Stop messing with my head and just come here and kiss me




Gissa min förvåning när jag kom klockan 7 till jobbet i onsdags och det inte var en kotte där. Fast jag hade det ganska skönt för mig själv där ett tag. Håller på att lära mig att räkna dagskassan också och igår var sista gången jag kan få hjälp med att göra det. Till påsk är det upp till bevis, det känns lite som att jag är tillbaka till skolan igen. Måste lära mig all den information jag får och när jag väl ska räkna kassorna själv så är det själva provet. Har redan börjat bli nervös inför att jobba under påsken haha..
Har tagit två bilder från Sophie från i onsdags när vi styrde upp årets första grillning! Vardagslyx till högsta grad skulle jag vilja kalla det! Supertrevligt och så kul att nästan alla var samlade för en gångs skull!
Idag är det de vanliga kvällspasset på Coop som gäller och sen utgång med mina finaste!


Kiss her like it is you first kiss, everytime



Är så sjukt sliten, vet inte om helgens brist på sömn börjar komma ikapp mig nu eller vad det är frågan om.
Fast sover ju allmänt dåligt varje natt och håller på bli sjuk dessutom, inte min dag idag kan jag säga!
Har njutit av lediheten, hängt med lillebror lite, promenerat med Andrea och hälsat på mormor och nu ska jag däcka i sängen för imorgon väntar jobb 07-00-16.00. Jag kommer vara som en zombie första timmarna på jobbet. Men det känns bra att veta att kvällen kommer avslutas med middag med mina favoriter och mys!

I stand by you, walk through the fire




Har haft en finfin helg! Åkte ju ut till Stöcksjö i lördags, busade med Leo, åt god mat och hade det allmänt trevligt! Utgång på det, trevlig förfest, massor av folk på TC och en tidig kväll för mig.
Det var en sjukt sliten tjej som gick in till stan igår, mötte upp Sara från jobbet och promenerade hem till Tina för att fira henne och käka våfflor! Skrattade så jag hade ont i magen när jag gick hem igen, tog en sväng förbi Robertos köpte pizza och hängde där ett tag med Andrea.
Och idag är det ju inte vilken dag som helst utan det är ju min födelsedag! Woohooo, stod 10.00 utanför systemet imorse! Nää, verkligen inte! Det roliga får vänta några dagar. Har tagit det väldigt lugnt, fått fina telefonsamtal och umgåtts med bästa vän. Middag på Allstar, upptäckte att dom hade musslor och drömde oss tillbaka till Nice, pratade massa minnen om allt dumt vi gjorde och skrattade en massa. Avslutade med Hungergames på bio, så jääävulskt bra den va! Ni måste se den!!

I'm drunk and you are still ugly



Älskar effektiva dagar! Mötte upp min käre bror igår för en sväng på stan, tråkigt nog blev de ingen shopping för nån av oss. Hoppade på en buss för att åka hem till Sofia där Johanna och Christoffer hälsade på med lilla Emlakorven, som inte alls är så liten längre! Jobbade dessutom mellan 18-22 innan det blev utgång med Andrea och Ida. Fredagen var fem av fem och jag hade faktiskt en sjukt kul kväll!
Mindre kul var det idag, Andrea ringde och väckte mig vid tio, jag var stendöd men det var bara att kravla sig upp och bege sig in till stan. Har käkat massor av glass med Andrea och Ida, letat presenter och bara försökt komma tillbaka till liv igen.
Ska snart åka ut till Stöcksjö och fira Andreas pappa som fyller år och sen blir det nog en favorit i repris på gårdagen! Underbart

When you were young, what did you dream?



Känns så sjukt konstigt att vara ledig idag! Har gått runt halva dagen med känslan av att jag borde skynda mig och gå till jobbet. Fast jag måste faktiskt erkänna att det varit hur skönt som helst att få vara ledig men vad gör jag inte när jag äntligen är ledig och får sova hela dagen? Jo, jag vaknar klockan sex.... Somnar om och vaknar sju, somnar igen och vaknar åtta innan jag får sova några timmar. Precis vad jag ville!
Har hållit bästa vän sällskap hela dagen, gav oss ut för en sen lunch på Pasta och handla lite på Maxi, kan ju lova att till och med tanter på 85+ gick om oss! Nää skämt och sido, hade ju dött om de varit jag som flugit på gruset som hon gjorde och måsta gå runt med en enomt svullen och lila/svart fot som Andrea gör för tillfället.
Tänkte muntra upp henne med att visa bilder från Nice. Det gjorde det inte, lyckades bara få oss båda att längta dit hur mycket som helst! Hade dom snackat engelska där eller jag franska så hade jag inte tvekat en sekund innan jag flyttade dit!!


