You make me happy every day, I do not know what I would do without you


Ni får hålla tillgodo med en bild från Turkiet förra året.

Hade en kung vecka i Turkiet, Pappa och Yvonne har blivit man och hustru, vi har haft extremt bra väder, jag har shoppat finaste smyckena, njutit av att bada i havet, trott att planet skulle störta, kommit hem till min bästa, legat och prata till två på natten och sedan stigit upp klockan sex för att jobba, varit fylletaxi, bakat kladdkaka, åkt bil runt hela Stöcksjö, tillbringat en natt i Andrea's paradis, försökt få igång en död bil i spöregnet, ätit morsdagsmiddag på jobbet, gjort bort en massa skolarbete, klippt bort hälften av alla miljoner pärlor som sitter på min balklänning, gått runt på stan och hittat miljoner saker jag vill ha och firat med sushi att allting snart är över! Det känns som att livet äntligen börjat få sitt ljus tillbaka och veckan i Turkiet kunde inte ha varit mer passande.
Nu ska jag sova, vaknade i panik klockan 4 i morse och trodde att jag hade missat både jobbet och skolan och jag höll nästan på att bryta ihop innan jag insåg att klockan var strax efter 4...

just wait for the day we get off the plane in paradise, no worries, just living life



Imorgon lyfter äntligen planet mot Turkiet och jag kan inte längta mer än vad jag gör!! Vädret bjuder på strålande sol och 23 grader på fredag och det ska bara bli bättre och bättre! Att jag är världens tönt och kommer sakna alla här hemma så det gör lite ont i hjärtat är en annan sak men det är ju inte så att vi inte ses igen. Om nu inte jorden går under på lördag????!!?
Nu ska jag skriva det satans jäkla skittalet till svenskan och blunda för att lägenheten är ett bombnedslag, stackars Andrea som blir lämnad med röran..


let's take a ride on my paper airplane



Lyckan var total när jag vaknade i morse och insåg att det var söndag och inte måndag.
Har hunnit med en liten promenad med Sofia och Sofie, sett några avsnitt av Modern Family och åkt hem till pappa för att äta middag, umgås med min bror och fått riktigt roliga nyheter så att man blir alldeles lycklig. Att jag avslutade kvällen med att promenera runt med finaste Olivia i två timmar var bara perfekt.


I don't wanna think anymore I left my head and my heart on the dance floor



Om en vecka ligger jag i solen och njuter av livet!
Idag är det dock en annan verklighet som gäller, Fjunis jobbar och jag driver tiden med att städa lägenheten.
Någon kom med den briljanta idén om att äta indiskt så istället för att stöka ner i mitt nystädade kök så ska jag åka på jobbet och hämta hem mat. Det låter mycket bättre i mina öron. Får se om kvällen kan bli ännu bättre om jag lyckas övertala Andrea om en lugn utekväll trots en massa jobb för hennes del.


I’m livin’ in the 21st century doin’ something mean to it



Den här dagen kunde ju helt klart ha börjat bättre, försover ordentligt till jobbet så det är ju bara att flyga upp ur sängen och iväg. När jag nästan är på jobbet så börjar bilradion krångla, byter kanal men den funkar inte heller och så börjar de lysa nå lampor i bilen. Jag får för mig att bilen kommer explodera vilken sekund som helst men jag tar mig till parkeringen, stänger av bilen men startar den för att köra fram lite men då är bilen stendöd, kaputt, helt väck. Som om inte det vore nog så ser jag att nån (något?) har gjort världens repor på bildörren. Noterar att livet är underbart och rusar till jobbet. Men som ett mirakel startar bilen när jag är klar och jag kan köra hemåt, kommer kanske 500 meter och så stänger radion av sig och jag kör i panik till Statoil och där blev jag fast. Ringde pappa som inte heller fick igång den så det var bara att bogsera den till Grubbe och nu är jag billös och känner mig helt handikappad, det är som att en bit av mig fattas...


Just a small town girl livin' in a lonely world She took the midnight train going anywhere



Bild från i somras när Miller och Andrea hjälpte mig flytta.

Miljoner saker att göra, stressen är enorm och jag vill inte göra annat än att ligga i en park, sola och äta glass. Tyvärr finns det ingen tid till det, istället ska man jobba, vara i skolan, skriva projektarbete, plugga till prov, skriva uppsatser, komma ihåg att äta och sova och städa lägenheten och faktiskt andas ibland också. Jag kommer aldrig i mitt liv vara så lycklig som den 16 juni.

I'm in the club so damn down, I lost my friends and i lost my phone, I'm staggering all by alone, don't even know how I'll get home



Jag har PANIK med stora bokstäver, har fått hem min balklänning men kan inte bestämma mig för om jag ska ha kvar den eller inte även fast det är precis allt jag velat ha. Har kommit på att jag måste köpa en väska att ha på balen också, kan ju inte lägga mobilen i BHn som annars och som om inte det var nog så måste jag köpa skor också. Men hittar ingenting, inte ens något som är lite snyggt och helt dugligt och att man egentligen inte har några pengar att röra sig med underlättar ju inte. Istället tröstshoppar jag en klänning till studentskiva för mina pengar som jag ska ha i Turkiet och funderar helt seriöst på att skita totalt i balen.
Nej, det är inte min dag idag.

