Meet a really nice girl, have som really nice sex and she's gonna scream out 'this is great'



Hade inte den roligaste jobbdagen igår, två timmar helt utan något att göra, två timmar av en massa gäster och en jäkla massa spring och har dessutom aldrig haft så mycket otrevliga kunder som igår. Allt kompenserades dock upp med ett skönt gäng 50-plussare från Norge som blivit stammisar hos oss och som efter några starköl inte har några problem att ge över 100 kr i dricks.
Har hängt ute i Stöcksjö hela dagen och solat några timmar men blev alldeles för uttråkad så höll istället Andrea sällskap medan hon målade om i Gamla huset och imorgon går bilen 09.00 ut dit igen, sol, bad och stirra på färg som ska torka står på schemat.

The day you find another girl, you will break my heart in million pieces



Midsommar var det mest spårade, galnaste och roligaste jag varit med om på evigheter! Det kommer bli svårt att toppa en natt som denna och den kommer nog bli lika svårt att glömma, trots en del fina minnesluckor för oss alla.
Annars är det jätte kul att jag somna direkt efter jobbet imorse och vaknade nu och missat den finaste dagen på länge. Att fara och jobba nu har aldrig varit mer otaggande.

We started off incredible, connection undeniable, I swear, I thought you were the one forever



Känner inte av att det är sommarlov, jobbar på som vanligt och vardagen rullar på. Trots det kommer jag på mig själv av att gå runt och vara glad hela tiden och inget kan ändra på mitt humör.
Har lunchat med min käre far idag, städat lägenheten så den nästan skiner av renlighet och varit kattvakt och hängt med Doris. Och enligt nya traditioner så tar jag mitt pick och pack och styr bilen mot Vindeln för att fira midsommar där för 3:e året i rad.

I'm forever keeping my angel close



Vet inte om jag är lite efter med att visa den här fantastiska videon men kolla på den och försök att hålla er från tårar!
Man förstår att man ska nog inte klaga på allting här i livet, det kunde ju faktiskt ha varit värre..

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!!!!



Efter 3 år kom äntligen den största dagen hittills i våra liv och studenten kunde inte varit bättre!! SP3AD är bäst!
Som någon sa, det här har varit de tre värsta och bästa åren i mitt och våra liv! Tanken att allt det där är bakom en nu är hemsk men framtiden är som ett vitt papper och vad som helst kan hända.

I know who I want and it's you, only you

Det var så sjukt skönt att vakna i fredags och inte vara ett dugg bakis, det var som att balen aldrig hänt. Tog mitt pick och pack och åkte ut till Stöcksjö och där har jag tillbringat nästan alla helgens timmar, solat, käkat jordgubbar, badat miljoner gånger, hämtat hem en flotte på rymmen, rott runt hela sjön och fiskat mitt i natten, hängt med Leo, röjt undan för klassfesten, grillat och igår var jag så slut att jag somnde med Leo och Andrea i soffan. Är lika död idag efter att ha jobbat 6 timmar ikväll men nu ska man inte klaga på något, nedräkningen har börjat och om två dagar är vi FRIIIIIII!!








Maybe it was always meant to be you and me


Put your hand in mine and never let me go





Bytte balklänningen mot bikini och en heldag i Stöcksjö med min bästa, jordgubbar och årets första dopp! Snälla låt hela sommaren vara som idag!

I love how all those little things are so true


I heard that your dreams came true, guess she gave you things I didn't give to you



Min dator har bestämt sig för att inte fungera och stänger av sig var 10e minut, tur att jag insåg ganska snabbt att det inte hjälper att slå på den.
Jag har en miljon miljarders saker att göra de närmsta dagarna, imorgon ska jag köpa en ny dator, möta finaste Olivia för en lunch i parken, handla det sista till balen, testlocka Sofies hår, tvätta, sy upp min klänning hos Andrea, sola och skriva klart det allra sista skolarbetet för en låååång tid framåt. Underbart


You are just another number on my been there done that list


Bild från i fredags, snodde av Malin.

Slutade jobba efter tio i fredags och då blev det spontanutgång med gamla vänner och en riktigt trevlig kväll på Corona. Mindre roligt var det att kliva upp och halv nio igår men upp och iväg kom jag tillslut.
Igår blev det pizza på teg, drinkar på TC, en cider på jobbet och så slutdestination Droskan, seg kväll men men med trevligt sällskap funkar allt! Alldeles för lite sömn två nätter borde resultera i en död Sara men jag har tillbringat dagen med min allra bästa, pizza och en massa Sex and the City och nu ska vi se senaste Pirates och jag har inte varit så lycklig som jag är idag på jag vet inte hur länge.

RSS 2.0