Now and then I think of all the times you screwed me over





Nu har alla andra gått på helg och jag har bara fått en ledig fredagskväll, känns så sjukt konstigt att inte jobba kväll ikväll. Men även fast jag har en ledig kväll och börjar sent så blir det en lugnt i soffan med bästa vän! Känns som att det är precis vad jag behöver! Känner mig bara allmänt sliten så det känns skönt att få mysa ner sig i soffan, se film och snacka skit.

I want to be the reason you smile



Lönen har trillat in på kontot idag och jag är lite lyckligare än igår!
Lyckades försova mig imorse, vaknade 20 minuter efter att jag egentligen skulle börja jobba... Snyggt jobbat Sara! Tur för mig att jag jobbar med världens skönaste människor!! Chefen skrattade bara åt mig och mitt straff blev att sköta mejeriet på morgonen, ganska skönt då jag blev smått hysterisk och ville bryta ihop haha...
Att det dessutom var två till som försov gjorde det hela nästan lite kul.
Ligger i soffan och kollar serier, har världens sug på godis och en känsla av att jag håller på att bli sjuk vilket jag verkligen inte har tid eller lust med!

If I get any happier then this i will explode





Har haft fullt upp den senaste veckan men jag har i all fall hunnit med:

• Sjukt rolig utgång med Olivia och Ellen i onsdags! Bara en massa pussar på er
• En massa jobb, var ju mindre kul att fara och jobba torsdagen efter men jag hade inskolning på våran sommarjobbare så hade det ganska lugnt med henne
• Haft min första lediga fredagskväll men jobbade ändå över, haha det har gått så långt att jag inte längre vill gå hem från jobbet........
• Gjort en sjukt spontan utgång med Sofie och mött upp en massa fina tjejer på Corona. Spontat är som vanligast roligast! Alla var askalas och humören på topp, ja det kan ju inte bli bättre!
• Går för andra gången smått bakis till jobbet, denna gång inne i stan dock. Jobbar också längre än tänkt för andra gången på en vecka.
• Möter upp Andrea för mys och film hemma hos henne. Lekt med Doris och bara haft en såndär perfekt lördag som man kan ha med sin bästa vän.
• Hade en fin söndag också, promenad, fika, häng med bästa vän och bara tagit det lugnt.
• Gått på stan för första gången på åratal idag med Andrea, håller med henne om att det var skönt att få komma ut lite. Kom hem lite fattigare efter en grymt god lunch på Taj Mahal och en klänning rikare.

Och idag har jag kickat igång min 7-dagars arbetsvecka, ni kan ju gissa om jag är nöjd? Men ska faktiskt hinna ha ett liv också så det blir en lång promenad med Andrea imorgon och en klippning hos Carola!

If you think you will regret something in the morning, sleep late



Mötte upp Sofia, Jessica och Ida för att gå och kolla hockey och skvallra lite igår. Roligt som vanligt och jag kommer nog aldrig erkänna att jag kan tycka att det faktiskt är ganska kul att kolla på det.
Tre timmars sömn i natt och sen upp vid sex för att hoppa in extra på dagiset. En evighet sen jag var där sist och man saknar faktiskt barnen efter ett tag! Så jag klagar verkligen inte på den bristande sömnen, har ju haft det supermysigt hela dagen!
Hinner bara hem så ska jag ge mig ut igen för att gå till doktorn och kolla min hals som aldrig vill bli bra... Hatar verkligen att vara förkyld!

Bad decisions makes good stories



Känns som att jag har haft det fullt upp hela min lediga vecka, körde på det klassiska i onsdags och gick ut med Sofia. Olles levererar alltid!
Satte upp en massa reklam med bästa vän i torsdags också, käkade lunch och shoppade lite.
Och igår var alla mina fina samlade igen för vin och utgång! Hade det supertrevlig, några glas för mycket för oss alla men hey, vi är bara ung en gång! Och nu har vi bara en massa roligt att berätta för varandra!
Ikväll blir det dock desto lugnare, ska snart möta bästa vän och bara mysa med middag och film! Älskar sådana kvällar.

RSS 2.0