In you life, you will meet one person who is unlike any other You will be able to talk to this person for hours & never get bored. You can tell them things and they will never judge you.This person is your best friend,your soulmate. Never let them go





Är inne på min 3e lediga dag och konstigt nog har jag inte blivit galen än. Låg hemma med migrän i måndags och trodde faktiskt att mina dagar på jorden var räknade, så jävligt var det! Hjälpte bästa vän igår med att sätta upp reklam runt halva Umeå, hann också med en mysig lunch på Café Göteborg och hänga på hennes kontor en stund. Gjorde fisksoppa till middag efter att ha varit ute och frysit en massa och så provade vi två nya Ben & Jerrys medan vi kollade Top Model och nya serien Shameless. Se den!

Always do what your heart say and never regret it




Nu har jag fått min helg och idag är en sån där dag när man inte vill göra något alls. Ligger i soffan med en smoothie och ser på The Help. Var tvungen att se den igen efter att ha legat uppe igår och kollat på Oscarsgalan till tidiga morgon. Men jag var ändå duktig och klev upp och tvättade imorse, hade tänkt ta en promenad i solen också men den hann försvinna innan jag hann ge mig ut..


I gotta, gotta get him out of my head, gotta dance the pain away. Can’t go to sleep just yet



Hade en sjukt rolig utgång med Sofia i onsdags, träffade roliga människor och drack vin och hade det bara allmänt bra. Mitt i veckan och allt men tänka sig att Olles på onsdagar kan vara roligare än krogen på helgen!
Igår blev det dock pizza, två timmars promenad, serier och hårfärgning med bästa vän.
Och idag var det äntligen dags för jobb igen, först på Coop i stan, slänga på mig kläderna, köpa middag och gå till Coop Teg med 20 minuter på mig för att jobba stängning där. 15 minuters rast på hela dagen men jag är ändå inte så död som jag trodde. Jobbar hela helgen också, jag trodde inte att jag skulle slå Andreas 24 timmar men det blir nästan 27 timmar för mig. Tänk er OB på de hehe

You were only another number on my to do list, just a damn good rebound



Andra dagen in på ledigheten och jag får jobba, you gotta love life! Och ja, jag har börjat inse att jag nog är beroende av jobb... Fick dock byta min orangea skjorta mot den svart/grå-randiga som dom har inne i stan. Så sjukt kung om jag kan börja jobba där också! Livet bara flyter på ibland.
Har hunnit med att träna och gå en promenad med bästa vän också! Våra promenader är bland det absolut bästa jag vet. Har hunnit hänga med Sofia som just gick hem också, hon stod utanför dörren med en burk kräftstjärtar åt sig i ena handen och Ramlösa åt mig i den andra. Det är tydligen hennes idé på vad man kan äta när man ska ligga i soffa hela kvällen och kollar serier. Att hon äter champinjoner från konserver till tacos och inte tycker om bj längre tänker jag inte ens nämna...

Don't be afraid of being different, be afraid of being the same as everyone else


Don't play hard to get, play hard to forget



Något nytt i livet? Inte alls. De rullar på som vanligt, helgens jobb är över och än så länge är jag ledig till fredag... En evighet om ni frågar mig men nu ska jag ta tag sånt som aldrig blir gjort annars, som att städa ur alla garderober och skåp, hänga med lillebror, hälsa på hos mormor och dra igång med träningen igen. Har det inte varit jobb så har det varit dåligt väder och är det inte de så är nån av oss sjuk men nu ska det inte finnas någon fler ursäkt till att vi inte ska till gymmet!


Boys? No, I have vodka



Jobbar, jobbar och jobbar lite mer, precis som de ska va!
Har haft en riktig skitvecka och gått runt som ett åskmoln men lagomt till den nya veckan så har det vänt.
Hade min första lediga fredag på flera månader i helgen så det blev en ordentlig utgång med mina finaste.
Nu ska jag göra mig i ordning, gå till jobbet och önska att jag ligger på en sandstrand i ett varmt land istället.

