And there upon a rainbow is the answer to a never ending story



Tidig kväll igår, jag gick hem och plockade ner julpyntet och städade undan allt från i fredags istället.
Slocknade i soffan mitt i ett avsnitt av solsidan och vaknade klockan sex i morse med alla lampor tända, TVn och datorn igång och sminket på. 20 sekunder tog det för mig att förflytta mig till sängen och slockna innan huvudet låg på kudden. Sjukt trött idag men har ändå hunnit med att tvätta, pluggat lite på Waynes med Andrea och nu sitter jag vid köksbordet med pappa och hjälper Jesper med hans läxor innan Solsidan börjar!

Do you come here much? I swear I've seen your face before



Igår var roligaste kvällen på länge, jag hade verkligen galet kul igår! Började kvällen med förkrök hos mig, hamnade hos grannen mitt emot, spelade ölspel osv innan vi åkte till Corona och dansade hela natten.
Hyffsat kämpigt att kliva upp i morse och gå till jobbet men jag tog mig upp och vi klämde till och med in en hamburgare på Max mellan jobben!
Nu ska jag göra mig i ordning och gå några hus bort, dom vill dra med mig ut ikväll också så jag hänger på men det blir en nykter och tidig kväll för min del.


Somewhere over the rainbow



Älskar att börja dagen med att komma försent till jobbet för att bussen från Röbäck är sen så att jag missar bussen till Ersboda!
Slapp dag annars med två lektioner, möten och en prommenad hem till Andrea för att sedan åka till pappa och äta pizza från Roberto, ligger i kökssoffan med en härlig paltkoma och hjälper Jesper välja sina individuella val.
I morgon blir det jobb, en lektion som jag missar halva av och så vi slutar vid halv tolv, stan och middag med bästa vän innan det blir utgång med ett härligt gäng tjejer! Taggar att börja jobba halv 9 på lördagmorgon!

I just want this winter kiss



Nu är vi verkligen tillbaka på Draggen och jag saknar Mimer, sjukt mycket folk, jag hittar knappt och jag har fått ett underskåp = att jag kommer ha ont i knäna vareviga dag.
Två dagar till sen är det helg igen, hinner knappt med i farten. Får se om det blir utgång eller hemmakväll, hoppas dock på det första!
Nu ska jag laga Andrea's mosters löksoppa och vitlöksbröd, mums!

I do not know what to do, I do not want to lose what I have but I do not want to lose you either



Jobba, hem, sova, äta, lektion på körskolan, jobba, hem, dö i soffan, roligare än så ska jag inte ha idag. Jobbar själv i restaurangen idag så jag håller tummarna för att ingen större katastrof ska inträffa. Fast vi har ju precis haft årets fattigaste helg så det lär nog vara fler som väljer blodpudding framför indiskt.

I thought today was a good day but I was wrong, just take me away



Åkte till Strömpilen med Andrea och blev kär i ett par byxor som som dock är riktigt fula på bilden men när börsen ekar tom som blev det heller inget köp. Andrea däremot köpte den snyggaste kavajen jag någonsin sett.
Nu ska jag ge mig på att laga nån mat men då det inte finns så mycket att välja på så de lär sluta med en filtallrik och en riktigt tidig kväll för jag är så sjukt uttråkad att det nästan skulle vara roligare att sova..

One day I will go to a wonderful and warm place and all my worries will be gone



Igår blev det en lugn biokväll med min bästa, Love and other drugs, precis vad jag behövde. Filmen var verkligen hur bra som helst så gå och se den!
Ska skynda mig, promenad med Andrea i det härliga vädret innan hon ska hämta bilen och vi ska åka och göra lite ärenden.


When that day comes I will be the happiest girl in the world







Sometimes I just feel like run away and never come back


Världens bästa pappa och lillebror

Tiden rusar iväg, lunch på subway, två lektioner, en sväng på Ica Maxi och snart är dagen slut.
I morgon har jag riskettan också mellan 8.30-12.00 och jag skulle ju kunna komma på tusen roligare saker att göra men det måste ju göras så det är väl bara att pallra sig upp och och ta sig dit.
Sen är det äntligen helg igen, har ingen lust att gå ut i alla fall, däremot skulle jag mer än gärna gå och se Love and other drugs på bio!

She is the greatest person you will ever meet



Värdens bästa Andrea har tagit körkortet idag!! GRATTIS HUN, jäklar vad duktig du är!
Fick skjuts av henne och Lexusen till skola, skönare bil går ju inte att hitta.
Faserna är gjorda så jag slapp bjuda på fika och jag slipper sitta hela kvällen idag också och göra dem. Så istället ska jag och Andrea göra några ärenden och bara åka runt i bilen, jag skulle kunna bo i den.

I wasn't looking for nobody when you looked my way



Jag skulle nästintill döda för att få åka tillbaka till Side! Det hade varit så underbart att få åka utomlands en gång i år också, speciellt innan balen och det så man inte behöver vara likblek. 
En vecka med värme, sol, shopping och god mat, ja jag hade ju inte klagat en enda gång.


Today I have done something great, amazing, fun, exciting, wonderful, fantastic and breathtaking



Det var knapptnågra gäster igår så det var riktigt lugnt att jobba och nästa vecka är jag där själv utan chefen, shit shit. Gick hem med en ordentlig paltkoma och däckade i soffan nästan direkt och vaknade inte förrän i morse.
Har pluggat körkortsteori som ett tok hela dagen förutom ett långt avbrott då Andrea kom förbi på middag, lite catch up och en ordentlig uppstyrning av livet.

