There's been a long time since I had some fun



Det blev ännu en lugn fredag för min del, träning och långpromenad med en sväng på stan med Andrea och sen tillbringade jag kvällen med henne och Mattias. Skönt att vakna upp utan att vara bakis och promenera till jobbet i det underbara vädret och vara helt pigg.
Det verkar bli en lugn kväll idag också, är hemma hos pappa och har ätit middag, Jesper är på Rex och ska gå modevisning. Lite avis är jag faktiskt, inte för modevisningen men för att dom ska få stanna kvar och ha efterfesten där.

We used to be the luminary ones

Efter att ha skrivit 5 a4 med sammanfattningar av provet så blev jag less och istället för att plugga på det jag har skrivit så har jag: ätit två ägg, hittat min körkortsbok som varit borta i snart ett halv år bakom kuddarna i soffan, bokat tvättid i tre timmar och tvättat ett par leggings, noppat ögonbrynen, stirrat in i kylskåpet för att bestämma vad jag ska göra för frukost, provat kläder, målat naglarna, loggat ut och in på Facebook för många gånger, upptäckt att jag glömt packa upp min jobbskjorta som var blöt, hittat en lapp på huset om några 10 åriga flickor som vill jobba som barnvakt för att tjäna ihop pengar till guldfiskar, gått fram och tillbaka mellan speglarna för att se hur mycket det syns att tröjan jag köpte är sydd sne, letat en bild på ödlor/dinosaurier, dock utan framgång, för att skickat till Millan (hon ser nämligen ut som en efter att tagit ut frisyren från hårshowen), läst om studentskivan tre gånger fast jag redan vet vad som står där, googlat vad guldfiskar kostar. Ja ni ser ju! snacka om att vara expert på att göra ingenting och ändå miljoner onödiga grejer! Drar ut internetsladden och tar tag i mitt liv istället.


Pretty, pretty please don't you ever, ever feel like you're less than fucin' perfect



Gick en sväng på stan med Jesper igår efter skolan, han kom hem ett par skor och en t-shirt rikare och jag la mina sista hundra kronor på en tröja. Tur att lönen kommer i morgon!
Kunde för allt i världen inte somna i natt så med knappt tre timmars sömn så är jag ett vrak idag med en huvudvärk som bara inte vill släppa, sov mig nästan igenom mina timmar på jobbet.
Nu ska jag sova nån timme och sen blir det storstädning och plugg, plugg, plugg och ännu lite mer plugg.




Bilden gör den verkligen inte rättvisa men jag hittade en grymt snygg kjol på H&M igår! Det blev inget köp men jag har världens cravings efter den, JAG BARA MÅSTE HA DEN!

Dance the night away, grab somebody drink a little more



Igårkväll hade jag en jätte mysig date med Olivia och tog igen på allt det vi missat, snackade en massa skit och skrattade åt varandras historier om vad som har hänt sen vi senast såg. Vi måste se till att göra det här till en vana igen! En enorm hög med skolarbeten väntar på mig och jag orkar verkligen inte ta tag i det ikväll men måste man så måste man ju... Haft en lugn kväll på jobbet med knappt några kunder alls. Slipper jobba på lördag också som jag hade tagit på mig vilket egentligen var ganska bra eftersom att risken finns att det blir utgång och dessutom jobbar ju vi på lördag förmiddag så det kändes ju lite tungt att jobba hela lördagskvällen också.
Nu ska jag ta min paltkoma och hoppa i duschen, hela jag luktar ju som en indisk buffé.

This is the greatest joy in life and the most beautiful thing on earth









Nu är Adam döpt och jag och Jesper är officiellt gudföräldrar. Det var ett mysigt litet dop, jag läste en bön, Jesper fick hälla dopvattnet och tända dopljuset och Adam klarade sig igenom det hela utan att gråta.
Jag och Jesper gav Adam en lite roligare present, nämligen en flaska vin som blir bättre och bättre med åren och som han sen ska bjuda oss på när han fyller 18 år. Sen bjöds det på fika och jag myste med Adam under hela tiden som till slut däckade i min famn, lillskrutten.

I fall in love with every sociopath that I meet



Igår blev det en lugn kväll för mig del, bäddade ner mig i soffan med täcket, några filmer och en påse godis och slocknade där vid ett någon gång. Vaknade upp helt utvilad och insåg hur grymt underskattat det är att bara få sova tills man vaknar. Insåg också hur skönt det är att vakna upp och inte vara bakis så istället för att ligga hemma i soffan hela dagen och längta efter att få gå på Max och äta så åkte jag och tränade med Andrea. 
Jag bjöd på hembakad pizza at Andrea och Mattias place ikväll, det och två bra filmer gjorde den här lördagen en riktigt bra om jag får säga det själv.
Nu är det sovdag, tidig morgon med dop och fika och jag tar ju självklart min uppgift som gudmor väldigt seriöst så nu ska jag börja ta Adam till söndagsskolan, lära honom om bibeln och agera som en andlig vägledare.


