hur sjuukt mycket jag längtar till dess att jag och Andrea drar iväg till Kreta i två veckor.
Det är tur att det finns en del ljuspunkter i mitt liv som att jag träffade Fanny idag (hon är ju bara för go den tjejen och om jag har saknat henne!) eller som att fredagen kommer bli galet kul eller det att mina vänner är bara ännu mer underbara än vanligt! Eller vad sägs som att vi snart har lov igen och att Andrea då fyller 18!


These are just ghosts that broke my heart before I met you

Så underbart väder det är ute! Jag vaknar och solen bara lyser upp hela lägenheten och termometern visar på plusgrader. Är våren här nu?
Gårdagen bestod bara av en massa städande och sedan åkte jag till pappa för att slippa laga mat och istället få äta indiskt.
Sen satt jag hela kvällen för att översätta spanska boken som ska redovisas i morgon.. Det tog en jäkla tid och även fast jag satt i timmar så är inte ens halva gjord!
Så det är vad jag ska roa mig med idag men sen ikväll kommer Oliven hit på film och lite myspys.
Hon har utnämnt sig själv till spanska proffs så det kanske blir upp till bevis då.


I'll get you back no matter what it takes even if all my bones breaks

Jag har lyckats sova från 5 tills 10, åt yoghurt direkt när jag kom hem och sen la jag mig och vaknade inte förrän för ett tag sedan. snyggt jobbat! Var jätte hungrig när jag vaknade men alldeles för slö för att laga nått så det blev yoghurt och flingor. Tre av mina fyra mål mat idag har bestått av yoghurt och mackor.. Och jag som hade tänkt vara duktig och röja hela lägenheten ikväll men istället sover jag bort all tid. trots det lär det inte bli svårt att somna igen, är hur trött som helst! Det dock kan göra det lite svårt att somna är grannarna som skruvat upp TVn på högsta volym, nyss låg jag och lyssnade på let's dance.

You're the only one who, knows exactly what I mean

 

Jag är grymt sugen på att gå och se Alice i Underlandet i helgen även fast jag egentligen inte har pengar till det men rastlösheten är för stor så jag får se om jag kan gulla med någon som vill följa med mig. 
Pluggandet för den här veckan är över så jag har bara läst och kollat serier sedan jag kom hem, hur skönt som helst!
Nu ska jag fortsätta se Gossip Girl och sedan förhoppningsvis lägga mig tidigt.


I hope you can forgive me for that time when I put my hand between your legs and said it was small, 'cause its really not at all

Jag har gjort allt för att slippa plugga ikväll vilket jag verkligen kommer att ångra i morgon!
Fast lite pluggande har det i alla fall blivit men största delen av kvällen har jag roat mig med att prova kläder till Victorias fest, ätit aprikoser, lagat hål i kläder, spelat harpan på mobilen, läst bloggar, kollat igenom frysen efter något gott och bortglömt, googlat strandbilder från Kreta, borstat tänderna och spelat tetris.
Tänkt om jag kunde ha lagt all den energin till att plugga istället? Jag tog nog helg tidigre än tänkt men det blir skönt att slippa plugga torsdag, fredag och resten av helgen vet jag inte alls vad som händer. Det är för första gången på länge i princip helt oplanerad, jag är rastlös och vill göra nått kul!

I'm all strung out, my heart is fried I just can't get you off my mind

Jag sitter och är sjukt godissugen, vet nästan inte vad jag ska göra med mig själv.
Andrea och jag har lovat att inte käka godis så jag tänker inte falla för frestelserna och äta något, ska vända upp och ner på köket och se om jag hittar torkade aprikoser eller nått istället.
Var äntligen och klippte och färgade håret idag också, det var länge sedan sist så det känns grymt skönt att fräscha upp det!
 Nu ska jag plugga tills jag stupar i säng och sen ska jag ta helg redan i morgon.


I know i can't give you the world but i'll give you all of mine

Snart ska jag och Andrea sätta oss och plugga till proven i ska skriva nu på resursen, jag missade INTAn när jag var på Gran Canaria så det är väl på tiden att göra det.
Först måste vi bara hitta Jon och prata med honom, vi kan höra honom någon våning ner men han verkar aldrig komma upp så medan jag väntar på honom så bjuder jag på de få vettiga bilder som togs i Kittelfjäll.