But most of all I'm scared of walking out of this room and never feeling the rest of my whole life the way i feel when I'm with you



Har gjort det klassiska och hängt med bästa vän och kollat gamla filmer hela kvällen. Dirty dancing måste ju vara den bästa filmen någonsin! Har tappat räkningen för flera år sedan på hur många gånger jag sett den men man kanske märker att det är för många gånger när både jag och Andrea kan låtarna och nästa scen som kommer..
Jobbar precis hela dagen imorgon och jag tror aldrig jag varit gladare över att få jobba!
Efter jul och födelsedagar så är alla hjärtans my least favorite! Tycker inte att man ska behöva en speciell dag för att visa att man älskar nån, det ska man väl göra på ett eller annat vis var och varannan dag. Haha okej, låter som att jag är bitter för att jag är singel men kom med bra anledningar till alla hjärtans då?

Being single doesn't mean you're weak, it mean that you are strong enough to wait for what you really deserve



Snart är helgen sluta och jag hoppas på att det blir en full arbetsvecka men än så länge ser det ut som att det blir långhelg för min del. Hängde med bästa vän igår, film, mys och massa snack, tror faktiskt att det är mitt favoritsätt att tillbringa lördagarna på! Mötte upp familjen idag för middag på mitt gamla jobb, känns sjukt att jag fortfarande kan menyn nästan utantill... Tog en lång promenad hem och nu har jag bäddat ner mig med en kopp varmchoklad och en film. Ibland är livet allt bra ändå.

I treasure every moment I lie in bed with you and lough





Jobbar och jobbar men jag fick hänga med Emlakorven igår också! Hade finbesök av päronen hennes och Sofia igen nämligen. Hon är ju den sötaste jag någonsin sett, det går bara inte att komma ifrån det!
Sen blev det de vanliga onsdagsnöjet, Olles! Hade en rolig kväll med bästa sällskapet! 07.50 satt jag på jobbet imorse och drack kaffe, som om ingenting hade hänt kvällen innan..

Live is hard, lets go shopping



Igår lagade jag och Sofia middag och bjöd hit Johanna, Christoffer och lilla Emla! Tacos stod på menyn och vi hade det jätte mysigt! Pratade gamla minnen och myste med Emla som bara växer så det knakar!
Nu är det jobbet som kallar hela långa dagen men som vanligt klagar jag inte, jag är bara glad att få vara tillbaka! *Håller tummarna för att nån blir sjuk typ en månad*

Why are you so hard to read? I just want to know what you want with all this




Hade en date med Olivia på Mekka idag, pratade om de vanliga mellan himmel och jord och myste. Vi hann med både fika och middag och sex timmar senare skildes vi åt! Älskar att vara ledig och ha tid med sånt här, gick hem lite lyckligare än innan. Nu står Malin och Sofia i mitt kök och gör smooties, vi ska se film och mysa hela kvällen. Lediga dagar när dom är som bäst! I morgon kommer jag ju bli knäpp av att sitta hemma och inte jobba..

I need to lie on the beach with an ice cold coke and just enjoy life





Igår fyllde pappa år så jag trotsade vädret och tog bussen dit och spenderade lite tid med lillebror och fikade med släkten.
Resten av kvällen var det däremot full rulle ute i Stöcksjö, jag och moster Fjunis var barnvakt åt dessa sötnosar. Vi målade traktorer, hoppade högt, busade och myste i soffan hela kvällen!

Boys are just a waste of time and tears



Det blev en spontanare på Olles och en riktigt lyckad sådan också! Hade supermysigt med Malin och Sofia, och Fanny en stund, känns skönt att göra annat än att jobba ändå! Så pallrade mitt panka arsle ut i kylan och blev bjuden på ett glas vin och träffade trevligt folk.
Har legat död i min soffa ända sedan jag kom hem från jobbet, har lyckats få feber på första gången på en miljon år och sitter med balkongdörren öppen... Känns ju så där jätte taggat när jag jobbar nästan 12 timmar imorgon!Wohoooo! Men allt det där vägdes ändå upp av att bästa Andrea helt plötsligt stod och knackade på dörren!
Puss på henne som gjorde hela min dag!

RSS 2.0