I just want to lie on a beach with my best friend



Igår lagade jag mat till min kära familj och lyckligtvis blev det succé!
Pluggade körkortsteori och höll på dö av uttråkning resten av kvällen så det blev spontanutgång på Corona med Sofia istället! Riktigt lyckat


I just want to tell the whole world but for now it is a secret between me and her



Världens bästa.


They say a few drinks will help you to forget her but after one too many I know that I'm never will



Igår bjöds det ju som sagt på middag hemma hos Nilsson/Lövgren, det var det godaste jag ätit på år och dar! Andrea kan sin sak vid spisen vill jag lova!
Ikväll hade jag tänkt vara kock och bjuda la familia på middag. Har saknat dem så det ska bli skönt att åka dit några timmar även om jag inte kan göra annat än att plugga körkortsteori.


It's so fluffy I'm gonna die!

Despicable me var filmen jag och Andrea såg igår och den var kung! Tecknat är underskattat.
Idag åkte spenderar byxorna på men det blev inga roliga köp bara nödvändigheter, sånt som man hatar att köpa men bara måste ha som hårspray och foundation.
Ingen utgång blir det heller, jobbar och måste plugga teori annars blir det smisk på torsdag och så måste jag bjuda körläraren och praktikanten på fika någonstans.
Nu ska jag springa på Coop och sen vidare till Andrea, hon ska nämligen laga middag ikväll. Lyllos mig.


One day I will become a millionaire and spend my money as if there was no tomorrow


you are the greatest thing in my life, don't you ever forget that



Går runt som en levande sombie och är hur trött som helst, höll på somna på bussen från jobbet.
Beställde en kopp kaffe hemma hos Andrea och vandrade dit när hon hade slutat och sen blev det en sen lunch på Jannis med henne och Mattias. Godaste pommes fritesen jag har ätit i mina dagar!
Ska snart göra tur nr 2 hem till henne och se en film, träffade kvinnan för 3 timmar sedan och saknar henne redan. Bra där.

'Cause baby you're a firework


Middag på Rost innan Harry Potter

Det gick hur bra som helst att jobba igår, det är mycket skönare att jobba en måndag än en lördag kan jag ju säga! Slapp springa runt som en annan galning och kunde till och med snacka lite med kockarna i köket och knapra på ett naanbröd när det var som allra lugnast. Det ser ut som om att jag kommer ha hand om restaurangen på måndagar i fortsättningen också, money money! Var helt död när jag kom hem sen, det märks att man inte är van, sov som en stock hela natten. Det var ett mindre mirakel att jag tog mig upp i morse och iväg till jobbet utan att missa bussen.
Nu ska jag springa iväg och handla med Andrea, för en gångs skull är min kyl faktiskt ganska full.

Come over here and take a closer look



Klockan stod på sex i morse, inte det roligaste då jag somnade vid närmare två i natt. Fördelen med att fara och jobba på morgonen är att man har ju hela dagen framför sig istället för att sova bort den.
Fick just samtal från Chefen på Taj Mahal som undrade om jag ville jobba ikväll, cash is king så självklart tackade jag ja. Vilket jag halvt ångrar nu i efterhand, tydligen ska jag sköta hela restaurangen själv ikväll! Det här blir minst sagt spännande och jag dör lite inombords bara av att tänka på det.


I need to check into a psychiatric clinic soon


One day without you and i go crazy, missing you like hell



Americanska pannkakor till frukost, en film och nu har hela dagen gått fast jag varit vaken sen tolv.
Ska laga mat och plugga lite körkortsteori innan jag får lite sällskap för kvällen, en film och skitsnack. Mys!

I must say, that is as true as it can be


But if I had you that would be the only thing I'd ever need



En kväll full med städning och teoriplugg blev istället en kväll med Sofia, en skön promenad i snön och en guidad tur i deras nya lägenhet. Det slog ju städningen och pluggandet big time kan jag lova.
Nu ska jag ta duntäcket och en mango och dö ut i soffan, att skolan börjar snart igen försöker vi glömma bort.


My whole world has turned around ever since you walked into my life



Filmen igår var inte alls speciellt bra, trodde den skulle vara bättre men icke sa nicke. 
Ska jag traska iväg till mormor och handla åt henne och resten av dagen ska det städas och pluggas körkortsteori, inte det roligaste man kan göra en lördagskväll men det måste ju göras..


Gave you all I had and you tossed it in the trash



Andrea har ju fått en ny älskling så dörför gav jag mig ut i snöovädret igår för att se på den och dessutom har jag fått överta hennes gamla, tacksamheten och glädjen är enorm. Rocky Roads bakades också och jag kommer ha ett konstant magont tills dess att dom är slut men de är så goda att de är värt det!!
Nu blir det en sväng på stan med bästa vän och Harry Potter på bio, äntligen har jag lyckats övertala henne att se den! Lillebror hakar också på och det blir en lugn fredag, klackarna får slås i taket någon annan gång hur mycket jag än vill.


Tell the devil I said hey when you get back to where you're from



Den här låten var favoriten i vår stuga i Hemavan, lyssna och njut.


Should've known you was trouble from the first kiss

Hemavan och nyår var KUNG!
Saknar vår stuga så det gör lite ont i hjärtat, som Limpis sa man ville knappt stänga in sig på toan ensam för att vi hade så kul tillsammans.
De fyra bästa dagarna på väldigt länge med bästa vännerna, internskämt på hög nivå, någon sväng i snön, pommes frites fyra dagar i rad, skratt, sköna människor och såklart en hel del spårat och hemlighetsstämplat, precis som det ska vara! Bättre än så kan det inte bli med andra ord.
















RSS 2.0