When I feel lonely I just want you to hold me



Kan inte någon köpa mig en resa till värmen så man slipper denna extrema kyla!? Har som tur är haft världens lyx och fått skjuts till och från jobbet hela veckan, hade ju dött om jag varit tvungen att stå på vasaplan och frysa varje dag.
Jag, Andrea och Jesper tog en lång omväg till Holmsund för att köpa semlor från Nisses konditori. Enligt rykten så ska dom ha de godaste semlorna på flera mils radie, så pass goda att man kan få köa i timmar på fettisdagen. Dom levde helt klart upp till ryktet!
Nu ska jag försöka göra bort en sak av alla tusen på min to-do list men det blir en lugnt helg för mig så egentligen har jag ju all tid i världen.


Where do we go from here



Dessa står väldigt högt uppe på min önskelista!
Från Bohemian Luxury och Friis & Company


I've broken my heart so many times, I stopped keeping track



Idag har jag hunnit med att jobba, köpt present till Adams dop, lunchat med pappa, övningskört och gått en lång sväng på stan med Andrea, allt innan klockan slagit fyra. Älskar att jag är ledig på måndagar!
Jag hade tänkt tillbringa min alla hjärtansdag med de båda männen i mitt liv Ben & Jerry men istället har jag jobbat på ett överfullt och smått kaosartat Tajmahal. Kom hem för en halv timme sedan och är 30 kr rikare för all dricks jag tjänat wohoooo!

You start to get hurt the moment you start to care



Andrea, tacos och två filmer var precis vad som behövdes för att muntra upp mig igår. Mötte henne på mitten för att gå på Rimi och handla, har aldrig varit med om så mycket beslutsångest men tillslut kom vi fram till att tacos är den perfekta blandningen av mysig lördagsmiddag och snabb bakismat. Sen var det soffläge som gällde hela kvällen framför Burlesque och Trassel. Trassel var kung så se den!
Nu ska jag fortsätta göra det jag gjort hela dagen vilket är ingenting, dock börjar jag bli ganska uttråkad men nu har ju Solsidan börjat och förgyller min kväll!


Now you're just another name on my 'been there, done that' list



Pizza från Roberto och ett gäng sköna bönor gjorde att det blev den perfekta starten på kvällen, jag har inte haft så här kul på en förfest någonsin tror jag! Jag säger som Andrea sa "Det här är helt klart en förfest som går till historien" Och jag har hittat min bal date också, om nu inte Ida vaknar upp idag och inser vad hon gett sig in på haha. Corona däremot sög ganska ordentligt efter ett tag, efter att ha insett att det var alldeles för många puckon ute, väntat en halv timme för att få ett glas vatten och fått en öl spilld över mig så var jag ganska så less.
Så det blev tidig hemgång för mig och Andrea men ganska skönt med tanke på att vi har jobbat hela förmiddagen.


I wish someone could clone me, because I'm hot and you're not


See kids running around in the grass laughing and playing



Jag ska bli gudmor till världens sötaste lilla skrutt!! Fick just ett samtal av Adams pappa som undrade ifall jag och Jesper ville bli gudmor och gudfar till Adam och självklart svarade jag ja! Det känns verkligen som en riktig ära att de frågade oss. Åh så glad jag blev! Så nu väntas det dop den 20 februari.

I know now that you are the one I want next to me



Igår åkte jag och Andrea ut till kära Stöcksjö för att sova där för första gången på hundra år, i alla fall för mig. Dom har ju renoverat nästan hela huset så det är hur jäkla snyggt som helst där! Jag skulle utan tvekan kunna flytta in i badrummet.
Vi gick en skön promenad runt Stöcksjö, åkte på Coop och handlade mat innan vi plockade upp Mattias och åkte tillbaka och gjorde en sen tacomiddag, bakade kladdkaka och såg en film innan vi la oss. Jag har inte sovit så djupt och så gott på flera veckor som jag gjorde i natt! Känslan av att vakna upp utvilad måste ju vara det bästa.

I continue to put myself in the shit over and over again




I just want this night with you



Igår blev det en lång lunch med bästa vän på Cafe Göteborg med massa skitsnack och 4 i rad.



En sväng på stan för att köpa födelsedagspresent till pappa som fylld år, så de blev middag, tårta och gäster på Krusbärsvägen.



Sen blev det en riktigt trevlig och spontan utgång med Sofia mfl.
Goda drinkar, sköna människor och bra musik med andra ord, jag hade hur jäkla kul som helst. Vilket också känns idag, de mås som det förtjänas kan man ju säga.
Världens bästa pappa kör hemleverans av falafelrulle och med alldeles för lite sömn och en trevlig huvudvärk ska jag snart ut till Stöcksjö och sen vidare till travet för att jobba där halva natten på travgalan.

I don't mind that you only call me when you want



Drog med mig pappa på jobbet efter körlektionen och åt lunchbuffén, hur gått som helst! Skulle helt klart äta där varje dag om jag kunde. En sväng på stan med Andrea efter skolan innan vi satte oss på Café Station i tre timmar och pluggade, jag skulle gissa på att det blir en favorit i repris i morgon också.  
Nu ska jag göra john blund sällskap, slocknade i soffan med tvn, datorn och alla lampor på igår för 3e gången sen i lördags. Jag tror aldrig jag har varit så här trött någonsin.

I just have to realize things will never go well



Tänk dessa, bruna ben, barfota på en strand eller på en mysig uteservering i något varmt land. Jag hade ju inte tackat nej till varken värmen eller dessa, ge mig!!

RSS 2.0