My heart belongs to you now





Det händer inte mycket på den här bloggen men jag har så mycket annat roligt att göra. Har haft fullt upp hela veckan med jobb, häng med min bästa, mys, film, god mat, sol på min balkong, några svängar på stan, hemmafest, film och i fredags blev det spontant på en bakgård och sen TC och igår utgång med massa fina flickor. Sol och vin i gräset innan vi stryde mot Corona. Promenerade hem med några glada flickor, när det är så här så är livet som bäst! Den här dagen kunde inte starta bättre heller.
Nu ska jag äta lunch i solen och hämta upp resväska för på tisdag åker jag och min andra halva till GREKLAND!!

Tonight we are young so let's set the world on fire



Är ledig idag, tittar på serier och städar eller försöker i alla fall så mycket som möjligt men det kommer aldrig bli kul!
En ledig dag och sen jobbar jag 10 dagar i sträck men jag klagar verkligen inte! Fick lön idag och alla timmar på jobbet är verkligen värt de!
Ska ha sleepover i Stöcksjö med Andrea, päronen är i Turkiet och det känns precis som gamla goda tiden. Middag, serier och kanske en promenad runt sjön. Ska tvinga henne att följa med mig och köpa en spegel till hallen imorgon också, fast med tanke på att hon hatar dom som finns nu så lär det inte vara mission impossible.

I want you here next to me everyday





Mötte upp min bästa i lördags för att styra upp grillning och mys hos mig. Vi hann med några omgångar kubb på kvällen också, jag hade den bästa kvällen på länge! Tillbringade min sista lediga dag på länge med en promenad till Stöcksjö och ett besök hos Andreas syster. Sen direkt vidare till Johanna och Christoffers nya lägenhet för fika och film och självklart en massa gos med sötaste Emla!  

I'm falling and falling but this time I think someone are going to catch me before I hit the ground



Njuter fortfarande av att få vara ledig och har inte fått min vanliga abstinens efter jobbet. Mötte upp Sofie för en sväng på stan igår, kom hem lika fattig men ändå utan något nytt.. Blev inbjuden på middag hos Sofie och Linn också, grilla ute i dunnjackan, jag som trodde sommaren var på väg?!
Att vi sen gav oss på att se Women in black var inte en lika bra idé, jag har nog aldrig i mitt liv sett en sådan läskig film! Hjärtat slog i 120 och jag har fortfarande ont i halsen efter alla gånger vi skrek rakt ut.. Är glad att jag fick sova utan alla lampor tända ändå. Men filmen var faktiskt riktigt bra, så se den om ni törs.. haha

I have a thousands thoughts and they are all about you





Det känns som att jag har hunnit med en massa sedan sist, tillbringat de flesta dagarna med bästa vän, jobbat en massa, bakat hos Sofie och legat på hennes golv och skrattat, druckit vuxendricka och haft en smått flippad men sjukt rolig kväll, varit på bio och sett 21 Jump Street, promenerat i solen, tittat på film, varit en zombie på jobbet, spenderat pengar på stan, försökt ta alla tillfällen på jobbet att njuta av solen, färgat håret. Det har varit en ganska fin vecka måste jag säga. Är ledig fyra dagar irad, till och med fredagkväll och det är stort! Ska dock inte spendera den på ett lika storslaget vis men med en sovmorgon och sol så kan det nog bli ganska bra.







I want to hit you in the face! With a chair....

Ett hus fullt av fina tjejer, grillat, vin och massa skratt, såklart att Valborg blev 10 av 10! Man blir bara så glad av att ha alla dessa runt sig! Sen fylldes det på med ännu mer folk och det hela övergick till en stor hemmafest. Tror att kvällen resulterade i minnesluckor för fler än en av oss haha. Jag däckade vid 4 hos mig med näsan i Andreas hår som luktade en blandning av grillrök, Maxos och cigarettrök, fint avslut på kvällen.


RSS 2.0