You don't know how to love if you don't know how to fight



Städat lägenheten och umgåtts några timmar med bästa vän och nu ska sminket fixas och vinet kylas. Jag är så taggad att det är galet, men kvällen kommer bli super med en massa fina flickor! De klassiska: livet leker.

Never get your hopes up because they always turn out to be just like everyone else



Hittade denna bild på min mobil, kommer inte ihåg när eller att den ens tog men ett gott skratt fick jag mig i alla fall.
Igår lunchade jag med Andrea och Lena innan jag och Andrea gjorde en massa ärenden på stan, köpte bla en present åt mitt söta gudbarn som fyller 1 år imorgon! Sjukt vad tiden går fort!
Idag blev det lunch med pappa och fix av glasögon, efter att ha haft samma sen i 4an så måste jag väl säga att det verkligen var dags för nya!
Men imorgon kommer det bästa av allt, Malin fyller 19 och det ska firas! Hon bjuder på middag och sen blir det såklart utgång, jag tror att kvällen kommer att bli en riktigt succé!

Welcome to the first day of tomorrowland



Har umgåtts en massa med bästa vän de senaste dagarna, ovanligt eller hur? Men hon har varit underbar och lyssnat på allt mitt prat och bollat argument fram och tillbaka och hit och dit och lyssnat lite mer på allt jag velat få ur mig. Men nu tror jag faktiskt att jag är helt säker på mitt beslut, så det kommer hända både det ena och de andra i mitt liv framöver vissa saker är dock längre bort än andra men äntligen så har jag bestämt mig för vad jag vill göra med mitt liv. En stor tyngd har lyfts från mina axlar men det är skönt att ha sitt liv klart för sig.
Så imorgon tar vi en miniminisemester till Sundsvall över dagen tillsammans med mami, Ikea är självklart vad som står på schemat.

You were the perfect rebound, now I need a rebound for you


 
En snabb lunch med bästa vän förvandlades snabbt till besök på ÖB, Media Markt och en tur till Strömbäck och Stöcke med en massa underbart prat i bilen om framtiden, gamla minnen och nutiden. Ibland behöver man inte mer för att känna hur lycklig man är. Vi avslutade med att stanna i Stöcksjö och ta hand om Jullan och klappa lite på Bacardi, ibland saknar faktiskt allt som har med ridning och hästar att göra.

I miss laying in bed with your arms around me and hear you laugh



Låg däckad i soffan hela dagen igår och somnade inte förrän närmare tre i natt för att hostan är så jävlig.
Det är samma visa idag igen och nu är jag less på att vara sjuk men jag har tur som har Andrea som är här och håller mig sällskap, bakar kladdkaka och gör te åt mig, hade nog blivit tokig annars. Vi var och shoppade loss på Apoteket också så nu jäklar ska jag bli frisk!




Fuck my brains out, fuck my brains out. Like you did last night.



Har haft en kung helg, umgåtts med fina vänner, gjort sushi med Andrea och sett film, beställt pizza med Olivia och suttit och pratat i timmar tills det helt plötsligt var kväll och mörkt ute.
Idag ligger jag dock med världens förkylning, hostar sönder mina lungor och är bara sådär allmänt grinig och liten, som alltid när man är sjuk. Som tur är har bästa vän varit här, kokat te och hållit mig sällskap med en massa avsnitt av Vänner.

I need a drink to get me out, A couple more til I forget your name



Igår tillbringade jag några timmar på stan med lillebror innan jag träffade ett gäng tjejer, bla finaste Olivia och hade en jäkligt rolig kväll!
Nu ska jag ställa mig och koka sushiris, bästa vän kommer hit ikväll och vi ska göra sushi och baka kladdkaka och sen placera oss i soffan resten av kvällen och bara ha det bra. Kan inte komma på något bättre sätt att spendera min lördag på!


When I walk in the spot, this is what I see; Everybody stops and they staring at me, I got passion in my pants and I ain't afraid to show it



I helgen ska det klippas gräs som om det inte finns någon morgondag.. Har väl ca 9 timmars gräsklippning kvar - underbart! Gjorde lite ärenden med Andrea och Sofie igår och ikväll kommer mami till stan så jag och Andrea ska ut och äta med henne och lillebror och sen blir det utgång på de. Rebecca och Fiona är i stan och det tänker jag absolut inte missa!
Nu ska jag gå och dammsuga upp musli från golvet.. Klockan är inte ens tolv och jag har redan hunnit försova mig (ovanligt? Nej, men jag hann till jobbet) sparkat i tån, tappat ut müsli över heeeela köksgolvet, blivit förbannad på skåpdörren och smällt yterdörren i huvudet på mig själv så nu har jag typ ett en grop i pannan.

RSS 2.0