Bröderna Nilsson briljerar med sina pizzakonster








I can change you life, make it so new, make you never want to go back to the old you

Första dagen efter lovet och jag måste säga att det inte alls är så plågsamt som jag trodde!
Trots två jäkulska prov den här veckan så känns det som att livet leker.
Jag hade det i alla fall hur bra som helst i fjällen, trivdes som fisken i vattnet i stugan!
Dagarna bestod av alfabetsleken, bakning, filmer, kana längst vägen, massa skratt, melodifestivalen, vändtia, promenader, hockeyspel, god mat, ännu mer skratt, Leksandsskämt som spårade, långa bilresor, kalla fötter, skitsnack och mycket mer!
Men bra hade jag de allt! Andrea's familj är ju för underbar också.
Nu är det dags att vara lite duktig för dagen och plugga till INTA provet som är i morgon..
Önska mig lycka till (det behövs)


And don't you pretend, you don't live what you dream

Här packas det, lagas mat och bakas på samma gång. Jag ska åka till pappa om en halvtimme så det är en del som måste göras eftersom att jag inte orkar springa runt och packa när jag kommer hem ikväll.
Jag åker ju nämligen med Andrea och resten av familjen Nilsson till Kittelfjäll och deras stuga i morgon!
Det ska bli riktigt skönt att få komma bort en stund så det här blir nog perfekt.
Men nu måste jag springa och ta ut kladdkakan, jag hittade ett recept på Vit kladdkaka så nu har jag bakat den och ska åka till pappa och bjuda dem på lite.
Tyvärr blev den lite för tunn då jag har en alldeles för stor form, kanske dags att inhandla en ny med andra ord?


You keep on hoping so this prince can save you

Det verkar som om jag äntligen har fått mitt internet på mobilen att fungera. det är verkligen på tiden måste jag säga, det var ju halva meningen med det här köpet. Nu är jag på väg in till stan för att möta Andrea för träning och sedan får vi se hur kvällen slutar. Antingen hemma på Storgata i eller hos Andrea i Stöcksjö där även Fanny gör oss sällskap. jag hoppas på det sistnämnda!

Life is such a fuckin' rollercoaster, then it drops

 

Det blev ingen träning för mig och Andrea, istället bestämde vi oss för att ta en lång promenad då solen lyste och allt. Sagt och gjort och tillslut hamnade vi på Puls uppe på Umedalen och bestämde oss för att kolla ifall de hade den nya Ben & Jerry's. Vilket dom såklart hade, fort var den betald och ännu fortare hem gick det och jag kan lova att den verkligen var värd det! Ruskigt god var den! En ny favorit måntro?
Jag har just ätit middag för inte så länge sedan, lite väl sent, jag vet men vi var billösa idag + att jag och Olivia stannade kvar i stallet för att snicksnacka en massa vilket resulterade i att jag var hemma halv 10. 
Har försökt att se Svenska Hollywood fruar som hade premiär idag men självklart så vill det inte fungera, jag var ju väldigt nyfiken på att se vilka blondiner som ska vara med den här säsongen..


I see you lookin' at me like I got what you need



Så här kul har vi det på spanska lektionen.
Det blir förresten inget avhopp för mig, tydligen ska det göras allt för att jag ska behålla det fina G:et jag låg på(??) och jag som ville hoppa av.. Men jag antar att det egentligen är bäst att stanna kvar.
Och hur underbart skönt är det inte att slippa söndags ångesten?!
I stället så kan man ta en lååång och härligt sovmorgon, dock tvivlar jag på att det blir mycket till sovmorgon för min del, i stället ska jag infinna mig på gymmet någon gång för att träna med Andrea.
Det har varit sjukt skönt att träna både idag och igår, det är ju inte en kotte där! Idag var vi t.o.m. ensamma ett tag, så jag klagar inte på den uteblivna sovmorgenen. Tänk om det alltid kunde vara så lite folk.
Men nu ska jag fortsätta städa en liten stund till och sedan ska jag förhoppningsvis lägga mig och läsa lite på INTAN, bara för att det är lov betyder det inte att man är pluggfri....