We're gonna make it, you and I, we're gonna save the world tonight



Har jobbat från 15.30 - 21.30 och jag är helt slut! Har haft en riktigt skön dag på jobbet men trodde knappt att benen skulle orka gå hela vägen hem. Jag kanske inte ska nämna att under dessa timmar så har jag varit ensam i restaurangen men endast har haft sju bord och tre take away att ta hand om. Jag har haft så mycket tid över efter att jag hade gjort mina vanliga arbetsuppgifter att jag har dammat alla spritflaskor, försökt köra fyra irad med mig själv, dammtorkat hela restaurangen, läst tidningen, stått i baren och stirrat rakt fram, erbjudit mig att laga maten bara för att får nått att göra (konstigt nog skrattade dem bara åt mig??) bläddrat igenom alla sidor i bokningskalendern, suttit i köket och stirrat rakt fram, letat igenom hela restaurangen och köket efter en vas (en kille skulle överraska sin tjej med rosor) hittade tillslut en vas som sedan visade sig ha en spricka och jag har vatten över hela restaurangen, flyttar blommorna till en ful tillbringare och fem minuter efter att tjejen fått sina blommor upptäcker jag att det hela tiden har stått en snygg och hel vas vid kassan, utmanat mig själv genom att bära så mycket disk som möjligt från borden, druckit kaffe, tappat räkningen fyra gånger när jag räknat kassan, haft ett tio minuter långt telefonsamtal med mig chef om hur man delar priset på hälften i kassan - var ändå tvungen att be dem i köket att göra det åt mig. Tänk om det kunde vara lika lugnt och skönt alla dagar jag jobbar!

Remember those walls I built, well baby they're tumbling down



Jag älskar dagar då man vaknar tidigt, är utvilad och hinner med en massa under dagen.
Hämtade två vilsna flickor på Mariehem i morse, snackade skit hos mig några timmar innan vi gick in till stan för att äta en sen lunch, gått en promenad, hängt på min balkong med Andrea, åkt hem till pappa och ätit middag och nu sitter jag framför ett avsnitt Desperate och väntar på att tvätten ska bli klar. Höll på att gå under när jag upptäckte att tvättmaskinen hade gått sönder idag. I-landsproblem nanting.


I'm addicted and I just can't get enough



Jag älskar Asos! Skulle nästan döda för att få ha någon av dessa klänningar på studentskivan!
Promenerade hem till pappa för att få i mig ett riktigt mål mat. Fick sushi istället men det var ju bara ännu bättre!
Hämtade igen bilen också och blev i och med det fylletaxi ikväll och roligare än så ska jag inte ha ikväll, ganska skönt men tråkigt med tanke på vad det är för väder ute. En perfekt kväll för att sitta ute och grilla med fina vänner och ett glas vin.


Love is not like a magical evening, it isn't like a fairytale, it's not even love at first sight. That just isn't real life.


You're so hypnotizing, Could you be the devil? could you be an angel?



Om exakt två veckor ligger jag på en solstol i Turkiet och njuter av livet. Jag längtar så att jag spricker snart!
Har överlevt kalligrafilektionen och ännu en vecka i skolan, den som kom på att göra en kurs för gymnasiet med kalligrafi måste haft som avsikt att tråka ihjäl eleverna. Men som sagt, jag har överlevt ännu en vecka och nu kan man verkligen börja räkna ner dagarna! Snart kan man se ljuset i tunneln!
Nu ska jag ta Missen och lägga mig och sova, i morgon ska det jobbas igen men sen ska jag inte göra ett skit resten av helgen - underbart.

Nobody knows it but you've got a secret smile and you use it only for me



Trodde att jag hade dragit på mig en liten förkylning som skulle gå över direkt men istället har jag blivit jätte sjuk, hosta, ont i halsen, tät i näsan osv, ja ni vet! Är så trött och slut att jag somnade hos Andrea efter jobbet i morse.
Men till något roligare, köpte min balklänning för någon dag sedan så inom 5 dagar så ska den ligga utanför min dörr!! Har kommit på att jag måste köpa en klänning till studentskivan också, synd bara att man är helt pank och skulle behöva trolla fram pengar.

You're the one I want to share all my little secrets with

I brist på annat att skriva så har ni här några saker som ni kanske inte visste om mig


· Jag kan inte somna ifall jag är tät i näsan, istället är jag helt säker på att jag kommer kvävas till döds under natten


· Jag är släkt med Franz Ferdinand som sköts i Sarajevo (skotten i Sarajevo, ni vet) och Napoleon Bonaparte är en ingift släkting


· Efter 6 år (!) som vegetarian har jag två gånger under en månads tid ätit kött, även om det bara var två tuggor av en frisco och en liten bit ölkorv.


· Lägger jag inte mina nycklar och börs på tv-bänken eller vid spisen så kan jag inte hitta igen dem nästa gång jag ska ha dem


· Klarar inte av att kolla på skor på sportaffärer då jag avskyr när personalen kommer och frågar om man behöver hjälp, får alltid lite ångest när jag går nära skoavdelningen


I only wish that I was the girl waking up next to you



Några minuter efter att jag hittade ringen så hittade jag dessa skönheter!
Nu gäller det bara att lyckas hitta någon butik som säljer dem för jag bara måste ha dem!

None of these chicks got style, none of these drugs get me high



JAG. VILL. HA.

To let true love be unspoken is the quickest way to a heavy heart



Fredagen bjöd på förkrök hos Andrea och behöver jag säga mer än att det blev lika lyckat som varje gång?
Och igår bjöds det till middag hos Linn i Vännäsby men det blev en tidig kväll för mig och Andrea, istället försökte vi oss på att se Föräldrafällan och lördagsmysa hos henne. Men vi tog oss inte igenom hela filmen då jag fick skjutsa några partyfriska människor som tackade mig så fint genom att sno med sig mina älskade solglasögon....
Nu ska jag gå på Coop, köpa mig lite godis och bädda ner mig med en film, har dragit på mig en sådan djävulsk förkylning att jag är helt slut i kroppen.


RSS 2.0