Most girls I meet are quite savage, always tryna' grab up on my package. The say I look yummy and they want a taste but I'm a human not a sandwhich



Lever forfarnade livet på Franska Rivieran, solar hela dagarna och dansar på nätterna, kommer hem när bagaren i bageriet bredvid kommer till jobbet. Igår blev vi dock nekade inträde till klubben vi brukar gå till - orsak? Vi var inte lesbiska. Haha... vi hade missat att det var nått gay, lesbian freebalblalbal evenemang. Men vi var inte ledsna för det, träffade några sköna typer på vägen hem och hade ganska kul ändå.
Blev dock skrämda till döds vid 8 i morse när någon ringde på vår porttelefon, med cement i skallen och nyvakna blev vi så rädda att vi inte vars vi skulle ta vägen och bara skrek åt varandra tills Andrea rusa ner från loftet. Troligen en rolig syn och att personen ringde på fel lägenhet och gick förbi vår dörr gjorde det hela bara ännu mer komiskt.
Andrea blåser håret nu och jag ligger i soffan med lätt sjösjuka, vågorna var så stora idag att jag trodde barnen som också badade skulle drukna när de spolades upp på stranden, men man förvandlas ju till ett barn igen och har verkligen hur kul som helst i vattnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0