If i'm not the one thing you can't stand to lose, if i'm not that arrow to the heart of you

Jag orkade inte laga middag idag så jag åkte hem till pappa och fick tacos serverat istället.
Sen dess har jag legat i min kära brors rum och sett på TV och snackat skit, ganska skön start på lovet måste jag säga men nu har han dragit iväg på någon fest och kvar sitter jag och är sjukt sugen på en Ben & Jerry's!
Tyvärr blir det ingen glass utan jag och pappa ska åka och hämta de jag och Victoria beställt från H&M och sedan hem för att städa bombnedsalaget till lägenhet.. Kanske inte det roligaste men det måste ju göras.
Men i morgon blir det först träning med Andrea och sedan en trevlig fika på stan!


Were under the sheets and you're killing me

Näst sista dagen innan lovet och idag har jag; lagt tummen mellan plattången och tryckt åt (endast av ren klantighet), haft panik över att min jacka gått sönder, sprungit till skolan och svurit för att knäna gjorde ondare än vanligt, käkat blåbärssoppa, sett två väldigt konstiga filmer på skolan, fått tillbaka 30 kr för ett hål i en kjol, köpt en yoghurt och gått hem, somnat, vaknat och lagat indisk gryta, lämnat plattan på i 3 timmar, pluggat för första gången på hundra år typ, hittat igen smörpaketet som försvann för någon dag sedan i skafferiet, skrattat åt mig själv för att jag är så jäkla borta ibland, bestämt mig för att äta bättre frukost och därför brett en macka och hällt upp yoghurt och ställt i kylen och kan inte hjälpa att undra hur lyckat det kommer vara i morgon?


In the summertime when the weather is high, you can stretch right up and touch the sky


Äntligen äntligen äntligen! Idag gick vi och betalade våran resa!
Jag är så glad att jag skulle kunna studsa upp och ner, fy fasiken vad kul vi kommer ha, levandes livet på en strand på Kreta!! Att jag åker med världens bästa Andrea gör ju verkligen inte saken sämre!


The sun is shining so bright on her and all her wishes have finally come true






Lend me your eyes I can change what you see

Vilken dag det har varit idag!
Jag orkade inte gå till skolan i morse så jag åker på sista lektionen för att vi ska lämna in en analys på fredag som inte en enda i våran klass vet hur vi ska göra.
Vi började 13.25 och hon kom hit för kanske tio minuter sedan och nu är det kaos, det blir spännande att se hur det här kommer att sluta.
Dessutom så gav NK läraren hela klassen IG på labbrapporten, hela klassen! Hur galet är inte det?
Så nu ska alla skriva om den så att vi kan få G, jag tror jag dör! Vad har hänt med alla lärare?


Oh the warmth in your eyes swept me into your arms

Min dator har blivit galen!
Den har inte kunnat känna att den haft en CD i sig ända sedan jag fick den, skulle typ vara tvungen att byta ut hela CD grejen och allt vad det var.
Satte på datorn för ett litet tag sedan och medan jag står och sminkar mig så börjar den låta jätte mycket, jag står bara och stirrar på den och väntar på att det ska smälla vilken sekund som helst.
Men den började tydligen från ingenstans att läsa CDn som var i och installera program som hör till min mobil men det var på tiden! Nu har jag en massa väldigt fina bilder att visa!


And I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time

'

Snyggt improviserat med lampa på spisen när det inte finns någon annan som funkar.
Mest tragiskt är dock att jag fortfarande efter en månad inte fixat nya lysrör utan den där lampan står kvar så fint.. Sara Swanström i ett nötskal.

Nedräkningen till lovet är i fullgång och med en mördarvecka som denna så känns lovet bara ännu mer taggat.
Ska hoppa i duschen och sedan försöka mig på att skriva en argumentationsanalys, hur man nu gör det?
Vet egentligen inte varför jag bloggar när jag inte har en enda vettig sak att skriva men i morgon gott folk, då händer det grejer! Mycket roliga grejer vill jag lova!! 


RSS 2.0